Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Luxury Hotel Company

Samenwerking Luxury Hotel Company

______________________________________________________________________________________________

Over Luxury Hotel Company
Laten we beginnen met kort uit te leggen wie onze partner Luxury Hotel Company is en wat zij doen. LHC is dé shortstay website voor reizigers en levensgenieters die ervan houden om verrast te worden. Of het nu gaat om een arrangement met een extra luxe kamer, een gunstige prijs-kwaliteit verhouding, toegang tot wellness faciliteiten, fietsverhuur, een heerlijk diner of een goed glas wijn.

Over onze samenwerking
In samenwerking met Luxury Hotel Company bieden wij arrangementen aan. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder daar onze travelpartners in binnen- en buitenland bij te betrekken. Door hen kunnen wij u als reiziger de beste (4* en 5*) accommodaties en extra's aanbieden. De arrangementen die wij - enkel op de website van LHC - aanbieden zijn uiteraard volledig verzorgd, vertrouwd en voordelig, zoals u van Van der Valk Vakanties gewend bent!

Heeft u één van onze arrangementen bij LHC geboekt?

Dan verloopt het proces als volgt:
 U boekt via Luxury Hotel Company het arrangement naar keuze
 U krijgt een bevestigingsmail waarin staat dat u bij aankomst in het Hotel de betaling kunt voldoen. Let op: dit is niet het geval, maar geldt alleen voor de toeristenbelasting.
 U krijgt vervolgens een e-mail met uw factuur van Luxury Hotel Company. Wij verzoeken u vriendelijk om deze binnen 7 dagen te betalen.
 Heeft u de betaling voldaan? Dan ontvangt u vervolgens uw vouchers, reisbescheiden en extra informatie van Van der Valk Vakanties.
 U bent klaar om op reis te gaan. Geniet van uw (hotel)arrangement!

Namens Van der Valk Vakanties en Luxury Hotel Company een heel fijn verblijf gewenst!