Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Vacature Online Marketeer & Content Creator

Werken bij Van der Valk Vakanties - Vacature Online Marketeer

Gezocht: Online Marketeer & Content Creator

Ben jij de (online) marketing held of heldin die wij zoeken bij Van der Valk Vakanties? Hét creatieve brein achter onze campagnes en content?
Van der Valk als in dé toekangigant? Ja, die ja. Van der Valk Vakanties (www.valkvakanties.nl) is, samen met haar zusterbedrijf Van der Valk Tours (www.valktours.nl) onderdeel van de Valk Exclusief groep (www.valkexclusief.nl). Ooit zijn we begonnen met busreizen naar de Valk Hotels en Restaurants, maar vandaag de dag bieden we ook auto-, bus-, vaar- en vliegvakanties aan. Vertrouwde, verzorgde en voordelige vakanties, voor iedereen. Toch weten nog te weinig Nederlanders van deze mogelijkheid. Juist daarom zoeken wij een marketing collega die ons als reisbureau en touroperator op de kaart gaat zetten en de Nederlandse reiziger tussen de 50 en 100 jaar oud kennis laat maken met Van der Valk Vakanties!

Wat voor iemand zoeken wij?
Ter versterking van ons kleine (maar fijne) team zoeken wij een Junior (Online, Allround) Marketeer en Content Creator. Een jongedame of -heer die nog niet zo heel lang geleden is afgestudeerd en niet kan wachten om alles wat hij of zij geleerd heeft in praktijk te brengen. Een jongen of meid die een (online) marketing of media gerelateerde opleiding heeft afgerond en weet om te gaan met termen als “Customer Journey”, “UX-Design”, “CpC”, maar in de praktijk ook wel raad weet met een (Open Source) Web CMS, InDesign, HTML en CSS. Iemand die bereid is om op strategisch niveau mee te denken, initiatief te tonen en vooral niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Iemand die flexibel is, snel kan schakelen en niet schrikt van adhoc werkzaamheden, want in de reisbranche is geen dag hetzelfde. Oh en dat vergeten we bijna, maar het is natuurlijk ook wel erg prettig als je affiniteit hebt met Travel & Hospitality…

Wat je gaat doen?
Als Marketeer bij Van der Valk Vakanties werk je in een klein team, maar schakel je met collega’s door de hele organisatie. Je vraagt reisaanbod, specials en aanbiedingen op bij de Productmanager, checkt bij de Reserveringsafdeling of jouw nieuwsbrief al (voldoende) boekingen heeft opgeleverd en je overlegt met de Sales- en Accountmanager welke campagnes je kunt gaan inzetten en uitwerken. In jouw dagelijkse werk ben je een echte allrounder, die meerdere ballen tegelijk in de lucht kunt en wilt houden. Een multitasker die graag het overzicht bewaakt en oog heeft voor planning en detail. Een proactieve creatieveling die anderen graag inspireert en enthousiasmeert, maar nooit iets doet zonder aan te tonen dat het ook daadwerkelijk werkt of kan gaan werken (met feiten, cijfers, data en analyses). Gezien het kleine team waarin je actief bent, ben je niet alleen de expert binnen jouw vakgebied, maar ook eindverantwoordelijke. Je rapporteert aan de directie over het resultaat van (objectief) en jouw bevindingen (subjectief) en ideeën over een campagne.

We willen dat onze collega tenminste beschikt over:
 HBO werk- en denkniveau
 Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 Een gezonde dosis lef en humor
 Een commerciële instelling en een representatieve en klantvriendelijke houding
 Affiniteit met reizen en de reisbranche
 Ervaring met marketingtools zoals MailChimp, Canva en Hootsuite
 Kennis van o.a. HMTL, CSS, Google Analytics, Google Ads en Search Console
 Ervaringen met het creëren van (web)content met o.a. PhotoShop, Illustrator, InDesign en het bouwen van website en landingspagina’s in CMS-systemen, bijv. WordPress
 Kennis van online ontwikkelingen en de laatste Google updates als het gaat om SEO, SEA en social media marketing (bij voorkeur ben je Google Certified Marketeer)
 Ervaringen met het Microsoft Office pakket, met name Excel
 Een rijbewijs en auto OF een fiets en een huis dichtbij ons kantoor in Alphen a/d Rijn

En wat hebben we jou te bieden?
Goede vraag! Wij bieden je een fulltime baan (bij ons betekent dat een 39-urige werkweek) waarbij je altijd de weekenden vrij bent (niet vanzelfsprekend in deze branche), een goed marktconform salaris (tussen de €1500-2500, afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring) volgens de CAO Reiswerken, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, gezellige collega’s en een scala van mogelijkheden om je te ontwikkelen als online (allround) marketeer.

Klinkt leuk toch? En dat is het ook.Het enige wat jij nog hoeft te doen, is solliciteren!
Dat kan door een e-mail (inclusief CV en motivatie) te sturen naar lynn@valkvakanties.nl, t.a.v. Lynn Kamphuis.