U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Donau > Klassieke Donau

Klassieke Donau

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Klassieke Donau

Cruisen door het hart van Europa. Een reis over de Donau is een reis door een bewogen geschiedenis, in een regio waar vorsten eeuwenlang in weelde leefden en componisten als Mozart en Strauss meesterwerken schreven. De rivier inspireerde met haar grote valleikloven, idyllische wijngaarden en traditionele dorpen talloze schilders en dichters. De mooie burchten, prachtige kloosters en paleizen zijn de stille getuigen, die de grandeur van het verleden weergeven. Tijdens deze klassieke Donaucruises ontdekt u maar liefst drie Europese hoofdsteden: Wenen, Bratislava en Boedapest. Welkom aan boord voor een cruise over de ‘schönen blauen Donau’!

 Select Belvedere, Select Voyages
 Prachtige Donaucruise!
 Duitsland, Oostenrijk & Hongarije
incl. volpension v.a.873.00p.p

Informatie over HS Belvedere

Algemeen

Hotelschip Belvedere is een modern rivierschip, gebouwd in 2005. De sfeer aan boord van de Belvedere is gastvrij en de verzorging is uitstekend. Uw verblijf aan boord is op basis van volpension: ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. De maaltijden worden geserveerd in het restaurant op het Donaudek. Dat wordt vorstelijke genieten! De vriendelijke bemanning is te allen tijde bereid om u van dienst te zijn en al uw vragen te beantwoorden. De Belvedere biedt plaats aan maximaal 174 personen.

Faciliteiten

In het panoramarestaurant worden u culinaire lekkernijen geserveerd. Op het Zonnedek kunt u heerlijk genieten van het landschap dat aan u voorbij trekt. Een sauna, een whirlpool en comfortabele ligstoelen zorgen voor een echt ontspannen reis.

Accommodatietype

Alle stijlvolle en comfortabele cabines zijn standaard uitgerust met TV, telefoon, minibar, föhn, kluisje, bureau en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Elke cabine heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Donaudek vindt u de A-cabines van 16m2. Op het Rijndek zijn de B-cabines van 16m2 gelegen. De C-cabines van 16m2 liggen op het Moezeldek. De A- en B-cabines op het Donau- en Rijndek beschikken over een panorama schuifpui en een Frans balkon. De C-cabines beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Er is geen hotellift aanwezig. Passagiers die minder goed ter been zijn, adviseren wij een cabine op het Donaudek te boeken.

A- en B-cabines van 16m2 met panorama schuifpui en Frans balkon
Fitnessfaciliteiten
Wellnessruimte met jacuzzi en sauna
Internetcafé

Inclusief

Transfers per Comfort Class touringcar Nederland – Passau – Nederland.
2 hotelovernachtingen op de heen- en terugreis in Zuid-Duitsland o.b.v. halfpension
7 overnachtingen aan boord van het schip Select Belvedere
Volpension verzorging aan boord
Deskundige Nederlandssprekende cruiseleader

Bij te boeken extra's

Excursiepakket
Bij reservering kunt u keuze maken uit drie excursiepakketten, het basis excursiepakket voor slechts € 86,45 p.p., het uitgebreide excursiepakket voor € 187,20 p.p. of het complete excursiepakket voor € 277,95 p.p. Deze pakketten boekt en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u geen gebruik maakt van de excursiepakketten, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Wij kunnen u in dat geval niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies.Voor een uitgebreid overzicht van de excursies Klik hier

Exclusief

Reserveringskosten €25,00 per boeking
Reis- en/of annuleringsverzekering
Eventuele brandstoftoeslag
Keuze uit drie verschillende excursiepakketten (bij boeking te reserveren).
Taxiservice (bij boeking voor € 105,- p.p. te reserveren)
Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard

Taxivervoer

Van huisdeur tot loopplank!
U reist per taxi of taxibusje vanaf uw huisdeur tot aan de loopplank van het schip. Als de inscheping in het buitenland plaatsvindt, zoals bij onze Donau-, Seine- of Rhônecruises, reist u naar het centrale opstapcentrum in Nederland. Vandaar vertrekt u per luxe touringcar naar uw plaats van inscheping. Geen gesleep met koffers en dergelijke, een ontspannen begin van uw cruise!

Spelregels:
Uw huisadres wordt uw op- en uitstapplaats
- De chauffeur verzorgt uw bagage
- U reserveert de Taxiservice direct bij boeking. De kosten bedragen € 105,- p.p. retour
- Boekt u meerdere personen in één boeking, dan kunt u toch een verschillend huisadres opgeven
- Een dag voor vertrek wordt u telefonisch geïnformeerd over de vertrektijd
- In uw reisdocumentatie ontvangt u meer informatie over onze Taxiservice
- Per taxi worden maximaal acht personen vervoerd, een combinatie van op- / uitstapplaatsen is dus mogelijk; de reistijd bevat in dat geval maximaal 45 minuten extra ‘omrijtijd’
- Deze service geldt niet op de Waddeneilanden en buiten Nederland

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand! Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen.