U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Oostenrijk > Klassieke Donau

Klassieke Donau

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Klassieke Donau

De meest romantische cruise is toch wel de klassieke Donaucruise met het nieuwe, luxe schip MS Select Explorer. In een regio waar vorsten eeuwenlang in weelde leefden en artiesten als Mozart en Strauss meesterwerken schreven, maakt u een tijdreis door de Europese geschiedenis.

 Select Explorer, Select Voyages
 Prachtige Donaucruise!
 Duitsland, Oostenrijk & Hongarije
incl. volpension v.a.1098.00

Informatie over MS Select Explorer

Algemeen

De MS Select Explorer is een elegant riviercruiseschip, dat in 2001 in Nederland werd gebouwd. Het 125.5 m lange schip combineert klassiek comfort met een gezellige atmosfeer. Het schip heeft 3 dekken en een totale capaciteit van 166 passagiers.

Als passagier kunt u aan boord onder andere genieten van een lounge bar, een panorama restaurant, een luxe uitgerust zonnedek, een fitness ruimte en een bibliotheek. De zeer ruime en lichte lounge en restaurant bevinden zich beiden op het bovendek en bieden prachtige uitzichten dankzij de enorme raampartijen van de vloer tot aan het plafond. Een andere geweldige plek aan boord om te genieten van de voorbijtrekkende landschappen is de volledige overdekte Sky Lounge op het zonnedek.

Faciliteiten

Restaurant
Lobby / Lounge
Sky Lounge
Zonnedek
Bibliotheek
Fitnessruimte
WIFI
Pinautomaat

Accommodatietype

De Select Explorer heeft 75 hutten en 8 suites verdeeld over 3 dekken die een maximale capaciteit bieden aan 166 passagiers. Alle hutten zijn buitenhutten en kunnen worden onderverdeeld in 4 categorieën: Standaard Hutten van 14m2 (op het Benedendek), Comfort Hutten en Superior Hutten van 14m2 (op het Middendek) en Deluxe Hutten van 14m2 (op het Bovendek).

De Standaard en Comfort Hutten hebben twee vaste ramen Superior Hutten hebben een groot raam, Deluxe Hutten en Suites hebben Franse balkons die volledig kunnen worden geopend. Alle hutten zijn uitgerust met airconditioning, TV, mini safe, telefoon en een badkamer met douche en toilet. De 21m2 grote Suites (op het Bovendek) hebben daarnaast extra faciliteiten zoals een minibar en een zithoek.

Extra informatie

Gebouwd in Nederland
Anno 2001
75 hutten
8 suites
166 passagiers
Breedte 11,40 meter
Lengte 125,50 meter

Inclusief

Transfers per Comfort Class touringcar Nederland – Passau – Nederland.
2 hotelovernachtingen op de heen- en terugreis in Zuid-Duitsland o.b.v. halfpension
7 overnachtingen aan boord van het schip Select Explorer
Volpension verzorging aan boord
Deskundige Nederlandssprekende cruiseleader

Exclusief

Reserveringskosten €25,00 per boeking
Reis- en/of annuleringsverzekering
Eventuele brandstoftoeslag
Keuze uit drie verschillende excursiepakketten (bij boeking te reserveren).
Drankenpakket (bij boeking te reserveren)
Taxiservice (bij boeking voor € 95,- p.p. te reserveren)
Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard

Bij te boeken extra's

Excursiepakket
Bij reservering kunt u keuze maken uit drie excursiepakketten, het basis excursiepakket voor slechts € 86,45 p.p., het uitgebreide excursiepakket voor € 187,20 p.p. of het complete excursiepakket voor € 277,95 p.p. Deze pakketten boekt en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u geen gebruik maakt van de excursiepakketten, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Wij kunnen u in dat geval niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies. Voor een uitgebreide omschrijving van de excursies Klik hier

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand! Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen.

Bij te boeken extra's

Overnachting voorafgaand aan de reis
Indien u comfortabel de reis wilt starten, bestaat de mogelijkheid een avond te voren te overnachten in hotel Van der Valk Veenendaal. De touringcar maakt een stop bij het Van der Valk hotel in Veenendaal.

Hotel Van der Valk Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal
Tel.: 0318-799 060
E-mail: info@veenendaal.valk.com
Code bij reservering: Friendship Cruises

Drankenpakket

Aan boord kunt u een drankenpakket vooraf bij reservering van uw cruise reserveren. Of u nu ’s middags bij de lunch iets wilt drinken of ’s avonds een heerlijk glaasje wijn besteld bij het diner, uw drankje is inbegrepen in het drankenpakket.

U kunt een keuze maken uit één van de volgende drankenarrangementen: Klik hier

Taxivervoer

Van huisdeur tot loopplank!
U reist per taxi of taxibusje vanaf uw huisdeur tot aan de loopplank van het schip. Als de inscheping in het buitenland plaatsvindt, zoals bij onze Elbe-, Donau- of Seinecruises, reist u naar het centrale overstapcentrum. De taxi brengt u bijvoorbeeld naar Restaurant ’t Centrum in Babberich of het Van der Valk hotel in Veenendaal. Vandaar vertrekt u per luxe touringcar naar uw plaats van inscheping. Geen gesleep met koffers en dergelijke, een ontspannen begin van uw cruise!

Spelregels:
Uw huisadres wordt uw op- en uitstapplaats
- De chauffeur verzorgt uw bagage
- U reserveert de Taxiservice direct bij boeking. De kosten bedragen € 95,- p.p. retour
- Boekt u meerdere personen in één boeking, dan kunt u toch een verschillend huisadres opgeven
- Uiterlijk twee dagen voor de vertrekdatum neemt de Taxiservice telefonisch contact met u op om u op de hoogte te stellen van de exacte vertrektijd
- In uw reisdocumentatie ontvangt u meer informatie over onze Taxiservice
- Per taxi worden maximaal acht personen vervoerd, een combinatie van op- / uitstapplaatsen is dus mogelijk; de reistijd bevat in dat geval maximaal één uur extra ‘omrijtijd’
- Deze service geldt niet op de Waddeneilanden en buiten Nederland