Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Busreizen > Duitsland > Busreis André Rieu Leipzig & Dresden

Busreis André Rieu Leipzig & Dresden

DIRECT BOEKENDELEN
  • andre rieu keulen 2018

Busreizen > Busreis André Rieu Leipzig & Dresden

Schitterende 5-daagse busreis 'Wals samen met André Rieu op zijn magische klanken in Leipzig'. Samen met het Johann Strauss Orkest zorgt de succesvolle violist voor een magisch spektakel op het podium. Geniet van een ultiem concert met vele muzikale hoogtepunten.

 Vertrek op 29/05
 Concert André Rieu Quarterback Arena Leipzig
 Verblijf 4* Seminaris Hotel
v.a.699.00p.p

Informatie over Seminaris Hotel Leipzig

4* Seminaris Hotel

Het Seminaris Hotel is gelegen in de rustige wijk Leutzsch in Leipzig, vlakbij het Auenwald. Alle hotelkamers beschikken over alle moderne faciliteiten. Daarnaast vindt u in het hotel een sauna en kunt u gratis gebruik maken van Wifi. In het restaurant worden niet alleen Duitse gerechten geserveerd, maar kunt u ook genieten van Internationale gerechten. In de hotelbar kunt terecht voor een cocktail, glas bier, koffie, thee en andere alcoholische of non alcoholische versnapering. Op loopafstand van het hotel is een bushalte waarmee u gemakkelijk de bus kunt pakken als u op eigen gelegenheid bijvoorbeeld de binnenstad wilt bezoeken.


Duitsland

Duitsland is een prachtig en zeer populair land voor zowel jong en oud! Het ligt op een korte afstand van Nederland en heeft veel te bieden. U vindt er schitterende steden, natuurgebieden, rivieren en meren en is dus uitermate geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers. Geniet van de mooie landschappen middels een heerlijke wandeling, fietstocht of een vaartocht.

Noord Duitsland
Het Noorden van Duitsland kent een aantal steden en gebieden die zeer de moeite waard zijn voor een bezoek. De wereldstad Hamburg met 1,7 miljoen inwoners en Noord-en Oostzeekust worden steeds populairder.

Het Ruhrgebied
Noord Rijn Westfalen dat aan Nederland en België grenst, is de deelstaat met de meeste inwoners (18 miljoen) en wordt meestal als het westen van Duitsland aangeduid. Verder kan men ook Rijnland-Palts, Hessen en het kleine Saarland bij het westen tellen. Keulen en Düsseldorf de twee grootste steden zijn de moeite waard om te bezoeken. Niet alleen om te winkelen maar beide steden hebben een groote aanbod van lokale brouwerijen, restaurants en van lokale brouwerijen, restaurants en cafés.
De rivier de Rijn die door West-Duitsland en tussen Bingen en Bonn stroomt door een steile kloof, is beroemd om zijn mooie landschap, wijngaarden en kastelen. De zuidelijke sectie van het Rijnland, dat de Eifel en Hunsrück-bergen bevat, is grotendeels landbouwgrond en heeft beroemde wijngaarden, vooral in de vallei van de Moezel.

Oost-Duitsland
Een stedenbezoek aan één van de voormalige Oostduitse steden wordt steeds populairder. De geschiedenis van deze steden is bijzonder interessant. De wederopbouw van oude gebouwen na de oorlog en de naoorlogse communistische invloeden maken Dresden, Leipzig, Weimar en Erfurt een bezoek waard. Uiteraard hoort Berlijn er ook gedeeltelijk bij.

Zuid-Duitsland
In het zuiden liggen de twee grote deelstaten Beieren en Baden-Württemberg. München, de Beierse hoofdstad, is de grootse stad in het zuiden met 1,3 miljoen inwoners en een belangrijk economisch en cultureel centrum. Stuttgart is de hoofdstad van Baden-Württemberg. In het algemeen is het zuiden het rijkste gedeelte van Duitsland. Door het zuiden stromen de rivieren de Donau, Iller, Lech, Isar, Neckar en de Main. Het hoogste punt is de Zugspitze (2963 m) in de Beierse Alpen. Verder bestaat het gebied uit plateaus en beboste bergen, bijvoorbeeld het Zwarte Woud, de hooglanden van Zwaben en het Bohemer Woud. Het gebied rondom het Bodenmeer is een populair toeristisch gebied.

Inclusief

Vervoer per luxe Van der Valk touringcar
Kopje koffie of thee met iets lekker op de heenreis
4 overnachtingen in het 4* Seminaris Hotel op basis van logies en ontbijt (dit is geen Van der Valk Hotel)
Toeristenbelasting
3x diner (3-gangen) in het hotel
1x diner (3-gangen) in een traditioneel Duits restaurant in Leipzig
Stadswandeling Leipzig onder leiding van Nederlandssprekende gids (2 uur)
Boottocht met raderboot in Dresden (1,5 uur)
Stadsrondrit Leipzig per touringcar onder leiding van Nederlandssprekende (2 – 2,5 uur)
Entreeticket concert André Rieu in categorie 1,2,3 of 4
Nederlandssprekende reisleiding tijdens uw gehele verblijf in Leipzig

Exclusief

Niet omschreven excursies en entreegelden
Persoonlijke uitgaven
Reis- en/of annuleringsverzekering
SGR Bijdrage à € 5,- p.p.
Reserveringskosten à € 25,- per factuur
Fooien

Opstapplaatsen

Rotterdam – Metrostation Capelse Brug
Alphen aan den Rijn – Van der Valk Hotel Avifauna
De Bilt – Van der Valk Hotel Utrecht – De Bilt
Apeldoorn – Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel
Hengelo – Van der Valk Hotel Hengelo

Minimale deelname van 35 personen is vereist.
Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist.

Bijzonderheden

Minimum deelname 35 personen
Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist
Op deze reis zijn de Algemene Informatie en Reisvoorwaarden Groepsreizen 2023 van toepassing
Om aan deze reis deel te nemen dient u goed ter been te zijn