U bevindt zich hier: Home > Busreizen > Oostenrijk > Artiestenreis naar de sneeuw
Googlemaps laden...
 • Helemaal Hollands Persfoto
 • 2016 artiestenreis winter
 • Marco de Hollander
 • 2016 Artiest Alex
 • Rene Karst
 • Stef Ekkel
 • Johan Veugelers
 • Harten Tien
 • 2016 artiestenreis winter
 • 2016 artiestenreis winter
 • 2016 artiestenreis winter
 • Oostenrijk Kleinwalsertal artiestenreis2
 • 2016 artiestenreis winter
 • Oostenrijk Kleinwalsertal artiestenreis5
 • 2016 artiestenreis winter
 • Oostenrijk Kleinwalsertal artiestenreis1
 • 2016 artiestenreis winter

Busreizen > Artiestenreis naar de sneeuw

Ga mee op deze 7-daagse artiestenreis naar de sneeuw! Het decor van de reis is dit jaar Tirol, het Kufsteinerland. We verblijven in het dorpje Hinterthiersee op ca. 12 km van Kufstein. U kunt genieten van optredens van Helemaal Hollands, Rene Karst, Marco de Hollander, Johan Veugelers en Harten 10. Tevens kunt u genieten van een aantal gastoptredens waaronder die van Alex, Django Wagner en Stef Ekkel. Tijdens de reis maken we uitstapjes naar o.a. Westendorf, Kufstein, Ellmau en Wörgl. Uiteraard is er gedurende de gehele reis reisleiding van Van der Valk Vakanties aanwezig. Het wordt weer een reis om niet snel te vergeten.

 Verblijf in 3* hotel Thaler
 Oostenrijkse avond in het hotel
 Diverse feestavonden met artiesten


Incl. halfpension v.a.729.00p.p

Hoe boekt u:

Stap 1: Selecteer het juiste Reisgezelschap
Stap 2: Selecteer uw voorkeur voor verzorgingstype
Stap 3: Selecteer uw kamertype. Wenst u verschillende kamertypes te reserveren? Klik hier
Stap 4: Kies aankomst/vertrek datum
Stap 5: Klik op de prijs onder een datum en ga rechts in uw scherm verder met boeken

* Boekt u met kinderen? Uw totale reissom wordt in de kassabon gedeeld door het totaal aantal personen. De kinderkortingen zijn hier reeds in verwerkt.

Informatie over Hotel Thaler

Algemene informatie

Hotel Thaler is rustig gelegen in het schilderachtige dorpje Hinterthiersee. Het hotel bevindt zich op een zonnig plateau met uitzicht op het Kaisergebirge. Het hotel bestaat uit 2 gebouwen en beschikt over een lobby, een bar, restaurant, zwembad en wellness faciliteiten.

Accommodatietype

De ruime kamers zijn voorzien van televisie, radio, kluisje, bad of douche, toilet en haardroger. Alle kamers beschikken over een balkon.

Oostenrijk

De veelzijdige verleiding van Oostenrijk...
Wie aan Oostenrijk denkt, denkt aan bergen, kraakheldere meren en natuurlijk aan sneeuw. Maar Oostenrijk is net zo goed een land van eeuwenoude kastelen en burchten, schilderachtige steden en romantische dorpjes. Een land bovendien dat uitnodigt tot een actieve verkenning, te voet, per fiets of bijvoorbeeld te paard. Én een land dat eenvoudig en relatief snel per auto bereikbaar is. Het is de veelzijdige verleiding van Oostenrijk!

Stevige schoenen aan, rugzakje op en eindeloos wandelen over kronkelende bergpaden, kriskras tussen de Milka-koeien door. ’s Middags lekker picknicken op een bergtop en daarna afkoelen in turquoise gekleurde meren. Het zijn niet alleen de ingrediënten voor een ideale vakantie van gezinnen, ook als senior of actief stel zult u uw hart snel verliezen aan Oostenrijk. Niet in de laatste plaats door de combinatie van het actieve en de natuur met de stadse aantrekkingskracht van dit zo gastvrije land.

Struinend door de eeuwenoude steden en dorpen valt de rijke historie als een warme deken om uw schouders. Dat geldt zowel voor Wenen (waar u in de voetsporen van Sissi en Mozart treedt) als ook voor steden als Innsbruck, Linz en Klagenfurt. Adembenemend mooie kerken, imposante paleizen en historische centra met hun pittoreske straatjes en onverwachte stadsparken hebben Wenen, Salzburg en Graz een plek op de UNESCO-wereldcultuurerfgoedlijst opgeleverd. En terecht!

De bergen lonken
Na iedere burcht, na elke vesting, dom, mausoleum of plein – hoe mooi ook – treft altijd weer die andere, zo kenmerkende kant van Oostenrijk: de Alpen met hun groene of prachtig besneeuwde weiden en talrijke meren. Het lijkt een onwaarschijnlijk grote stap van de rijke en weelderige cultuur naar de pure natuur. En toch blijkt het in Oostenrijk slechts een klein sprongetje. Zodra u stad of dorp verlaat, eisen de machtige bergen uw aandacht weer op. Of u zich nu in het westen of in het oosten van het land bevindt. Het in miljoenen jaren gecreëerde berglandschap met zijn geweldige gletsjers strekt zich namelijk als een soort dwarsdoorsnede uit van Tirol naar Burgenland.

Welkome verkoeling
Zo veel bergen, maar nog meer meren! Oostenrijk mag zich rijk rekenen met al dat kristalheldere water. ’s Zomers goed voor een welkome verkoeling – en vooral ook veel waterpret! – en in de lente en herfst goed voor prachtige vergezichten. Het bekendste meer is misschien wel de Bodensee, dat zich uitstrekt over drie landen (Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland). Toch is het met name Karinthië dat met 200 meren, warm genoeg om in te zwemmen, échte waterliefhebbers aan zich weet te binden. Ook andere deelstaten van
Oostenrijk herbergen veel, heel veel al dan niet door rotsen omringde bergmeren. Vaak zijn ze voorzien van zulk schoon water dat u er zelfs uit kunt drinken. De natuur roept Veel meren, maar ook rivieren, beekjes en watervallen maken deel uit van de zes nationale parken die Oostenrijk telt. Zoals de Krimmler-waterval bijvoorbeeld – de hoogste in Europa – gelegen in nationaal park Hohe Tauern. Vond u Oostenrijk tot nu toe al prachtig, de natuur in de nationale parken is als het spreekwoordelijke neusje van de zalm. Hier loopt u door oeroude bossen, langs zoutpoelen, over vervaarlijke gletsjers, machtige bergtoppen en glooiende bergweiden, en geniet u van een immens rijke flora en fauna. In sommige nationale parken kunt u onder begeleiding van speciaal opgeleide nationalpark rangers de natuur in. Zoals in het eerder genoemde Hohe Tauern. Van juli tot en met september worden hier maar liefst 26 verschillende wandelingen per week aangeboden. Lekker actief Wandelen is natuurlijk niet alleen geweldig binnen de nationale
parken, heel Oostenrijk leent zich ervoor! En het leuke is dat geen enkele wandeling hetzelfde hoeft te zijn. Van avontuurlijke klimpartijen en meerdaagse trektochten tot een ontspannend tochtje over de alpenweiden, het kan allemaal. Ook per fiets laat Oostenrijk zich goed ontdekken. Als u zich maar laat verleiden door het verrassend veelzijdige Oostenrijk!

Inclusief

Vervoer per luxe touringcar in comfort class
Diensten ervaren chauffeur
6 overnachtingen in het 3* Hotel Thaler
Verzorging op basis van half pension (ontbijt en diner)
Toeristenbelasting
Oostenrijkse avond in het hotel
2 x Feestavond in het hotel met optredens van artiesten
Rondrit Beierse Woud met bezoek Tatlwurm waterval
Excursie Ellmau inclusief Apres Ski in Fabels met artiesten
Excursie Kufstein
Excursie Rattenberg en Westendorf inclusief Apres Ski Gery’s Inn met artiesten
Excursie Wörgl
Reisbegeleiding Van der Valk Vakanties gedurende de gehele reis

Exclusief

Optionele excursies en entreegelden
Overige drankjes en maaltijden
Fooien
Reis en/of annuleringsverzekering
Reserveringskosten € 25,00 per boeking

Bijzonderheden

Programma en artiesten onder voorbehoud van wijzigingen
Op deze reis zijn de Algemene Groepsvoorwaarden van toepassing

Meereizende artiesten:
Helemaal Hollands
Marco de Hollander
Rene Karst
Johan Veugelers
Harten 10

Gastoptredens van:
Alex
Django Wagner
Stef Ekkel

Opstapplaatsen

Alphen aan den Rijn, Van der Valk Hotel Avifauna
Oostzaan, Van der Valk Oostzaan – Amsterdam
Apeldoorn, Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel
Duiven, Van der Valk Hotel Duiven
Bergen op Zoom, La Place tankstation Wouwse Tol
Den Haag, Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp
Gilze Rijen, Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg
Rotterdam, metrostation Capelse Brug
Venlo, Van der Valk Hotel Venlo
Vianen, Van der Valk Hotel Vianen
Vught, Van der Valk Hotel Vught

Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist.