Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Busreizen > Duitsland > Andre Rieu in Keulen

Andre Rieu in Keulen

DIRECT BOEKENDELEN
  • andre rieu keulen 2018
  • andre rieu keulen 2018

Busreizen > Andre Rieu in Keulen

Schitterende 3-daagse busreis 'Wals samen met André Rieu op zijn magische klanken in Keulen'. We reizen naar Keulen waar André Rieu in de Lanxess Arena een magische avond vol klassieke muziek, overgoten met een moderne twist, ten gehore zal brengen. Daarnaast maken we een stadstour in Keulen onder leiding van een Nederlandssprekende gids. Wacht niet langer en ga mee met deze muzikale trip!

 Concert André Rieu Lanxess Arena
 Stadstour Keulen
 Verblijf 4* Amber Hotel Hilden
incl. halfpension v.a.299.00p.p

Informatie over Amber Hotel Hilden

Het 4-sterren Amber Hotel Hilden is gelegen in het centrum van Hilden,
tussen de stedendriehoek Düsseldorf, Wuppertal en Keulen.
Het hotel ligt midden in het prachtige Rheinland.
Het hotel heeft een gezellige bar en een goed restaurant met een gezellig terras.
De moderne kamers van het Amber Hotel Hilden zijn stijlvol ingericht met douche,
toilet, minibar, telefoon, flatscreen televisie en WiFi. (Dit is geen Van der Valk Hotel)

Keulen

Keulen: stad van de beroemde Dom en de kerstmarkten

Keulen is een grote stad (> 1 miljoen inwoners) gelegen aan de Rijn. Hoewel er al in de vroege historie van de mensheid, mensen woonden waar nu Keulen staat, is de oorsprong van de stad terug te voeren naar het jaar 38 voor Christus. De nederzetting Oppidum Ubiorum werd toen door de Ubiërs gesticht. Binnen het Romeinse rijk groeide de nederzetting gestaag en al snel was het een van de belangrijkste steden binnen het gebied waar het tegenwoordige Duitsland ligt. Deze rol heeft Keulen nog steeds. De industriële revolutie heeft Keulen veel welvaart gebracht. De enige dip die de stad vrij recent meegemaakt heeft is Tweede Wereldoorlog. Bombardementen hebben Keulen toen vrij zwaar beschadigd. Al decennia geleden is Keulen weer in oude glorie hersteld. Het huidige Keulen is een fraaie stad waar oude wijken en moderne architectuur op mooie wijze hand in hand gaan. Keulen is op cultureel gebied een belangrijk centrum in Duitsland. Bekendheid geniet de stad vooral vanwege de vele kerstmarkten en het carnaval, dat in februari/maart uitbundig en op geheel eigen wijze gevierd wordt.

Duitsland

Duitsland is een prachtig en zeer populair land voor zowel jong en oud! Het ligt op een korte afstand van Nederland en heeft veel te bieden. U vindt er schitterende steden, natuurgebieden, rivieren en meren en is dus uitermate geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers. Geniet van de mooie landschappen middels een heerlijke wandeling, fietstocht of een vaartocht.

Noord Duitsland
Het Noorden van Duitsland kent een aantal steden en gebieden die zeer de moeite waard zijn voor een bezoek. De wereldstad Hamburg met 1,7 miljoen inwoners en Noord-en Oostzeekust worden steeds populairder.

Het Ruhrgebied
Noord Rijn Westfalen dat aan Nederland en België grenst, is de deelstaat met de meeste inwoners (18 miljoen) en wordt meestal als het westen van Duitsland aangeduid. Verder kan men ook Rijnland-Palts, Hessen en het kleine Saarland bij het westen tellen. Keulen en Düsseldorf de twee grootste steden zijn de moeite waard om te bezoeken. Niet alleen om te winkelen maar beide steden hebben een groote aanbod van lokale brouwerijen, restaurants en van lokale brouwerijen, restaurants en cafés.
De rivier de Rijn die door West-Duitsland en tussen Bingen en Bonn stroomt door een steile kloof, is beroemd om zijn mooie landschap, wijngaarden en kastelen. De zuidelijke sectie van het Rijnland, dat de Eifel en Hunsrück-bergen bevat, is grotendeels landbouwgrond en heeft beroemde wijngaarden, vooral in de vallei van de Moezel.

Oost-Duitsland
Een stedenbezoek aan één van de voormalige Oostduitse steden wordt steeds populairder. De geschiedenis van deze steden is bijzonder interessant. De wederopbouw van oude gebouwen na de oorlog en de naoorlogse communistische invloeden maken Dresden, Leipzig, Weimar en Erfurt een bezoek waard. Uiteraard hoort Berlijn er ook gedeeltelijk bij.

Zuid-Duitsland
In het zuiden liggen de twee grote deelstaten Beieren en Baden-Württemberg. München, de Beierse hoofdstad, is de grootse stad in het zuiden met 1,3 miljoen inwoners en een belangrijk economisch en cultureel centrum. Stuttgart is de hoofdstad van Baden-Württemberg. In het algemeen is het zuiden het rijkste gedeelte van Duitsland. Door het zuiden stromen de rivieren de Donau, Iller, Lech, Isar, Neckar en de Main. Het hoogste punt is de Zugspitze (2963 m) in de Beierse Alpen. Verder bestaat het gebied uit plateaus en beboste bergen, bijvoorbeeld het Zwarte Woud, de hooglanden van Zwaben en het Bohemer Woud. Het gebied rondom het Bodenmeer is een populair toeristisch gebied.

Inclusief

Vervoer per luxe touringcar
Twee overnachtingen in het 4* Amber Hotel Hilden
Verzorging op basis van halfpension
Bezoek aan Düsseldorf dag 1
Stadstour Keulen onder begeleiding van een Nederlandse gids dag 2
Rondleiding Dom Keulen met Nederlandse audio gids dag 2
Entree André Rieu concert in Lanxess Arena in Keulen dag 2
Zitplaats o.b.v. de door u gekozen categorie (1, 2, 3 of 4) tijdens het concert

Exclusief

Lunches en drankjes
Niet genoemde excursies en entreegelden
Persoonlijke uitgaven
Fooien
Reis- en/of annuleringsverzekering
Reserveringskosten € 25,00 per boeking

Bijzonderheden

Minimum deelname 35 personen
Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist
Zie de plattegrond van de Lanxess Arena in Keulen hieronder
Op deze reis zijn de Algemene Informatie en Reisvoorwaarden Groepsreizen 2019 van toepassing
Plattegrond Lanxess Arena - Andre Rieu Keulen

Opstapplaatsen

Amsterdam – Station Sloterdijk
Duiven – Van der Valk Hotel Duiven
Alphen aan den Rijn – Van der Valk Hotel Avifauna
De Bilt – Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht
Rotterdam – Metrostation Capelse Brug
Gilze – Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg