U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > > Midden Nederland

Midden Nederland

DIRECT BOEKENDELEN
  • AMSTERDAM
  • Nederland Amsterdamse Grachten
  • Nederland Amsterdam Markt met bloemen

Riviercruises > Midden Nederland

Wie goed kijkt hoeft helemaal niet naar het buitenland voor een mooie reis. Tijdens deze cruise doen we enkele parels uit het Nederlandse landschap aan. Van een Hanzestad als Kampen naar prachtige plaatsen als Amsterdam en Wijk bij Duurstede. Stuk voor stuk interessante steden, elk met hun eigen verhaal.

 MPS Azolla, Feenstra Rijnlijn
 Geniet van het Hollandse landschap
 Bezoek o.a. Gouda en Amsterdam
incl. volpension v.a. 590.00p.p

Informatie over MPS Azolla

Algemeen

Mooie entourage en gastvrije atmosfeer aan boord. De Azolla geniet een ongekende populariteit hetgeen mede te danken is aan de uitstekende verzorging en ongedwongen sfeer aan boord. De Azolla heeft een capaciteit van 90 passagiers en is onderverdeeld in drie dekken.

Faciliteiten

Het zonnedek is deels overkapt en voorzien van gemakkelijke stoelen. Achter de tweede overkapping vinden we een klein verwarmd zwembad met jetstream en enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en het restaurant bevinden zich bij dit schip op het promenadedek. Het gehele schip, dus ook de hut accommodatie, is voorzien van airconditioning.

Accommodatietype

De hutten op het promenadedek zijn ideaal voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Deze hutten zijn iets kleiner dan de standaardhutten op het hoofddek. Alle hutten aan boord hebben een douche en toilet, televisie, kluisje en een individueel regelbare airconditioning.

Extra informatie

Toegankelijkheid:
Vanaf het promenadedek zijn het zonnedek en de hut accommodaties op het hoofddek alleen per trap bereikbaar.

Verzorging:
Ontbijt en lunch worden beiden in buffetvorm geserveerd. Hiervoor wordt het restaurant gedurende bepaalde tijden opengesteld. Het diner vindt plaats in een zitting en wordt aan tafel geserveerd. De attente bemanning staat geheel tot uw dienst en tijdens uw verblijf aan boord zal het u aan niets ontbreken.

Inclusief

Welkomstcocktail
5 overnachtingen aan boord van het MPS Azolla
Verblijf aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
Meerdere excursiemogelijkheden
Eén avond met live entertainment
Captains Diner

Extra Informatie

Het is mogelijk om voor € 35,00 p.p. de avond voor vertrek in te schepen.

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking (inclusief Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)
Reis en of annuleringsverzekering
Overige drankjes
Excursies zijn aan boord te boeken (tegen betaling)

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!
Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen.

Taxivervoer

Taxi Direct Service
De perfecte start van uw vakantie! Laat uw vakantie beginnen bij uw eigen voordeur met deze unieke service. Het taxivervoer wordt uitgevoerd met luxe auto's en minibussen. U reist met maximaal 8 personen. Afhankelijk van routes en planningen kunnen ritten gecombineerd worden, maar de maximale rijtijd zal nooit meer bedragen dan één uur.

Taxivervoer regelen is heel eenvoudig.
U kunt ervoor kiezen om het taxivervoer te boeken op de dag van vertrek van de cruise of de avond ervoor indien u de avond eerder inschepen heeft gereserveerd. Enkele dagen voordat uw vakantie begint, krijgt u de exacte ophaaltijd door en wordt u op uw vertrekdag op de afgesproken tijd thuis opgehaald. U kunt deze taxiservice boeken voor alle adressen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Deze service is niet afhankelijk van minimum aantal personen.