Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Busreizen > Duitsland > Dagtocht André Rieu Maastricht 16 juli 2023

Dagtocht André Rieu Maastricht 16 juli 2023

DIRECT BOEKENDELEN
  • andre rieu keulen 2018

Busreizen > Dagtocht André Rieu Maastricht 16 juli 2023

“Wals samen met André Rieu op zijn magische klanken in Maastricht”

In 2023 wordt door de wereldberoemde “Koning van de Wals” weer diverse concerten gegeven in zijn geboortestad Maastricht. Geniet op het Vrijthof van de muzikale klanken van deze succesvolle violist en zijn bekende Johan Strauss Orkest. Een magisch spektakel met vele muzikale hoogtepunten.

Mis het niet!
 16 juli 2023
 Bezoek het concert van André Rieu
 Laatste plaatsen op het Vrijthof

incl. busvervoer v.a. 169.00

Duitsland

Duitsland is een prachtig en zeer populair land voor zowel jong en oud! Het ligt op een korte afstand van Nederland en heeft veel te bieden. U vindt er schitterende steden, natuurgebieden, rivieren en meren en is dus uitermate geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers. Geniet van de mooie landschappen middels een heerlijke wandeling, fietstocht of een vaartocht.

Noord Duitsland
Het Noorden van Duitsland kent een aantal steden en gebieden die zeer de moeite waard zijn voor een bezoek. De wereldstad Hamburg met 1,7 miljoen inwoners en Noord-en Oostzeekust worden steeds populairder.

Het Ruhrgebied
Noord Rijn Westfalen dat aan Nederland en België grenst, is de deelstaat met de meeste inwoners (18 miljoen) en wordt meestal als het westen van Duitsland aangeduid. Verder kan men ook Rijnland-Palts, Hessen en het kleine Saarland bij het westen tellen. Keulen en Düsseldorf de twee grootste steden zijn de moeite waard om te bezoeken. Niet alleen om te winkelen maar beide steden hebben een groote aanbod van lokale brouwerijen, restaurants en van lokale brouwerijen, restaurants en cafés.
De rivier de Rijn die door West-Duitsland en tussen Bingen en Bonn stroomt door een steile kloof, is beroemd om zijn mooie landschap, wijngaarden en kastelen. De zuidelijke sectie van het Rijnland, dat de Eifel en Hunsrück-bergen bevat, is grotendeels landbouwgrond en heeft beroemde wijngaarden, vooral in de vallei van de Moezel.

Oost-Duitsland
Een stedenbezoek aan één van de voormalige Oostduitse steden wordt steeds populairder. De geschiedenis van deze steden is bijzonder interessant. De wederopbouw van oude gebouwen na de oorlog en de naoorlogse communistische invloeden maken Dresden, Leipzig, Weimar en Erfurt een bezoek waard. Uiteraard hoort Berlijn er ook gedeeltelijk bij.

Zuid-Duitsland
In het zuiden liggen de twee grote deelstaten Beieren en Baden-Württemberg. München, de Beierse hoofdstad, is de grootse stad in het zuiden met 1,3 miljoen inwoners en een belangrijk economisch en cultureel centrum. Stuttgart is de hoofdstad van Baden-Württemberg. In het algemeen is het zuiden het rijkste gedeelte van Duitsland. Door het zuiden stromen de rivieren de Donau, Iller, Lech, Isar, Neckar en de Main. Het hoogste punt is de Zugspitze (2963 m) in de Beierse Alpen. Verder bestaat het gebied uit plateaus en beboste bergen, bijvoorbeeld het Zwarte Woud, de hooglanden van Zwaben en het Bohemer Woud. Het gebied rondom het Bodenmeer is een populair toeristisch gebied.

Inclusief

Vervoer per luxe Van der Valk touringcar volgens programma
Entreeticket concert André Rieu op het Vrijthof in Cat. 2


Exclusief
Niet omschreven maaltijden en drankjes
Persoonlijke uitgaven
Reis- en/of annuleringsverzekering
Reserveringskosten à € 10,00 per persoon
SGR Consumentenbijdrage à € 5,00 per persoon


Opstapplaatsen

Vertrektijden en opstapplaatsen:

10.45 uur Alphen aan den Rijn - Van der Valk Hotel Avifauna, Hoorn 65
11.30 uur Vianen - Van der Valk Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75
12.45 uur Eindhoven - Van der Valk Eindhoven, Aalsterweg 322


Verwachte aankomsttijden bij de uitstapplaats op 17 juli 2023:

01.15 uur Eindhoven - Van der Valk Eindhoven, Aalsterweg 322
02.15 uur Vianen - Van der Valk Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75
03.00 uur Alphen aan den Rijn - Van der Valk Hotel Avifauna, Hoorn 65

Bijzonderheden

Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist
Op deze dagtocht zijn onze Algemene Groepsvoorwaarden van toepassing