Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Kerstmarkten > België > Kerstmarkt Antwerpen

Kerstmarkt Antwerpen

DIRECT BOEKENDELEN
  • belgie_antwerpen kerstmarkt.jpg
  • belgie_antwerpen ijspiste.jpg

> Kerstmarkt Antwerpen

Proef de kerstsferen bij onze Zuiderburen…
Antwerpen heeft een prachtige historische binnenstad die is omgetoverd tot één grote kerstmarkt. Hier beleef je winterpret en je kunt er geweldig kerstshoppen. Volg de feestelijk versierde route over de Keyserlei en de Meir, de Groenplaats, de Grote Markt en het Steenplein. Je vindt er gezellige marktkraampjes vol met leuke kerstartikelen. Naast de ijspiste op de Groenplaats ligt een winterbar met een mooi terras met zicht op de kathedraal. Warm op bij een open haard vuurtje of geniet van een lekkere wafel.

 Bourgondisch Antwerpen
 Meer dan 100 kraampjes!
 11/12 & 19/12
incl. busvervoer v.a.29.00p.p

België

België het land van chocola, Belgische biertjes, het Atomium en Manneke Pis. Er zijn weinig Nederlanders die nog nooit in België zijn geweest. De redenen om België te bezoeken zijn legio. Zo is Antwerpen een populaire stad om te winkelen, zijn Gent, Brussel en Brugge erg in trek als stedentripbestemming en kunnen natuur- en sportliefhebbers zich in grote delen van het land uitstekend vermaken. De Belgische kust trekt ook redelijk wat Nederlandse toeristen. Wie nooit een vakantie in België zelf gevierd heeft die is hoogstwaarschijnlijk wel al een keer door België heen gereden. Autovakanties naar Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal beginnen vrijwel altijd met een stuk door België rijden. Wat België zo leuk maakt als bestemming is dat je direct het gevoel hebt in het buitenland te zijn, maar dat het toch heel vertrouwd aanvoelt. Dat komt vooral door het Nederlands (Vlaams) dat gesproken wordt net over de grens. De gastvrijheid van onze zuiderburen maken dit land nog eens extra bijzonder.


Inclusief

Vervoer per luxe touringcar Van der Valk Tours

Exclusief

Reserveringskosten € 5,00 per boeking

Opstapplaatsen

De Bilt - Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht - opstaptijd 09.00 uur - terugkomst ca. 24.00 uur
Alphen aan den Rijn - Vogelpark Avifauna - opstaptijd 09.45 uur - terugkomst ca. 23.15 uur
Leiden - Station Leiden Lammenschans - opstaptijd 10.15 uur - terugkomst ca. 22.45 uur
Rotterdam - Metrostation Capelse Brug - opstaptijd 11.00 uur - terugkomst ca. 22.00 uur
Dordrecht - Van der Valk Hotel Dordrecht - opstaptijd 11.30 uur - terugkomst ca. 21.30 uur

Bijzonderheden

Minimum deelname 35 personen
Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist
Op deze reis zijn de geldende Corona maatregelen van toepassing, voor meer informatie verwijzen wij u naar www.wereldwereldwijd.nl