Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Rijn en Moezel > Fietscruise naar de Loreley

Fietscruise naar de Loreley

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Fietscruise naar de Loreley

Tijdens deze prachtige nieuwe 7-daagse fietscruise naar de Loreley fietst u op uw eigen tempo langs de Romantische Rijn met zijn burchten en kastelen met als hoogtepunt de indrukwekkende Loreley. De fietspaden in het Rijndal zijn redelijk vlak. De fietsasftanden tijdens deze reis liggen tussen de 10 en 60 km.
 26/09/19
 Fietscruise naar de Loreley
 Per m.p.s. Horizon
incl. volpension v.a.760.00p.p

Informatie over MPS Horizon

Algemeen

De Horizon is een prachtig cruiseschip. Door de warme kleuren in het interieur en het vriendelijke en behulpzame personeel voelt u zich al snel thuis. En samen met de 98 passagiers ontstaat er een gezellige sfeer aan boord. Tel daarbij een ruime keuze uit de mooiste bestemmingen en u heeft en onvergetelijke vakantie.

Faciliteiten

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen.

Accommodatietype

De elegante lichtgekleurde panelen in de hutten zorgen voor een moderne en ruime ambiance. De hutten hebben allemaal een televisie, grote ramen die open kunnen en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Haardrogers zijn op verzoek beschikbaar. Met de airconditioning regelt u zelf het klimaat in uw hut en elke hut heeft volop bergruimte voor uw bagage. Overdag klappen we één bed weg en het andere wordt omgetoverd tot een comfortabele bank. De bedden in de B-hutten zijn iets verhoogd. De 3-persoonshut is uitgerust met tweeklapbedden en een bovenbed.

Extra informatie

Bereikbaarheid
Vanaf het promenadedek zijn het zonnedek en de voorin gelegen hutten op het hoofddek per trap en stoellift bereikbaar. De in het achterschip gelegen hutten op het hoofddek zijn uitsluitend per trap bereikbaar.

Verzorging
Ontbijt en lunch serveren we vanaf het buffet in het restaurant. Het diner serveren we aan tafel.

Scheepsindeling
Zonnedek:
Fitmessapparatuur
Traplift naar het promenadedek

Promenadedek:
16 tweepersoonshutten
Traplift naar het voorste deel van het hoofddek
Hal met receptie
Lounge met bar en dansvloer

Hoofddek:
1 eenpersoons hut
02 tweepersoons B-hutten met verhoogde bedden
29 tweepersoonshutten
01 driepersoons hut (bovenbed)

Extra Informatie

Fietshuur
Eigen fiets of huren?
U kunt uw eigen fiets meenemen tijdens deze reis. Aan boord kunt u de accu van uw electrische fiets opladen. Wilt u liever een fiets huren? Geef dit dan bij uw boeking door. Dames- of herenfiets en welke maat (uw lengte). Een luxe toerfiets kost € 75,00 per week. Een E-Bike kost € 125,00 per week.

Indien u uw eigen fiets meeneemt, kunt u géén gebruik maken van het taxi-vervoer.

Inclusief

Welkomstcocktail
6 overnachtingen aan boord van het MPS Horizon
Verblijf aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
Welkomstcocktail
Eén avond met live entertainment
Fietsroutes
Fietsverhuur mogelijk
Captains Diner

Exclusief

Overige drankjes
Excursies zijn aan boord te boeken (tegen betaling)
Het is mogelijk om voor € 35,00 per persoon de avond voor vertrek in te schepen.
Taxi-Direct Service (retour) is bij te boeken voor € 109,00 per persoon
Reis en of annuleringsverzekering
Eventuele fooien
Reserveringskosten € 25,00 per boeking (incl. Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Bijzonderheden

U bent persoonlijk aansprakelijk voor schade aan of diefstal van uw (huur)fiets. Wij raden u aan om een goede reisverzekering af te sluiten met voldoende dekking.
Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!
Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen
Deze reis wordt definitief uitgevoerd bij minimale deelname van 65 personen
Bij onvoldoende deelname ontvangt u minimaal 8 dagen voor vertrek bericht
Het meenemen van eigen rollators en/of rolstoelen is niet toegestaan indien dit niet vooraf bij ons is aangevraagd en door ons schriftelijk is bevestigd. Aan boord van de MPS Statendam is voor een beperkt aantal rollators en rolstoelen ruimte. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel laat het ons dan snel weten.
Aan boord kunnen rolstoelen en rollators NIET gebruikt worden. Deze worden bij het aan boord komen centraal opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat u zich aan boord zelfstandig, zonder hulp van een rollator of rolstoel kunt bewegen. Rolstoelen en rollators kunnen uitdrukkelijk NIET worden meegenomen naar de hut.
Op aanvraag kunt u een rollator huren voor gebruik aan wal tijdens de reis. Kosten voor het huren van de rollator bedraagt € 5 voor de gehele reisduur.
Dieetmaaltijden: Diëten zoals zoutloos, vetarm, vetvrij, suikervrij en vegetarisch zijn alleen mogelijk mits deze bij boeking als ‘preferentie’ gemeld worden.
Deze riviercruise wordt uitgevoerd onder volledige verantwoordelijkheid van Feenstra Rijn Lijn.
Op deze reis zijn de ANVR en SGR voorwaarden van toepassing die door Feenstra Rijn Lijn worden gehanteerd.

Taxivervoer

Taxi Direct Service
De perfecte start van uw vakantie! Laat uw vakantie beginnen bij uw eigen voordeur met deze unieke service. Het taxivervoer wordt uitgevoerd met luxe auto's en minibussen. U reist met maximaal 8 personen. Afhankelijk van routes en planningen kunnen ritten gecombineerd worden, maar de maximale rijtijd zal nooit meer bedragen dan één uur.

Taxivervoer regelen is heel eenvoudig.
U kunt ervoor kiezen om het taxivervoer te boeken op de dag van vertrek van de cruise of de avond ervoor indien u de avond eerder inschepen heeft gereserveerd. Enkele dagen voordat uw vakantie begint, krijgt u de exacte ophaaltijd door en wordt u op uw vertrekdag op de afgesproken tijd thuis opgehaald. U kunt deze taxiservice boeken voor alle adressen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Deze service is niet afhankelijk van minimum aantal personen.