U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > België > Kerstcruise Antwerpen

Kerstcruise Antwerpen

DIRECT BOEKENDELEN
  • belgie_antwerpen kerstmarkt.jpg
  • belgie_antwerpen ijspiste.jpg

Riviercruises > Kerstcruise Antwerpen

Wilt u zich echt onderdompelen in kerstsferen? Dan moet u eens naar Antwerpen. De Grote Markt, de Suikerrui Handschoenmarkt en de Groenplaats toveren zich ieder jaar om tot sfeervolle kerstmarkten, inclusief een heus kerstdorp. De fonkelende kerstverlichting en stemmige muziek maken de beleving compleet in dit middeleeuwse gedeelte van de stad. Struin lekker rond bij allerlei kraampjes en geniet van de glühwein, een kop warme chocolademelk of één van de andere lekkernijen.

 Salvinia (Feenstra Rijnlijn)
 Live entertainment aan boord
 Incl. volpension
incl. volpension v.a.325.00p.p

Informatie over MPS Salvinia

Algemeen

De comfortabele Salvinia heeft met haar drie dekken ruimte voor 124 passagiers. In de ruime en smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de langs glijdende landschappen.

Faciliteiten

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken van waar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en verder naar achteren diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voor in het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte. Omdat de Salvinia spudpalen heeft, kunnen we aanleggen waar we willen. Ook als er geen steiger is. Met de kleine tender brengen we u dan aan wal.

Accommodatietype

In alle hutten zijn volop faciliteiten, zoals een douche en toilet, aparte wastafel, televisie, een kluisje, bergruimte, regelbare airconditioning en twee aparte bedden, waarvan er één overdag wordt omgebouwd tot een bankje. De hutten 130 en 131 hebben dezelfde faciliteiten, maar dan met een vrijstaand tweepersoonsbed. Het derde bed in de drie persoonshutten is alleen geschikt voor kinderen. Ook zijn er zeven éénpersoonshutten. De tweepersoonshutten op het promenadedek hebben grotere ramen dan die op het hoofddek.

Extra informatie

Bereikbaarheid
Tussen de verschillende dekken is een personenlift voor zes personen.

Verzorging
Aan boord van de MPS Salvinia begint u de dag met een royaal ontbijtbuffet. U bepaalt zelf wanneer, want er is geen eindtijd. In de loop van de ochtend verandert het buffet naar een lunchbuffet. Het diner serveren we aan tafel.

Inclusief

3 overnachting aan boord van de HS Salvinia
Volpension verzorging aan boord.
Glas Glühwein of chocolademelk bij de koek & zopie
Eén avond met live entertainment
Oud Hollandsch Captains Buffet

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Niet genoemde maaltijden en drankjes
Reis- en/of annuleringsverzekering
Eventuele fooien
Eventuele brandstoftoeslag
Taxiservice (retour) bij boeking voor € 99,- p.p. te reserveren (vanaf uw huisadres naar het schip in Rotterdam)

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!

Taxivervoer

De perfecte start van uw vakantie! Laat uw vakantie beginnen bij uw eigen voordeur met deze unieke taxi service. Nooit meer afhankelijk van familie of vrienden die u weg moeten brengen, geen dure parkeerplaatsen, geen gesjouw met koffers, of lange wandelingen naar het schip vanaf het station. Gewoon thuis in- en uitstappen en per luxe auto of minibus rechtstreeks naar de loopplank. Het taxivervoer wordt uitgevoerd met een wagenpark dat enkel bestaat uit luxe auto’s en minibussen. U reist met maximaal 8 personen naar uw schip. Afhankelijk van routes en planningen kunnen ritten gecombineerd worden, maar de maximale extra reistijd zal nooit meer bedragen dan een uur.

Hoe werkt het?

Taxivervoer regelen is heel eenvoudig. Tijdens het maken van uw reservering kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze service en wij doen de rest. U kunt er voor kiezen om het taxivervoer te boeken op de dag van vertrek van de cruise of de avond ervoor indien u de avond eerder inschepen heeft gereserveerd. Enkele dagen voordat uw vakantie begint, krijgt u de exacte ophaaltijd door en wordt u op uw vertrekdag op de afgesproken tijd thuis opgehaald. U kunt deze Taxiservice boeken voor alle adressen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Deze service is niet afhankelijk van minimum aantal personen. De kosten voor deze taxiservice bedragen € 99,- p.p. per retour. Let op, deze service is binnen 2 weken voor vertrek uitsluitend op aanvraag!