U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Duitsland > Kerstcruise Majestueuze Donau

Kerstcruise Majestueuze Donau

DIRECT BOEKENDELEN
  • Amadeus Elegant

Riviercruises > Kerstcruise Majestueuze Donau

Vierlandencruise door het hart van Europa! Welkom aan boord van hotelschip Amadeus Elegant voor een bijzondere Kerstcruise over de Donau. U bezoekt tijdens deze cruise de mooiste steden in het hart van Europa. Zo ontdekt u romantisch Wenen, monumentaal Bratislava en prachtig Boedapest. Gaat u mee op excursie naar het majestueuze Stift van Melk? Of kiest u voor de excursie naar de Hongaarse Puszta? Stuk voor stuk schitterende parels in de kroon van uw Donaucruise. In elke stad geniet u van een sfeervolle ambiance, fonkelende lichtjes en de gezellige kerstsfeer. De uitstekende verzorging en de vriendelijke bemanning maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

 Vierlandencruise door Hart van Europa!
 5* HS Amadeaus Elegant
 Kerstcruise over de Donau
incl. volpension v.a. 1296.00p.p

Informatie over HS Amadeus Elegant

Algemeen

De Amadeus Elegant behoort, samen met de identieke zusterschepen, de Amadeus Brilliant en de Amadeus Diamond, tot de top van de riviercruiseschepen. Zowel in de royale opzet als ook in het sfeervolle interieur vindt u de luxe en het comfort van een 5-sterren hotelschip. De uitstekende verzorging en faciliteiten aan boord maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

In de sfeervolle panoramasalon op het Mozartdek is het goed toeven tijdens onze riviercruises. Ontspannen en genieten kunt u in de Panoramabar, de Amadeusclub en op het Zonnedek. Tevens zijn er fitnessfaciliteiten, een massageruimte en een kapsalon aan boord van de Amadeus Elegant. De hotelmanager zorgt samen met zijn professionele team van koks, kelners en serveersters dat het de gasten aan boord van uw luxe hotelschip aan niets ontbreekt. Het schip biedt plaats aan maximaal 146 – 150 personen.

Accommodatietype

Cabines als hotelkamers:
De royale en comfortabele cabines aan boord van de Amadeus Elegant, zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals TV, telefoon, föhn, kluisje en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Alle cabines hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Mozartdek en op het Straussdek bevinden zich de A- en B-cabines van 15 m² met een panorama schuifpui en Frans balkon. Op het Mozartdek liggen ook enkele suites van maar liefst 22 m². Enkel de suites beschikken over een minibar. De cabines op het Haydndek hebben tevens een oppervlakte van 15 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden. Op het Haydndek zijn ook enkele 1-persoons cabines gelegen van 10 m².

Liften aan boord van HS Amadeus Elegant: Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozart-, Strauss- en Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

A- en B-cabines van 15 m² met panorama schuifpui en Frans balkon
A-suites maar liefst 22 m²

Extra informatie

Fitnessfaciliteiten, massage en kapsalon
Echte hotellift aan boord
Gratis fietsen aan boord
Wi-Fi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat
Bouwjaar 2010

Inclusief

7 overnachtingen aan boord van het 5* HS Amadeus Elegant
Volpension verzorging aan boord
Deskundige Nederlandssprekende cruiseleader

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Evt. brandstoftoeslag
Niet genoemde maaltijden en drankjes
Excursiepakket (bij boeking voor € 298,00 te reserveren)
Mozart- & Straussconcert Wenen (€ 84,00 p.p. incl. vervoer per luxe touringcar en A-klasse concertkaart, bij boeking alleen op aanvraag te reserveren en onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Taxiservice (bij boeking voor € 95,00 te reserveren)
Comfortabel heenreis arrangement per Touringcar:
Vertrek op 20 december per Touringcar naar Passau incl. overnachting en ontbijt in het hotel a € 98,- per persoon
Reis- en/of annuleringsverzekering
Eventuele fooien

Taxivervoer

Van huisdeur tot loopplank!
U reist per taxi of taxibusje vanaf uw huisdeur tot aan de loopplank van het schip. Als de inscheping in het buitenland plaatsvindt, zoals bij onze Elbe-, Donau- of Seinecruises, reist u naar het centrale overstapcentrum. De taxi brengt u naar RBabberich of Veenendaal. Vandaar vertrekt u per luxe touringcar naar uw plaats van inscheping. Geen gesleep met koffers en dergelijke, een ontspannen begin van uw cruise!

Spelregels:
Uw huisadres wordt uw op- en uitstapplaats
- De chauffeur verzorgt uw bagage
- U reserveert de Taxiservice direct bij boeking. De kosten bedragen € 95,- p.p. retour
- Boekt u meerdere personen in één boeking, dan kunt u toch een verschillend huisadres opgeven
- Een dag voor vertrek ontvangt u een sms met de vertrektijd
- In uw reisdocumentatie ontvangt u meer informatie over onze Taxiservice
- Per taxi worden maximaal acht personen vervoerd, een combinatie van op- / uitstapplaatsen is dus mogelijk; de reistijd bevat in dat geval maximaal één uur extra ‘omrijtijd’
- Deze service geldt niet op de Waddeneilanden en buiten Nederland 

Bijzonderheden

Het vaarprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand! Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen.

Fitnessfaciliteiten, massage en kapsalon
Echte hotellift aan boord
Gratis fietsen aan boord
Wi-Fi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat
Bouwjaar 2010