Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Nederlandse Wateren > Kerstcruise door Nederland

Kerstcruise door Nederland

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Kerstcruise door Nederland

Gaat u mee op onze sfeervolle kerstcruise door Nederland? Tijdens deze mooie riviercruise bezoekt u de plaatsen Nijmegen, Heusden, Gorinchem, Dordrecht en Tiel. Terwijl u vaart over de prachtige rivieren de Maas, de Waal en de Rijn kunt u genieten van het uitzicht, u ziet de mooi versierde steden vanaf het water. Laat u heerlijk verwennen op het comfortabele 4* MS Dutch Melody. Tijdens de kerstdagen wordt er extra aandacht besteed aan een sfeervol ontbijt en diner. Het schip vertrekt vanuit Arnhem en aan het einde van de reis komt u ook weer terug in Arnhem voor de ontscheping. Om uw reis nog comfortabeler te maken kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van het gratis busvervoer naar Arnhem en retour.

 GEGARANDEERD VERTREK
 Kerstcruise 22/12/22
 Aan boord van het MS Dutch Melody

incl. volpension v.a.699.00p.p

Informatie over HS Dutch Melody

Algemeen

De ‘Dutch Melody’ is een luxe en comfortabel 4* schip en beschikt over een zeer prettige ambiance. Het moderne passagiersschip is gebouwd in 1999 en heeft sindsdien meerdere vernieuwingen doorgemaakt. De hoge standaard op dit schip ervaart u in de fantastische service en verzorging tijdens uw vakantie aan boord.

Het schip biedt plaats aan 140 passagiers in 70 hutten welke verdeeld zijn over drie dekken. Het vierde dek bestaat uit het zonnedek, waar heerlijke ligstoelen aanwezig zijn om van het voorbijgaande uitzicht te genieten. Daarnaast beschikt het schip over een grote en gezellige lounge met bar en een kleine bibliotheek. Fitnessapparatuur en een sauna zijn ook voor u aanwezig aan boord.

De hutten zijn minimaal 14m² groot en beschikken over twee bedden die overdag opgeklapt worden zodat er gezellig zitjes ontstaan. Alle hutten zijn uitgerust met een eigen badkamer, airco, föhn, kluis, telefoon en TV.


Accommodatietype

Alle hutten zijn minimaal 14 m2 groot, beschikken over 2 aparte bedden die overdag opgeklapt worden zodat u een gezellig zitje heeft in uw hut. Alle hutten beschikken over een eigen badkamer. Daarnaast zijn alle hutten buitenhutten met airconditioning, douche/toilet, televisie en föhn. Het voltage in de hutten is 220V.

Alle hutten zijn te bereiken met de lift met uitzondering van de 14 hutten op het Preludedek. De hutten op het Preludedek zijn niet te bereiken met de lift.
Daarnaast is er ook een traplift naar het zonnedek aanwezig.

Extra informatie

Receptie
Restaurant
Lounge & Bar
Wellness
Fitness
Bibliotheek
Zonnedek
Lift

Inclusief

6 overnachtingen aan boord van het MS Dutch Melody
Volpension (ontbijt, lunch, diner)
Midnight snack buffet met kleine hapjes op 24 december
Kerstontbijt op 25 & 26 december
6-gangen kerstdiner op 25 & 26 december
Dagelijks 's avonds snack tussen 22.00 en 23.00 uur
Gratis bustransfer naar het schip in Arnhem (u kunt tijdens het boekingsproces de gewenste opstapplaats aangeven)
Reisbegeleiding aan boord

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Drankjes aan boord (drankenpakket arrangement optioneel bij te boeken aan boord van het MS Dutch Melody en aan boord te voldoen)
Excursies (ter plaatse te boeken en betalen)
Eventulele entreegelden
Fooien
Reis- en/of annuleringsverzekering

Opstapplaatsen

Opstapplaatsen (gratis vervoer naar het schip)
Alphen aan den Rijn - Vogelpark Avifauna
Rotterdam - Metrostation Capelse Brug
De Bilt - Van der Valk Hotel de Bilt-Utrecht
Van der Valk Hotel Nuland
Bij de Van der Valk Hotels kunt u gratis parkeren
Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist
Uiteraard kunt u ook met uw eigen auto naar Arnhem rijden waar het schip ligt. Houd u rekening met de parkeerkosten in Arnhem.

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand
Het programma kan worden onderworpen aan veranderingen
Excursies en het drankenpakket kunt u aan boord boeken en betalen
In het geval van beperkte transportcapaciteit, verkorte openingstijden, onverwacht/zwaar verkeer, noodzakelijke omwegen, lokale feesten etc., behouden wij ons het recht om de route te wijzigen en in uitzonderlijke gevallen een gepland bezoek af te lassen vanwege externe invloeden zoals overmacht.