Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Nederlandse Wateren > Kerstcruise over de Maas, Waal en Rijn

Kerstcruise over de Maas, Waal en Rijn

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Kerstcruise over de Maas, Waal en Rijn

In gezellige sfeer de kerstdagen doorbrengen aan boord van de ***MS Johannes Brahms. Terwijl u in de sfeervolle lounge, uiteraard speciaal voor de kerst gedecoreerd, heerlijk kunt ontspannen, vaart u langs feestelijk verlichte steden en heeft u een prachtig uitzicht op het fraaie winterlandschap. Laat u verwennen op dit moderne en elegante hotelschip. Met de kerstdagen wordt er extra aandacht besteed aan het ontbijt en diner zodat u optimaal van deze kerst kunt genieten. De prachtige steden waar uw schip aanlegt, wachten erop door u ontdekt te worden.

 Kerstcruise 22/12/23
 Aan boord van het MS Johannes Brahms
 Varen over de Maas, Waal en Rijn


incl. volpension v.a.729.00p.p

Informatie over MS Johannes Brahms

Algemeen

De Johannes Brahms is een elegant en comfortabel schip speciaal gebouwd voor het bevaren van kleinere rivieren. Zo kan ze onder andere varen op de Elbe, Havel en Neckar, maar ook op kleinere rivieren in Nederland en België. Bestemming zoals Berlijn, Hamburg, Kiel en Stuttgart zijn komen daarmee binnen handbereik. De Johannes Brahms werd in 1998 in Kampen gebouwd en is inmiddels meerdere malen gerenoveerd. Daarmee geldt het schip nog altijd als een van de beste in haar klasse. Het schip heeft een capaciteit van 42 passagiershutten met vaste bedden (geen opklapbedden) verdeeld over 2 dekken, en biedt plaats aan 84 passagiers en 21 bemanningsleden. De smaakvol ingerichte hutten zijn ca. 11m2 groot en allemaal uitgerust met TV, telefoon, minisafe, föhn en airconditioning. Er is geen lift aanwezig op dit schip.

Accommodatietype

Een cabine aan boord van de Johannes Brahms biedt 12m2 aan ruimte en is compleet uitgerust met 2 opklapbedden, een badkamer met douche en toilet, televisie, airconditioning, mini safe, bureau met stoel. De ramen in deze cabine zijn vast.

Faciliteiten

Receptie
Lobby
Lounge
Boutique
Bibliotheek
Restaurant
Zonnedek met ligbedden
WIFI

Inclusief

6 overnachtingen aan boord van het MS Johannes Brahms
Volpension (ontbijt, lunch, diner) en 2 x per dag koffie, thee en gebak aan boord
Dagelijks een avondsnack
Feestelijk Captains diner aan boord op de laatste avond
Bagageservice bij het in- uitstappen
Gebruik van de faciliteiten aan boord
Haven- en scheepkosten
Nederlandstalige reisbegeleiding

Exclusief

Reserveringskosten € 30,00 per boeking
Drankjes aan boord (drankenpakket arrangement optioneel bij te boeken aan boord van het MS Johannes Brahms en aan boord te voldoen)
Excursies (ter plaatse te boeken en betalen)
Eventule entreegelden
Fooien
Reis- en/of annuleringsverzekering

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand
Het programma kan worden onderworpen aan veranderingen
Excursies en het drankenpakket kunt u aan boord boeken en betalen
In het geval van beperkte transportcapaciteit, verkorte openingstijden, onverwacht/zwaar verkeer, noodzakelijke omwegen, lokale feesten etc., behouden wij ons het recht om de route te wijzigen en in uitzonderlijke gevallen een gepland bezoek af te lassen vanwege externe invloeden zoals overmacht.
BELANGRIJK: op dit schip is geen lift aanwezig