Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Busreizen > Duitsland > Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt Düsseldorf

DIRECT BOEKENDELEN

Busreizen > Kerstmarkt Düsseldorf

Al jarenlang is Düsseldorf de dagtocht topper bij Van der Valk Vakanties...
Bezoek de schitterende kerstwereld van Düsseldorf met kerstmuziek, oude ambachten en verschillende kerstmarkten. De Düsseldorf hutten in het hart van de oude stad bieden een unieke ervaring en bezoek de traditionele kerstmarkt op het Schadowplein. Tussen de diverse kerstmarkten, die allemaal op loopafstand van elkaar verwijderd liggen, vind je de bekende winkelstraten. Een wandeling door de Königsallee in Düsseldorf tijdens de adventsweken is een mooie belevenis. Ga je lekker schaatsen op het Cornelius plein of de kerstsfeer in Düsseldorf bewonderen vanuit het reuzenrad op de Burgplatz?
 Vertrek op 09/12 & 16/12
 Kerstmarkt topper!
 Bezoek de Engeltjesmarkt


incl. busvervoer v.a. 30.00p.p

Duitsland

Duitsland is een prachtig en zeer populair land voor zowel jong en oud! Het ligt op een korte afstand van Nederland en heeft veel te bieden. U vindt er schitterende steden, natuurgebieden, rivieren en meren en is dus uitermate geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers. Geniet van de mooie landschappen middels een heerlijke wandeling, fietstocht of een vaartocht.

Noord Duitsland
Het Noorden van Duitsland kent een aantal steden en gebieden die zeer de moeite waard zijn voor een bezoek. De wereldstad Hamburg met 1,7 miljoen inwoners en Noord-en Oostzeekust worden steeds populairder.

Het Ruhrgebied
Noord Rijn Westfalen dat aan Nederland en België grenst, is de deelstaat met de meeste inwoners (18 miljoen) en wordt meestal als het westen van Duitsland aangeduid. Verder kan men ook Rijnland-Palts, Hessen en het kleine Saarland bij het westen tellen. Keulen en Düsseldorf de twee grootste steden zijn de moeite waard om te bezoeken. Niet alleen om te winkelen maar beide steden hebben een groote aanbod van lokale brouwerijen, restaurants en van lokale brouwerijen, restaurants en cafés.
De rivier de Rijn die door West-Duitsland en tussen Bingen en Bonn stroomt door een steile kloof, is beroemd om zijn mooie landschap, wijngaarden en kastelen. De zuidelijke sectie van het Rijnland, dat de Eifel en Hunsrück-bergen bevat, is grotendeels landbouwgrond en heeft beroemde wijngaarden, vooral in de vallei van de Moezel.

Oost-Duitsland
Een stedenbezoek aan één van de voormalige Oostduitse steden wordt steeds populairder. De geschiedenis van deze steden is bijzonder interessant. De wederopbouw van oude gebouwen na de oorlog en de naoorlogse communistische invloeden maken Dresden, Leipzig, Weimar en Erfurt een bezoek waard. Uiteraard hoort Berlijn er ook gedeeltelijk bij.

Zuid-Duitsland
In het zuiden liggen de twee grote deelstaten Beieren en Baden-Württemberg. München, de Beierse hoofdstad, is de grootse stad in het zuiden met 1,3 miljoen inwoners en een belangrijk economisch en cultureel centrum. Stuttgart is de hoofdstad van Baden-Württemberg. In het algemeen is het zuiden het rijkste gedeelte van Duitsland. Door het zuiden stromen de rivieren de Donau, Iller, Lech, Isar, Neckar en de Main. Het hoogste punt is de Zugspitze (2963 m) in de Beierse Alpen. Verder bestaat het gebied uit plateaus en beboste bergen, bijvoorbeeld het Zwarte Woud, de hooglanden van Zwaben en het Bohemer Woud. Het gebied rondom het Bodenmeer is een populair toeristisch gebied.

Inclusief

Vervoer per luxe touringcar Van der Valk Tours

Exclusief

Reserveringskosten € 2,50 per persoon
Reis- en/of annuleringsverzekering

Opstapplaatsen

Rotterdam - Metrostation Capelse Brug - opstaptijd 09.00 uur - terugkomst ca. 23.15 uur
Alphen aan den Rijn - Vogelpark Avifauna - opstaptijd 09.45 uur - terugkomst ca. 22.30 uur
De Bilt - Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht - opstaptijd 10.30 uur - terugkomst ca. 21.45 uur
Arnhem - Arnhem Rijnhal - opstaptijd 11.15 uur - terugkomst ca. 21.00 uur

Bijzonderheden

Minimum deelname 35 personen
Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist
In verband met grote drukte op de kerstmarkt Düsseldorf stapt u uit bij de Messe in Düsseldorf. Van daaruit is er gratis metrovervoer naar de binnenstad. Duur: ca. 10 minuten. De bussen naar Nederland terug vertrekken ook weer vanaf de Messe dus zorg dat u op tijd de metro neemt vanuit de binnenstad.
Op deze reis zijn de geldende Corona maatregelen van toepassing, voor meer informatie verwijzen wij u naar www.wereldwereldwijd.nl