Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Busreizen > België > Kerstmarkt Gent

Kerstmarkt Gent

DIRECT BOEKENDELEN

Busreizen > Kerstmarkt Gent

Gezelligheid op de Gentse kerstmarkt!
Houtgeur, gezelligheid, lichtjes, kerstkraampjes met hapjes en drankjes, leuke hebbedingetjes en authentieke ambachten. Welkom in de magische wereld van Gent. Als een lint zijn de kerstmarktkraampjes verdeeld vanaf de St. Baagskathedraal via de Botermarkt, het Gouden Leeuwplein tot aan de Korenmarkt. Maak de ervaring compleet en bewonder de vele historische gebouwen en de talrijke mooie winkels. En wat vind je in Gent volop? De heerlijke Belgische pralines, die het altijd goed doen als kerstpresentje!
 Vertrek op 09/12 & 16/12
 Gentse Kerstmarkt
 Gelegen in oude centrum van Gent
incl. busvervoer v.a. 30.00p.p

België

België het land van chocola, Belgische biertjes, het Atomium en Manneke Pis. Er zijn weinig Nederlanders die nog nooit in België zijn geweest. De redenen om België te bezoeken zijn legio. Zo is Antwerpen een populaire stad om te winkelen, zijn Gent, Brussel en Brugge erg in trek als stedentripbestemming en kunnen natuur- en sportliefhebbers zich in grote delen van het land uitstekend vermaken. De Belgische kust trekt ook redelijk wat Nederlandse toeristen. Wie nooit een vakantie in België zelf gevierd heeft die is hoogstwaarschijnlijk wel al een keer door België heen gereden. Autovakanties naar Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal beginnen vrijwel altijd met een stuk door België rijden. Wat België zo leuk maakt als bestemming is dat je direct het gevoel hebt in het buitenland te zijn, maar dat het toch heel vertrouwd aanvoelt. Dat komt vooral door het Nederlands (Vlaams) dat gesproken wordt net over de grens. De gastvrijheid van onze zuiderburen maken dit land nog eens extra bijzonder.


Inclusief

Vervoer per luxe touringcar Van der Valk Tours

Exclusief

Reserveringskosten € 2,50 per persoon

Opstapplaatsen

Alphen aan den Rijn - Vogelpark Avifauna - opstaptijd 10.15 uur - terugkomst ca. 22.45 uur
Rotterdam - Metrostation Capelse Brug - opstaptijd 11.00 uur - terugkomst ca. 22.00 uur
Dordrecht - Van der Valk Hotel Dordrecht - opstaptijd 11.30 uur - terugkomst ca. 21.30 uur

Bijzonderheden

Minimum deelname 35 personen
Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist