U bevindt zich hier: Home > Busreizen > Duitsland > Kerstmarkt Essen per bus

Kerstmarkt Essen per bus

DIRECT BOEKENDELEN

Busreizen > Kerstmarkt Essen per bus

Nog zo'n topper uit ons Kerstmarkt dagtochten assortiment...
Voor de 44ste keer wordt dit jaar de kerstmarkt in Essen georganiseerd. Op het Willy-Brandt-Platz, de Rathenaustrasse en het Kennedyplein vindt u ongeveer 250 kraampjes boordevol traditionele kerstcadeaus, specialiteiten en snuisterijen. De markthandelaren komen van heinde en verre om hun handelswaar aan te prijzen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld houtsnijwerk uit Tirol en zilveren sierraden uit Thailand. Kortom een smeltkroes van culturen, gezelligheid en hartelijkheid!

 Traditionele kerstmarkt in Essen
 Per luxe touringcar Valk Tours
 Ca. 250 sfeervolle kraampjes

incl. busvervoer v.a.24.00p.p
Googlemaps laden...

Duitsland

Duitsland is een prachtig en zeer populair land voor zowel jong en oud! Het ligt op een korte afstand van Nederland en heeft veel te bieden. U vindt er schitterende steden, natuurgebieden, rivieren en meren en is dus uitermate geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers. Geniet van de mooie landschappen middels een heerlijke wandeling, fietstocht of een vaartocht.

Noord Duitsland
Het Noorden van Duitsland kent een aantal steden en gebieden die zeer de moeite waard zijn voor een bezoek. De wereldstad Hamburg met 1,7 miljoen inwoners en Noord-en Oostzeekust worden steeds populairder.

Het Ruhrgebied
Noord Rijn Westfalen dat aan Nederland en België grenst, is de deelstaat met de meeste inwoners (18 miljoen) en wordt meestal als het westen van Duitsland aangeduid. Verder kan men ook Rijnland-Palts, Hessen en het kleine Saarland bij het westen tellen. Keulen en Düsseldorf de twee grootste steden zijn de moeite waard om te bezoeken. Niet alleen om te winkelen maar beide steden hebben een groote aanbod van lokale brouwerijen, restaurants en van lokale brouwerijen, restaurants en cafés.
De rivier de Rijn die door West-Duitsland en tussen Bingen en Bonn stroomt door een steile kloof, is beroemd om zijn mooie landschap, wijngaarden en kastelen. De zuidelijke sectie van het Rijnland, dat de Eifel en Hunsrück-bergen bevat, is grotendeels landbouwgrond en heeft beroemde wijngaarden, vooral in de vallei van de Moezel.

Oost-Duitsland
Een stedenbezoek aan één van de voormalige Oostduitse steden wordt steeds populairder. De geschiedenis van deze steden is bijzonder interessant. De wederopbouw van oude gebouwen na de oorlog en de naoorlogse communistische invloeden maken Dresden, Leipzig, Weimar en Erfurt een bezoek waard. Uiteraard hoort Berlijn er ook gedeeltelijk bij.

Zuid-Duitsland
In het zuiden liggen de twee grote deelstaten Beieren en Baden-Württemberg. München, de Beierse hoofdstad, is de grootse stad in het zuiden met 1,3 miljoen inwoners en een belangrijk economisch en cultureel centrum. Stuttgart is de hoofdstad van Baden-Württemberg. In het algemeen is het zuiden het rijkste gedeelte van Duitsland.
Door het zuiden stromen de rivieren de Donau, Iller, Lech, Isar, Neckar en de Main. Het hoogste punt is de Zugspitze (2963 m) in de Beierse Alpen. Verder bestaat het gebied uit plateaus en beboste bergen, bijvoorbeeld het Zwarte Woud, de hooglanden van Zwaben en het Bohemer Woud. Het gebied rondom het Bodenmeer is een populair toeristisch gebied.

Inclusief

Vervoer per luxe touringcar Van der Valk Tours

Exclusief

Reserveringskosten € 5,00 per boeking

Opstapplaatsen

Rotterdam - Metrostation Capelse Brug - opstaptijd 09.00 uur - terugkomst ca. 23.15 uur
Leiden - Station leiden Lammenschans - opstaptijd 09.45 uur - terugkomst ca. 22.45 uur
Alphen aan den Rijn - Vogelpark Avifauna - opstaptijd 10.15 uur - terugkomst ca. 22.15 uur
De Bilt - Van der Valk Hotel - opstaptijd 11.00 uur - terugkomst ca. 21.30 uur
Duiven - Van der Valk Hotel Duiven - opstaptijd 11.45 uur - terugkomst ca. 20.45 uur

Bijzonderheden

Minimum deelname 35 personen
Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist