Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Busreizen > Nederland > Kerstmarkt Maastricht

Kerstmarkt Maastricht

DIRECT BOEKENDELEN

Busreizen > Kerstmarkt Maastricht

Magisch Maastricht op het Vrijthof….
Maastricht is een heerlijke sfeervolle stad, met vele gezellige winkels om alvast uw kerstinkopen te doen! Op het bekende Vrijthof vind je de kerstmarkt met vele chalets met allerlei lekkernijen en kerst snuisterijen. Bezoek Dickens Village, een sfeervol dorpje met typische producten en ambachten en proef vooral echte kerstsfeer. Kom heerlijk kerstshoppen in Magic Christmas World, een winkel vol met hebbedingetjes om een heerlijke kerst te vieren. Er is een complete schaatsbaan, een reuzenrad en heel veel traditionele activiteiten. In de winkelstraten kun je heerlijk shoppen. De straten en etalages zijn in de weken voorafgaand aan kerst prachtig versierd. In het autovrije gebied kom je veel gezellige pleintjes tegen. Vaak staan hier ook kerststalletjes of kleine kerstmarkten. Direct na de Sint Servaasbrug (richting het station) ligt de buurt die 'Wijck' heet. Hier vind je veel sfeervolle winkeltjes. Geen echte kerstmarkt, maar wel veel mooie sfeerverlichting en prachtig versierde etalages. Vertrek op 16/12
 Magisch Maastricht
 Schaatsbaan en reuzenrad
incl. busvervoer v.a.30.00p.p

Limburg

Limburg: een stukje buitenland in Nederland. Hier hoeft u zich geen moment te vervelen. Alleen te genieten van al het moois dat deze provincie te bieden heeft. Het leven is heerlijk in Noord-Limburg. Verwen uzelf met prachtige, ongerepte natuur en kom helemaal tot rust. Een van de mooiste stukjes Peel, vroeger het domein van de turfstekers, is nu Nationaal Park: De Groote Peel. Een eindeloze vlakte van geelgouden pijpenstrootjes en vennetjes, ideaal om in uit te waaien. Heel anders is Nationaal Park De Maasduinen, bij Bergen. Talloze wandel- en fietsroutes voeren u hier door uitgestrekte bossen, langs heidevelden, snelstromende beekjes en stille vennetjes. Ontdek zelf hoe mooi en afwisselend natuur kan zijn!

Inclusief

Vervoer per luxe touringcar Van der Valk Tours

Exclusief

Reserveringskosten € 2,50 per persoon

Opstapplaatsen

Alphen aan den Rijn - Vogelpark Avifauna - opstaptijd 10.15 uur - terugkomst ca. 22.45 uur
Rotterdam - Metrostation Capelse Brug - opstaptijd 11.00 uur - terugkomst ca. 22.00 uur
Dordrecht - Van der Valk Hotel Dordrecht - opstaptijd 11.30 uur - terugkomst ca. 21.30 uur

Bijzonderheden

Minimum deelname 35 personen
Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist