Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Busreizen > Oostenrijk > Musikherbst am Wilden Kaiser in Ellmau

Musikherbst am Wilden Kaiser in Ellmau

DIRECT BOEKENDELEN

Busreizen > Musikherbst am Wilden Kaiser in Ellmau

Een 7-daagse busreis vol muziek, dans, plezier en gezelligheid.
Het bekendste volksmuziekfeest in de Alpen, Musikherbst am Wilden Kaiser in Ellmau, is een must voor alle vrienden van de volksmuziek. Tijdens twee herfstweken is Ellmau, een idyllisch Tirools bergdorpje, het podium voor sterren als o.a. Hansi Hinterseer, Andy Borg, Nik P, Fantasy en Francine Jordi. Toeristen uit alle windstreken bezoeken dit beroemde volksmuziek- en schlagerfeest. Gaat u mee?
 Volksmuziek in de Alpen!
 o.a. Hansi Hinterseer & Andy Borg
 Tiroler land
Incl. ontbijt v.a.789.00p.p

Oostenrijk

De veelzijdige verleiding van Oostenrijk...
Wie aan Oostenrijk denkt, denkt aan bergen, kraakheldere meren en natuurlijk aan sneeuw. Maar Oostenrijk is net zo goed een land van eeuwenoude kastelen en burchten, schilderachtige steden en romantische dorpjes. Een land bovendien dat uitnodigt tot een actieve verkenning, te voet, per fiets of bijvoorbeeld te paard. Én een land dat eenvoudig en relatief snel per auto bereikbaar is. Het is de veelzijdige verleiding van Oostenrijk!

Stevige schoenen aan, rugzakje op en eindeloos wandelen over kronkelende bergpaden, kriskras tussen de Milka-koeien door. ’s Middags lekker picknicken op een bergtop en daarna afkoelen in turquoise gekleurde meren. Het zijn niet alleen de ingrediënten voor een ideale vakantie van gezinnen, ook als senior of actief stel zult u uw hart snel verliezen aan Oostenrijk. Niet in de laatste plaats door de combinatie van het actieve en de natuur met de stadse aantrekkingskracht van dit zo gastvrije land.

Struinend door de eeuwenoude steden en dorpen valt de rijke historie als een warme deken om uw schouders. Dat geldt zowel voor Wenen (waar u in de voetsporen van Sissi en Mozart treedt) als ook voor steden als Innsbruck, Linz en Klagenfurt. Adembenemend mooie kerken, imposante paleizen en historische centra met hun pittoreske straatjes en onverwachte stadsparken hebben Wenen, Salzburg en Graz een plek op de UNESCO-wereldcultuurerfgoedlijst opgeleverd. En terecht!

De bergen lonken
Na iedere burcht, na elke vesting, dom, mausoleum of plein – hoe mooi ook – treft altijd weer die andere, zo kenmerkende kant van Oostenrijk: de Alpen met hun groene of prachtig besneeuwde weiden en talrijke meren. Het lijkt een onwaarschijnlijk grote stap van de rijke en weelderige cultuur naar de pure natuur. En toch blijkt het in Oostenrijk slechts een klein sprongetje. Zodra u stad of dorp verlaat, eisen de machtige bergen uw aandacht weer op. Of u zich nu in het westen of in het oosten van het land bevindt. Het in miljoenen jaren gecreëerde berglandschap met zijn geweldige gletsjers strekt zich namelijk als een soort dwarsdoorsnede uit van Tirol naar Burgenland.

Welkome verkoeling
Zo veel bergen, maar nog meer meren! Oostenrijk mag zich rijk rekenen met al dat kristalheldere water. ’s Zomers goed voor een welkome verkoeling – en vooral ook veel waterpret! – en in de lente en herfst goed voor prachtige vergezichten. Het bekendste meer is misschien wel de Bodensee, dat zich uitstrekt over drie landen (Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland). Toch is het met name Karinthië dat met 200 meren, warm genoeg om in te zwemmen, échte waterliefhebbers aan zich weet te binden. Ook andere deelstaten van
Oostenrijk herbergen veel, heel veel al dan niet door rotsen omringde bergmeren. Vaak zijn ze voorzien van zulk schoon water dat u er zelfs uit kunt drinken. De natuur roept Veel meren, maar ook rivieren, beekjes en watervallen maken deel uit van de zes nationale parken die Oostenrijk telt. Zoals de Krimmler-waterval bijvoorbeeld – de hoogste in Europa – gelegen in nationaal park Hohe Tauern. Vond u Oostenrijk tot nu toe al prachtig, de natuur in de nationale parken is als het spreekwoordelijke neusje van de zalm. Hier loopt u door oeroude bossen, langs zoutpoelen, over vervaarlijke gletsjers, machtige bergtoppen en glooiende bergweiden, en geniet u van een immens rijke flora en fauna. In sommige nationale parken kunt u onder begeleiding van speciaal opgeleide nationalpark rangers de natuur in. Zoals in het eerder genoemde Hohe Tauern. Van juli tot en met september worden hier maar liefst 26 verschillende wandelingen per week aangeboden. Lekker actief Wandelen is natuurlijk niet alleen geweldig binnen de nationale
parken, heel Oostenrijk leent zich ervoor! En het leuke is dat geen enkele wandeling hetzelfde hoeft te zijn. Van avontuurlijke klimpartijen en meerdaagse trektochten tot een ontspannend tochtje over de alpenweiden, het kan allemaal. Ook per fiets laat Oostenrijk zich goed ontdekken. Als u zich maar laat verleiden door het verrassend veelzijdige Oostenrijk!

Extra Informatie

Extra zekerheid bij het boeken van uw vakantie
Geen aanbetaling:
Tot en met 15 mei 2021 hoeft u bij het boeken van een nieuwe reis geen aanbetaling te doen. Dit is van toepassing op alle reizen uit het aanbod van Van der Valk Vakanties met uitzondering van vliegreizen en de busreizen André Rieu.

Geld terug garantie
Indien Van der Valk Vakanties genoodzaakt is uw reis te annuleren als gevolg van een negatief reisadvies dan betaalt Van der Valk Vakanties uw reissom terug.

Met het boeken van uw reis bij Van der Valk Vakanties gaat u een reisovereenkomst aan met Van der Valk Vakanties en zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Inclusief

•Vervoer per luxe touringcar in comfort class
•6 overnachtingen in een 4* Gasthof in omgeving Ellmau inclusief ontbijt en diner
•4 avonden entree Musikherbst feesttent met gereserveerde zitplaatsen
•Rit met kabelbaan en entree Frühshoppen
•Rondvaart Aachensee en bezoek Rattenberg
•Entree Boerenmarkt in Ellmau
•Bezoek Kufstein en Innsbruck
•Nederlandse reisbegeleiding

Exclusief

• Lunches
• Drankjes
• Niet genoemde entreegelden
• Reis en/of annuleringsverzekering
• SGR bijdrage van € 5,- per persoon
• Reserveringskosten à € 25,- per boeking

Opstapplaatsen

•Alphen aan den Rijn, Vogelpark Avifauna
•Rotterdam, Metrostation Capelse Brug (busplatform)
•De Bilt, Van der Valk Hotel Biltsche Hoek
•Arnhem, Rijnhal

Bijzonderheden

Minimum deelname: 35 personen
Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist
Bij onvoldoende deelname informeren wij u uiterlijk 7 dagen voor vertrek en ontvangt u uw reeds betaalde bedrag retour.
Op deze reis zijn de Algemene Informatie en Reisvoorwaarden Groepsreizen 2021 van toepassing