U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Duitsland > Najaarscruise Rijn en Moezel

Najaarscruise Rijn en Moezel

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Najaarscruise Rijn en Moezel

Romantische Rijn en schilderachtige Moezel! Een prachtige najaarscruise over de Rijn en de Moezel. Tussen Rüdesheim en Koblenz bevaren we het mooiste stukje van de Rijn. Gaat u mee op excursie naar Siegfried’s Musikkabinett in het bekende stadje Rüdesheim? Vanuit de sfeervolle salon geniet u van de prachtige uitzichten op kastelen, de ruïnes en de wijngaarden die we passeren. Natuurlijk ontdekt u ook Domstad Keulen, de historische stad Koblenz en Cochem met haar bekende statige Rijksburcht. Cochem heeft een prachtig historisch centrum met pittoreske poortjes en traditionele vakwerkhuisjes. Welkom aan boord van de Switzerland II! Het schip staat bekend om haar gezellige ontspannen sfeer en uitstekende verzorging.

 HS Switzerland II van Select Voyages
 Heerlijke najaarscruise
 Bezoek o.a. Keulen & Cochem
incl. volpension v.a.826.00

Informatie over MS Switzerland II

Algemeen

De Switzerland II is een klassiek, in 1991 in Nederland gebouwd schip dat in 2001 volledig in het nieuw is gestoken. De Switzerland II is een authentiek cruiseschip met een gedetailleerd luxe en behaaglijk interieur dat een warm welkom biedt. Het schip heeft totaal 53 hutten voor maximaal 104 passagiers. Het schip 100 meter lang en 11,10 meter breed.

Hier bent u meteen thuis en dat gevoel wordt versterkt door de compleet ingerichte hutten waar u alles van uw gading vindt: comfortabele bedden, airconditioning, radio en televisie, minibar en een badkamer met douche en haardroger, toilet en wastafel. Vanuit uw hut geniet u bovendien van het uitzicht, al gaat u voor de beste vergezichten natuurlijk naar de bar, het bovendek of de panoramasalon compleet met dansvloer!

Verder wordt uw cruise aangenaam gemaakt door de aanwezigheid van een bibliotheek en kunt u voor modieuze koopjes zelfs terecht in de boetiek aan boord!

Faciliteiten

-Receptie
-Restaurant
-Bar
-Panoramasalon en dansvloer
-Boetiek
-Bibliotheek
-Zitjes en ligstoelen op het zonnedek
-Trap tussen de diverse dekken
-Stoellift vanaf het Rubydek
-Wifi beschikbaar aan boord in de bar en receptiegedeelte, (ontvangst afhankelijk van omgeving ivm hoge gebouwen, bruggen enz.)
-Prijzen voor Wifi:
1 uur voor € 2,50
3 uur voor € 5,-
1 dag voor € 12,50
1 week voor € 27,50

Accommodatietype

Alle hutten zijn sfeervol en volledig ingericht met comfortabele vaste bedden en o.a. televisie, minibar, haardroger, individueel controleerbare airconditioning en badkamer met douche en toilet. De hutten beschikken over grote panoramavensters.

Standaard hut (12,5m2):
2x 1-persoonsbedden (hoogte 55 cm)
Kussens overdag voor zitje
Bureau met stoel
Minibar & TV
Douche
Haardroger
Airco
Schuiframen
Met opstapje = hut 100 + 101

Mini suite (Emeralddek 14,5m2 en op Rubydek 16,2m2):
1x tweepersoonsbed (hoogte 58 cm)
Bureau met stoel
Minibar
TV
Douche
Iets groter dan standaard hut
Haardroger
Airco
Schuif ramen

Suite (Ruby 20,5m2):
1x tweepersoonsbed (hoogte 58 cm)
Zitje
Minibar
TV met dvd speler
2 badkamers: 1 met douche en 1 met bad
Grote van twee standaard hutten
Haardroger
Airco
Schuiframen

Voordeelhut:
Indien u dit type hut boekt wordt u ondergebracht in één van de hutten aan boord van de Switzerland II, dit kan zijn op het Rubydek of Emeralddek. U weet van te voren niet in welke hut u geplaatst wordt en op welk dek. Er zijn geen preferenties mogelijk. Aan boord bij het inchecken hoort u pas in welke hut u ondergebracht wordt, dit kan ook naast de machinekamer zijn.


Extra informatie

Verzorging:
U verblijft aan boord op basis van volpension. Naast het ontbijt en de lunch geniet u dagelijks van heerlijke keuzediners of buffetdiners.

Bereikbaarheid:
Op dit schip is geen vaste lift. Indien u gebruik wenst te maken van de stoellift, dient u een hut op het bovendek (Rubydek) te boeken. Van het Rubydek is een stoellift naar het restaurant en het zonnedek aanwezig. Het restaurant is uitsluitend te bereiken via het Rubydek per trap of eventueel per stoellift. Naar de hutten op het Emeralddek is alleen een trap aanwezig.

Algemene informatie Switzerland II:
Gebouwd in Nederland
Anno 1991 (renovatie 2001)
53 hutten
104 passagiers
Breedte 11.10 meter
Lengte 100 meter
Restaurant
Bar en Salon
Boutique
Bibliotheek
Stoellift vanaf Rubydek naar restaurant en zonnedek
Voor hutten benedendek uitsluitend een trap

Rolstoelen, rollators en mindervaliden:
Aan boord van onze schepen is het door wettelijke bepalingen en veiligheid technische redenen niet mogelijk om een rolstoel of rollator te gebruiken. Een rolstoel of rollator kan wel aan boord worden ‘gestald’.
Wanneer u het schip wilt verlaten tijdens de cruise zorgt de bemanning ervoor dat uw rolstoel of rollator aan wal voor u klaar staat. Bij eventueel verlies en/of diefstal kunnen wij helaas geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Het aantal rollators en rolstoelen is per afvaart gelimiteerd, waardoor het noodzakelijk is dat u dit bij boeking aan ons meldt.

Onze schepen zijn niet gebouwd om elektrische rolstoelen of scootmobielen aan boord te accepteren. In verband met de strenge regels betreffende de veiligheidsvoorschriften behouden wij het recht voor om reizigers uit te sluiten van (verdere) deelname aan de reis indien een mogelijke handicap een belemmering blijkt te zijn om eventuele noodprocedures bij calamiteiten correct te kunnen uitvoeren.

Helaas zijn onze schepen voor mindervaliden niet goed uitgerust, daarnaast is ons personeel niet opgeleid voor specifieke medische diensten.

Kortingen

NU € 100,00 KORTING PER PERSOON!
Profiteer van € 100,00 korting per persoon
Nu ook gratis drankenpakket ( alleen tijdens lunch en diner: wijn, bier, softdrink, water)
Geldig voor de afvaarten op 11 en 17 oktober a.s.
Laatste hutten, wees er snel bij
De korting is reeds verwerkt in de reissom

Inclusief

Transfer per touringcar Nederland - Keulen of v.v.
6 overnachtingen aan boord van de HS Switzerland II
Volpension verzorging aan boord
Deskundige Nederlandssprekende cruiseleader

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Reis-/ Annuleringsverzekering
Eventuele brandstoftoeslag
Excursies (aan boord te reserveren)
Taxiservice (bij boeking voor € 95,00 p.p. te reserveren).
Wenst u het drankenpakket uit te breiden? Dan kunt u dit aan boord bijboeken bij het inchecken

Extra Informatie

Excursiepakket
U boekt en betaalt de excursies aan boord. Voor een uitgebreide omschrijving van de excursies Klik hier

Gratis drankenpakket inclusief:
Tijdens uw lunch en diner gratis drankjes: wijn, bier, softdrinks, water
Wenst u het drankenpakket uit te breiden? Dan kunt u dit aan boord bijboeken bij het inchecken

Taxivervoer

Van huisdeur tot loopplank!
U reist per taxi of taxibusje vanaf uw huisdeur tot aan de loopplank van het schip. Als de inscheping in het buitenland plaatsvindt, zoals bij onze Elbe-, Donau- of Seinecruises, reist u naar het centrale overstapcentrum. De taxi brengt u bijvoorbeeld naar Restaurant ’t Centrum in Babberich of het Van der Valk hotel in Gilze. Vandaar vertrekt u per luxe touringcar naar uw plaats van inscheping. Geen gesleep met koffers en dergelijke, een ontspannen begin van uw cruise!

Spelregels:
Uw huisadres wordt uw op- en uitstapplaats
- De chauffeur verzorgt uw bagage
- U reserveert de Taxiservice direct bij boeking. De kosten bedragen € 95,- p.p. retour
- Boekt u meerdere personen in één boeking, dan kunt u toch een verschillend huisadres opgeven
- Uiterlijk twee dagen voor de vertrekdatum neemt de Taxiservice telefonisch contact met u op om u op de hoogte te stellen van de exacte vertrektijd
- In uw reisdocumentatie ontvangt u meer informatie over onze Taxiservice
- Per taxi worden maximaal acht personen vervoerd, een combinatie van op- / uitstapplaatsen is dus mogelijk; de reistijd bevat in dat geval maximaal één uur extra ‘omrijtijd’
- Deze service geldt niet op de Waddeneilanden en buiten Nederland

Bijzonderheden

Voor dit reisarrangement gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden Klik hier
Wijzigingen in vaarschema en excursieprogramma om nautische / organisatorische redenen voorbehouden
Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen
Het meenemen van eigen rollators en/of rolstoelen is niet toegestaan indien dit niet vooraf bij ons is aangevraagd en door ons schriftelijk is bevestigd. Aan boord is voor een beperkt aantal rollators en rolstoelen ruimte. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel laat het ons dan snel weten.
Aan boord kunnen rolstoelen en rollators NIET gebruikt worden. Deze worden bij het aan boord komen centraal opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat u zich aan boord zelfstandig, zonder hulp van een rollator of rolstoel kunt bewegen. Rolstoelen en rollators kunnen uitdrukkelijk NIET worden meegenomen naar de hut.
Dieetmaaltijden: Diëten zoals zoutloos, vetarm, vetvrij, suikervrij en vegetarisch zijn alleen mogelijk mits deze bij boeking als ‘preferentie’ gemeld worden. De kosten voor een dieet (ca. € 4,- per persoon per dag) dient u aan het eind van de reis aan boord af te rekenen. Overige diëten zijn uitsluitend als ‘essentie’ op te geven tegen inlevering van een dieetlijst.
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op de website va Friendship cruises.
Mininum aantal deelnemers voor doorgaan van deze cruise vereist
Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist