U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Nederland > Nederlands Erfgoed

Nederlands Erfgoed

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Nederlands Erfgoed

De Nederlandse geschiedenis gaat eeuwen terug en bevat vele hoogtepunten. Gelukkig is daar ook veel van bewaard gebleven. In deze rondreis gaat u ze beleven! Van een vestingstad als Willemstad tot aan de Keukenhof en de Zaanse Schans. En er zijn verschillende excursies die uw cruise nog mooier zullen maken.

 MPS Da Vinci, Feenstra Rijnlijn
 Reis door Nederlandse geschiedenis
 o.a. Keukenhof & Zaanse Schans


incl. volpension v.a.740.00p.p

Extra Informatie

Het is niet mogelijk om de avond voor vertrek in te schepen.

Inclusief

Welkomstcocktail
6 overnachtingen aan boord van de MPS Da Vinci
Verblijf aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
Meerdere excursiemogelijkheden
Eén keer lokaal entertainment
Gehele reis live entertainment
High Tea
Farewell Dinner
Champagnebrunch
GRATIS WiFi op hele schip (voor één toestel per hut), meerdere toestellen tegen betaling

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Reis-/ Annuleringsverzekering
Excursies (aan boord te reserveren)
Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!
Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen
Deze reis wordt definitief uitgevoerd bij minimale deelname van 100 personen
Bij onvoldoende deelname ontvangt u minimaal 8 dagen voor vertrek bericht
Het meenemen van eigen rollators en/of rolstoelen is niet toegestaan indien dit niet vooraf bij ons is aangevraagd en door ons schriftelijk is bevestigd. Aan boord van de MPS Statendam is voor een beperkt aantal rollators en rolstoelen ruimte. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel laat het ons dan snel weten.
Aan boord kunnen rolstoelen en rollators NIET gebruikt worden. Deze worden bij het aan boord komen centraal opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat u zich aan boord zelfstandig, zonder hulp van een rollator of rolstoel kunt bewegen. Rolstoelen en rollators kunnen uitdrukkelijk NIET worden meegenomen naar de hut.
Op aanvraag kunt u een rollator huren voor gebruik aan wal tijdens de reis. Kosten voor het huren van de rollator bedraagt € 5 voor de gehele reisduur.
Dieetmaaltijden: Diëten zoals zoutloos, vetarm, vetvrij, suikervrij en vegetarisch zijn alleen mogelijk mits deze bij boeking als ‘preferentie’ gemeld worden.
Deze riviercruise wordt uitgevoerd onder volledige verantwoordelijkheid van Feenstra Rijn Lijn.
Op deze reis zijn de ANVR en SGR voorwaarden van toepassing die door Feenstra Rijn Lijn worden gehanteerd.

Taxivervoer

Taxi Direct Service
De perfecte start van uw vakantie! Laat uw vakantie beginnen bij uw eigen voordeur met deze unieke service. Het taxivervoer wordt uitgevoerd met luxe auto's en minibussen. U reist met maximaal 8 personen. Afhankelijk van routes en planningen kunnen ritten gecombineerd worden, maar de maximale rijtijd zal nooit meer bedragen dan één uur.

Taxivervoer regelen is heel eenvoudig.
U kunt ervoor kiezen om het taxivervoer te boeken op de dag van vertrek van de cruise of de avond ervoor indien u de avond eerder inschepen heeft gereserveerd. Enkele dagen voordat uw vakantie begint, krijgt u de exacte ophaaltijd door en wordt u op uw vertrekdag op de afgesproken tijd thuis opgehaald. U kunt deze taxiservice boeken voor alle adressen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Deze service is niet afhankelijk van minimum aantal personen.