Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Duitsland > Over de Rijn en Moezel naar Cochem

Over de Rijn en Moezel naar Cochem

DIRECT BOEKENDELEN
  • Riviercruise Cochem
  • Riviercruise Moezel
  • Riviercruise Rijn

Riviercruises > Over de Rijn en Moezel naar Cochem

Van de indrukwekkende Keulse Dom tot de burcht Thurant in Alken of de Reichsburg in Cochem, u geniet volop van de mooiste bouwwerken in het prachtige Duitse landschap. En natuurlijk is er voor de wijnliefhebber ook van alles te zien en te proeven. U komt vol prachtige indrukken weer terug in Nederland!

 MPS Azolla, Feenstra Rijnlijn
 Prachtig Duitse landschap
 Bezoek o.a. Cochem en Andernach
incl. volpension v.a.590.00p.p

Informatie over MPS Azolla

Algemeen

Mooie entourage en gastvrije atmosfeer aan boord. De Azolla geniet een ongekende populariteit hetgeen mede te danken is aan de uitstekende verzorging en ongedwongen sfeer aan boord. De Azolla heeft een capaciteit van 90 passagiers en is onderverdeeld in drie dekken.

Faciliteiten

Het zonnedek is deels overkapt en voorzien van gemakkelijke stoelen. Achter de tweede overkapping vinden we een klein verwarmd zwembad met jetstream en enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en het restaurant bevinden zich bij dit schip op het promenadedek. Het gehele schip, dus ook de hut accommodatie, is voorzien van airconditioning. Er is GRATIS Wifi op het hele schip (beperkt ontvangst) in alle landen, behalve België

Accommodatietype

De hutten op het promenadedek zijn ideaal voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Deze hutten zijn iets kleiner dan de standaardhutten op het hoofddek. Alle hutten aan boord hebben een douche en toilet, televisie, kluisje en een individueel regelbare airconditioning.

Extra informatie

Toegankelijkheid:
Vanaf het promenadedek zijn het zonnedek en de hut accommodaties op het hoofddek alleen per trap bereikbaar.

Verzorging:
Ontbijt en lunch worden beiden in buffetvorm geserveerd. Hiervoor wordt het restaurant gedurende bepaalde tijden opengesteld. Het diner vindt plaats in een zitting en wordt aan tafel geserveerd. De attente bemanning staat geheel tot uw dienst en tijdens uw verblijf aan boord zal het u aan niets ontbreken.

Extra Informatie

Het is mogelijk om voor € 35,00 p.p. de avond voor vertrek in te schepen.

Inclusief

Welkomstdrankje aan boord
5 overnachtingen aan boord van het MPS Azolla
Verblijf aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
Meerdere excursiemogelijkheden
Eén avond met livemuziek
Captains Diner
Gratis WiFi (beperkt toegang)

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking (inclusief Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)
Reis en of annuleringsverzekering
Overige drankjes
Excursies (aan boord te reserveren)

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!
Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen
Deze reis wordt definitief uitgevoerd bij minimale deelname van 100 personen
Bij onvoldoende deelname ontvangt u minimaal 8 dagen voor vertrek bericht
Aan boord kunt u contant, per pin of creditcard (Mastercard en Visacard) betalen.
Het meenemen van eigen rollators en/of rolstoelen is niet toegestaan indien dit niet vooraf bij ons is aangevraagd en door ons schriftelijk is bevestigd. Aan boord van de MPS Statendam is voor een beperkt aantal rollators en rolstoelen ruimte. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel laat het ons dan snel weten.
Aan boord kunnen rolstoelen en rollators NIET gebruikt worden. Deze worden bij het aan boord komen centraal opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat u zich aan boord zelfstandig, zonder hulp van een rollator of rolstoel kunt bewegen. Rolstoelen en rollators kunnen uitdrukkelijk NIET worden meegenomen naar de hut.
Op aanvraag kunt u een rollator huren voor gebruik aan wal tijdens de reis. Kosten voor het huren van de rollator bedraagt € 5 voor de gehele reisduur.
Dieetmaaltijden: Diëten zoals zoutloos, vetarm, vetvrij, suikervrij en vegetarisch zijn alleen mogelijk mits deze bij boeking als ‘preferentie’ gemeld worden.
Deze riviercruise wordt uitgevoerd onder volledige verantwoordelijkheid van Feenstra Rijn Lijn.
Op deze reis zijn de ANVR en SGR voorwaarden van toepassing die door Feenstra Rijn Lijn worden gehanteerd.