Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Zwitserland > Over de Rijn naar Basel

Over de Rijn naar Basel

DIRECT BOEKENDELEN
  • Riviercruise Rijn - Basel
  • Riviercruise Rijn
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Poseidon foto 5
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Poseidon foto 4
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Poseidon foto 3
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Poseidon foto 2
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Poseidon foto 1

Cruise > Over de Rijn naar Basel

Van het Römerpark in Boppard tot aan het Grand Île in Straatsburg en de Münsterplatz in Basel. U kunt het allemaal bekijken tijdens deze prachtige reis over de Rijn. Onderweg wordt u getrakteerd op schitterende panorama’s van het aan u voorbij trekkende landschap en ook aan boord zal het u aan niets ontbreken.
 01/07/19
 Over de Rijn naar Basel
 Per m.p.s. Poseidon
incl. volpension v.a.1430.00p.p

Informatie over MPS Poseidon

Algemeen

Aan boord van dit prachtige intieme schip ontbreekt het u aan niets. De ongedwongen sfeer en hoogstaande service maken van elke reis een waar genoegen. Niet voor niets keren veel gasten regelmatig terug aan boord. De vriendelijke bemanning doet er alles aan om het u, tijdens uw verblijf aan boord, zo goed mogelijk naar uw zin te maken.

Faciliteiten

Kenmerkend aan het eigentijdse interieur van de Poseidon zijn de met zorg uitgekozen houtsoorten en warme stoffering. In de centraal gelegen hal met de receptie voelt u zich direct welkom. De lounge heeft comfortabele zitjes van waaruit u geniet van de voorbijglijdende omgeving, onder het genot van een cocktail, sapje of biertje. Het comfortabele restaurant op het hoofddek heeft grote ramen, net zoals alle hutten. Vanaf het ruime zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht.

Hutaccommodatie

Uw kamer is met zorg samengesteld. Zo beschikt u over comfortabele bedden, een naar wens in te stellen airconditioning, televisie, kluisje, voldoende kastruimte om uw kleding netjes in op te bergen, een bureautje en een groot schuifraam. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Met uw mobiel, tablet of laptop kunt u via Wi-Fi zo het internet op. Overdag klapt de bemanning een bed op tot een bankje. Enige uitzonderingen zijn de 3-persoonshutten. De 3-persoonshut op het promenadedek is voorzien van 2 losse bedden en een bovenbed. De 3-persoonshut op het hoofddek heeft 3 lage bedden.

Extra informatie

Verzorging:
Vroege vogels kunnen voor het ontbijt al genieten van een vers kopje koffie of thee. Daarna serveren we in het restaurant een royaal ontbijtbuffet. In de loop van de ochtend serveren we koffie of thee in de lounge of met mooi weer op het zonnedek, soms met iets extra’s erbij. Bij de middagvaarten is er zelfs een High Tea. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende hoofd- en nagerechten. Al uw uitgaven aan boord zoals consumpties en souvenirs worden op uw boordrekening geboekt die u aan het einde van uw reis zowel contant, met pin of met creditcard kunt betalen. Excursies kunnen uitsluitend contant betaald worden.

Bereikbaarheid:
Vanuit de centraal gelegen hal kunt u per trap of traplift naar het zonnedek en het lager gelegen restaurant. Ook de kamers op het hoofddek zijn per trap of traplift (max. 120 kg) te bereiken.

Technische gegevens m.p.s. Poseidon
Zonnedek:
Fitnessapparatuur
Traplift naar het promenadedek
Zitjes en zonnebedden

Promenadedek:
25 tweepersoonshutten
01 driepersoonshut (bovenbed)
Hal met receptie
Lounge met bar en dansvloer
Traplift naar het restaurant (max 120 kg)
Traplift baar het hoofddek (max 120 kg)

Hoofddek:
22 tweepersoonshutten
01 driepersoonshut
Restaurant en keuken
Traplift naar het promenadedek (max 120 kg.)

Afmetingen:
Lengte x breedte 78,00 x 10,50 meter

Inclusief

Welkomstdrankje
12 overnachtingen aan boord van het MPS Poseidon
Verblijf aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
Koffie en thee
Vier avonden live entertainment
Captains Dinner
Meerdere excursiemogelijkheden
High Tea
Inclusief buspendel naar het centrum van Straatsburg
Gratis WIFI op het hele schip (beperkte ontvangst)

Exclusief

Overige drankjes
Excursies zijn aan boord te boeken (tegen betaling)
Het is mogelijk om voor € 35,00 per persoon de avond voor vertrek in te schepen.
Taxi-Direct Service (retour) is bij te boeken voor € 109,00 per persoon
Reis en of annuleringsverzekering
Eventuele fooien
Reserveringskosten € 25,00 per boeking (incl. Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!
Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen
Deze reis wordt definitief uitgevoerd bij minimale deelname van 65 personen
Bij onvoldoende deelname ontvangt u minimaal 21 dagen voor vertrek bericht
Diëten zoals zoutloos, vetarm, vetvrij, suikervrij en vegetarisch zijn alleen mogelijk mits deze bij boeking als ‘preferentie’ gemeld worden. De kosten voor een dieet (ca. € 4,- p.p.p.d.) dient u aan het eind van de reis aan boord af te rekenen. Overige diëten zijn uitsluitend als ‘essentie’ op te geven tegen inlevering van een dieetlijst.
Het meenemen van eigen rollators en/of rolstoelen is niet toegestaan indien dit niet vooraf bij ons is aangevraagd en door ons schriftelijk is bevestigd. Aan boord van de MPS Statendam is voor een beperkt aantal rollators en rolstoelen ruimte. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel laat het ons dan snel weten.
Aan boord kunnen rolstoelen en rollators NIET gebruikt worden. Deze worden bij het aan boord komen centraal opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat u zich aan boord zelfstandig, zonder hulp van een rollator of rolstoel kunt bewegen. Rolstoelen en rollators kunnen uitdrukkelijk NIET worden meegenomen naar de hut.
Dieetmaaltijden: Diëten zoals zoutloos, vetarm, vetvrij, suikervrij en vegetarisch zijn alleen mogelijk mits deze bij boeking als ‘preferentie’ gemeld worden. De kosten voor een dieet (ca. € 4,- per persoon per dag) dient u aan het eind van de reis aan boord af te rekenen. Overige diëten zijn uitsluitend als ‘essentie’ op te geven tegen inlevering van een dieetlijst.
Deze riviercruise wordt uitgevoerd onder volledige verantwoordelijkheid van Feenstra Rijn Lijn.
Op deze reis zijn de ANVR en SGR voorwaarden van toepassing die door Feenstra Rijn Lijn worden gehanteerd.

Taxivervoer

Taxi Direct Service
De perfecte start van uw vakantie! Laat uw vakantie beginnen bij uw eigen voordeur met deze unieke service. Het taxivervoer wordt uitgevoerd met luxe auto's en minibussen. U reist met maximaal 8 personen. Afhankelijk van routes en planningen kunnen ritten gecombineerd worden, maar de maximale rijtijd zal nooit meer bedragen dan één uur.

Taxivervoer regelen is heel eenvoudig.
U kunt ervoor kiezen om het taxivervoer te boeken op de dag van vertrek van de cruise of de avond ervoor indien u de avond eerder inschepen heeft gereserveerd. Enkele dagen voordat uw vakantie begint, krijgt u de exacte ophaaltijd door en wordt u op uw vertrekdag op de afgesproken tijd thuis opgehaald. U kunt deze taxiservice boeken voor alle adressen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Deze service is niet afhankelijk van minimum aantal personen.