U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Rijn en Moezel > Paascruise Nederland

Paascruise Nederland

DIRECT BOEKENDELEN
  • Nederland Deventer Haven 1140 x 400

Riviercruises > Paascruise Nederland

Vier Pasen op het water tijdens deze heerlijke Paascruise. Dat is niet alleen ontspannen genieten, maar geeft u ook een prachtige kijk op steden als Hoorn, Enkhuizen en Deventer.

 MPS Poseidon, Feenstra Rijnlijn
 Paascruise Nederland
 Gratis avond eerder inschepen!
incl. volpension v.a.600.00p.p

Informatie over MPS Poseidon

Algemeen

Aan boord van dit prachtige intieme schip ontbreekt het u aan niets. De ongedwongen sfeer en hoogstaande service maken van elke reis een waar genoegen. Niet voor niets keren veel gasten regelmatig terug aan boord. De vriendelijke bemanning doet er alles aan om het u, tijdens uw verblijf aan boord, zo goed mogelijk naar uw zin te maken.

Faciliteiten

Kenmerkend aan het eigentijdse interieur van de Poseidon zijn de met zorg uitgekozen houtsoorten en warme stoffering. In de centraal gelegen hal met de receptie voelt u zich direct welkom. De lounge heeft comfortabele zitjes van waaruit u geniet van de voorbijglijdende omgeving, onder het genot van een cocktail, sapje of biertje. Het comfortabele restaurant op het hoofddek heeft grote ramen, net zoals alle hutten. Vanaf het ruime zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht.

Huttype

Uw kamer is met zorg samengesteld. Zo beschikt u over comfortabele bedden, een naar wens in te stellen airconditioning, televisie, kluisje, voldoende kastruimte om uw kleding netjes in op te bergen, een bureautje en een groot schuifraam. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Met uw mobiel, tablet of laptop kunt u via Wi-Fi zo het internet op. Overdag klapt de bemanning een bed op tot een bankje. Enige uitzonderingen zijn kamer 120 en 3, die hebben respectievelijk een stapelbed en drie lage bedden.

Extra informatie

Verzorging:
Vroege vogels kunnen voor het ontbijt al genieten van een vers kopje koffie of thee. Daarna serveren we in het restaurant een royaal ontbijtbuffet. In de loop van de ochtend serveren we koffie of thee in de lounge of met mooi weer op het zonnedek, soms met iets extra’s erbij. Bij de middagvaarten is er zelfs een High Tea. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende hoofd- en nagerechten. Al uw uitgaven aan boord zoals consumpties, souvenirs en uw excursies worden op uw boordrekening geboekt die u aan het einde van uw reis zowel contant, met pin of met creditcard kunt betalen.

Bereikbaarheid:
Nieuw: stoellift naar het hoofddek Vanuit de centraal gelegen hal kunt u per trap of stoellift naar het zonnedek en het lager gelegen restaurant. Ook de kamers op het hoofddek zijn per trap of stoellift (max. 120 kg) te bereiken.

Technische gegevens m.p.s. Poseidon
Zonnedek:
Fitnessapparatuur
Stoellift naar het promenadedek
Zitjes en zonnebedden

Promenadedek:
25 tweepersoonshutten
01 driepersoonshut (bovenbed)
Hal met receptie
Lounge met bar en dansvloer
Stoellift naar het restaurant (max 120 kg)
Stoellift baar het hoofddek (max 120 kg)

Hoofddek:
22 tweepersoonshutten
01 driepersoonshut
Restaurant en keuken
Stoellift naar het promenadedek (max 120 kg.)

Afmetingen:
Lengte x breedte 78,00 x 10,50 meter

Inclusief

Gratis avond eerder inschepen
Welkomstcocktail
5 overnachtingen aan boord van het MPS Poseidon
Verblijf aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
Welkomstcocktail
Meerdere excursiemogelijkheden
High Tea
2 avonden live entertainment
Captains Diner

Extra Informatie

Het is mogelijk om kostenloos de avond voor vertrek in te schepen.

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking (inclusief Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)
Reis en of annuleringsverzekering
Overige drankjes
Excursies (aan boord te reserveren)

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!
Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen
Deze reis wordt definitief uitgevoerd bij minimale deelname van 100 personen
Bij onvoldoende deelname ontvangt u minimaal 8 dagen voor vertrek bericht
Het meenemen van eigen rollators en/of rolstoelen is niet toegestaan indien dit niet vooraf bij ons is aangevraagd en door ons schriftelijk is bevestigd. Aan boord van de MPS Statendam is voor een beperkt aantal rollators en rolstoelen ruimte. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel laat het ons dan snel weten.
Aan boord kunnen rolstoelen en rollators NIET gebruikt worden. Deze worden bij het aan boord komen centraal opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat u zich aan boord zelfstandig, zonder hulp van een rollator of rolstoel kunt bewegen. Rolstoelen en rollators kunnen uitdrukkelijk NIET worden meegenomen naar de hut.
Op aanvraag kunt u een rollator huren voor gebruik aan wal tijdens de reis. Kosten voor het huren van de rollator bedraagt € 5 voor de gehele reisduur.
Dieetmaaltijden: Diëten zoals zoutloos, vetarm, vetvrij, suikervrij en vegetarisch zijn alleen mogelijk mits deze bij boeking als ‘preferentie’ gemeld worden. De kosten voor een dieet (ca. € 4,- per persoon per dag) dient u aan het eind van de reis aan boord af te rekenen. Overige diëten zijn uitsluitend als ‘essentie’ op te geven tegen inlevering van een dieetlijst.
Deze riviercruise wordt uitgevoerd onder volledige verantwoordelijkheid van Feenstra Rijn Lijn.
Op deze reis zijn de ANVR en SGR voorwaarden van toepassing die door Feenstra Rijn Lijn worden gehanteerd.

Taxivervoer

Taxi Direct Service
De perfecte start van uw vakantie! Laat uw vakantie beginnen bij uw eigen voordeur met deze unieke service. Het taxivervoer wordt uitgevoerd met luxe auto's en minibussen. U reist met maximaal 8 personen. Afhankelijk van routes en planningen kunnen ritten gecombineerd worden, maar de maximale rijtijd zal nooit meer bedragen dan één uur.

Taxivervoer regelen is heel eenvoudig.
U kunt ervoor kiezen om het taxivervoer te boeken op de dag van vertrek van de cruise of de avond ervoor indien u de avond eerder inschepen heeft gereserveerd. Enkele dagen voordat uw vakantie begint, krijgt u de exacte ophaaltijd door en wordt u op uw vertrekdag op de afgesproken tijd thuis opgehaald. U kunt deze taxiservice boeken voor alle adressen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Deze service is niet afhankelijk van minimum aantal personen.