Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Nederland > Zeeland

Zeeland

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Zeeland

Wie Zeeland zegt, denkt aan water. Al eeuwenlang speelt de strijd ertegen en ermee een grote rol in het dagelijks leven. Denk alleen al aan een roemruchte havenplaats als Vlissingen of het pittoreske Veere. Maar ook in steden zoals Goes en de statige hoofdstad Middelburg is genoeg te zien.

 Per MPS Azolla, Feenstra Rijnlijn
 Vertrek vanaf Arnhem
 Goes, Middelburg, Vlissingen

incl. volpension v.a.630.00p.p

Informatie over MPS Azolla

Algemeen

Mooie entourage en gastvrije atmosfeer aan boord. De Azolla geniet een ongekende populariteit hetgeen mede te danken is aan de uitstekende verzorging en ongedwongen sfeer aan boord. De Azolla heeft een capaciteit van 90 passagiers en is onderverdeeld in drie dekken.

Faciliteiten

Het zonnedek is deels overkapt en voorzien van gemakkelijke stoelen. Achter de tweede overkapping vinden we een klein verwarmd zwembad met jetstream en enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en het restaurant bevinden zich bij dit schip op het promenadedek. Het gehele schip, dus ook de hut accommodatie, is voorzien van airconditioning. Er is GRATIS Wifi op het hele schip (beperkt ontvangst) in alle landen, behalve België

Accommodatietype

De hutten op het promenadedek zijn ideaal voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Deze hutten zijn iets kleiner dan de standaardhutten op het hoofddek. Alle hutten aan boord hebben een douche en toilet, televisie, kluisje en een individueel regelbare airconditioning.

Extra informatie

Toegankelijkheid:
Vanaf het promenadedek zijn het zonnedek en de hut accommodaties op het hoofddek alleen per trap bereikbaar.

Verzorging:
Ontbijt en lunch worden beiden in buffetvorm geserveerd. Hiervoor wordt het restaurant gedurende bepaalde tijden opengesteld. Het diner vindt plaats in een zitting en wordt aan tafel geserveerd. De attente bemanning staat geheel tot uw dienst en tijdens uw verblijf aan boord zal het u aan niets ontbreken.

Extra Informatie

Het is mogelijk om voor € 35 per persoon de avond voor vertrek in te schepen.

Inclusief

Welkomstcocktail
5 overnachtingen aan boord van de MPS Azolla
Verblijf aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
Meerdere excursiemogelijkheden
Eén avond met live entertainment
Captains Dinner
GRATIS Wifi op hele schip (beperkt ontvangst)

Exclusief

Overige drankjes
Excursies zijn aan boord te boeken (tegen betaling)
Reis en of annuleringsverzekering
Reserveringskosten € 25 per boeking (inclusief Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!
Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen
Deze reis wordt definitief uitgevoerd bij minimale deelname van 100 personen
Bij onvoldoende deelname ontvangt u minimaal 8 dagen voor vertrek bericht
Aan boord kunt u contant, per pin of creditcard (Mastercard en Visacard) betalen.
Het meenemen van eigen rollators en/of rolstoelen is niet toegestaan indien dit niet vooraf bij ons is aangevraagd en door ons schriftelijk is bevestigd. Aan boord van de MPS Statendam is voor een beperkt aantal rollators en rolstoelen ruimte. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel laat het ons dan snel weten.
Aan boord kunnen rolstoelen en rollators NIET gebruikt worden. Deze worden bij het aan boord komen centraal opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat u zich aan boord zelfstandig, zonder hulp van een rollator of rolstoel kunt bewegen. Rolstoelen en rollators kunnen uitdrukkelijk NIET worden meegenomen naar de hut.
Op aanvraag kunt u een rollator huren voor gebruik aan wal tijdens de reis. Kosten voor het huren van de rollator bedraagt € 5 voor de gehele reisduur.
Dieetmaaltijden: Diëten zoals zoutloos, vetarm, vetvrij, suikervrij en vegetarisch zijn alleen mogelijk mits deze bij boeking als ‘preferentie’ gemeld worden.
Deze riviercruise wordt uitgevoerd onder volledige verantwoordelijkheid van Feenstra Rijn Lijn.
Op deze reis zijn de ANVR en SGR voorwaarden van toepassing die door Feenstra Rijn Lijn worden gehanteerd.

Taxivervoer

Taxi Direct Service
De perfecte start van uw vakantie! Laat uw vakantie beginnen bij uw eigen voordeur met deze unieke service. Het taxivervoer wordt uitgevoerd met luxe auto's en minibussen. U reist met maximaal 8 personen. Afhankelijk van routes en planningen kunnen ritten gecombineerd worden, maar de maximale rijtijd zal nooit meer bedragen dan één uur.

Taxivervoer regelen is heel eenvoudig.
U kunt ervoor kiezen om het taxivervoer te boeken op de dag van vertrek van de cruise of de avond ervoor indien u de avond eerder inschepen heeft gereserveerd. Enkele dagen voordat uw vakantie begint, krijgt u de exacte ophaaltijd door en wordt u op uw vertrekdag op de afgesproken tijd thuis opgehaald. U kunt deze taxiservice boeken voor alle adressen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Deze service is niet afhankelijk van minimum aantal personen.