U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Nederland > Noord - Nederland

Noord - Nederland

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Noord - Nederland

Nog steeds één van onze populairste reizen en dat is niet voor niets. Onderweg ziet u hoe mooi en gevarieerd het Nederlandse landschap is. De lieflijke vissersdorpen in het waterrijke Friesland, de Wadden en het industrieel erfgoed langs de Zaanse Schans; u komt ogen te kort. Ondertussen geniet u van de rust die het vlakke landschap uitstraalt.

 Per MPS Salvinia, Feenstra Rijnlijn
 Bezoek o.a. Texel en Friesland
 Meerdere excursiemogelijkheden
incl. volpension v.a.655.00p.p

Informatie over MPS Salvinia

Algemeen

De comfortabele Salvinia heeft met haar drie dekken ruimte voor 124 passagiers. In de ruime en smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de langs glijdende landschappen.

Faciliteiten

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken van waar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en verder naar achteren diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voor in het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte. Omdat de Salvinia spudpalen heeft, kunnen we aanleggen waar we willen. Ook als er geen steiger is. Met de kleine tender brengen we u dan aan wal.

Accommodatietype

In alle hutten zijn volop faciliteiten, zoals een douche en toilet, aparte wastafel, televisie, een kluisje, bergruimte, regelbare airconditioning en twee aparte bedden, waarvan er één overdag wordt omgebouwd tot een bankje. De hutten 130 en 131 hebben dezelfde faciliteiten, maar dan met een vrijstaand tweepersoonsbed. Het derde bed in de drie persoonshutten is alleen geschikt voor kinderen. Ook zijn er zeven éénpersoonshutten. De tweepersoonshutten op het promenadedek hebben grotere ramen dan die op het hoofddek.

Extra informatie

Bereikbaarheid
Tussen de verschillende dekken is een personenlift voor zes personen.

Verzorging
Aan boord van de MPS Salvinia begint u de dag met een royaal ontbijtbuffet. U bepaalt zelf wanneer, want er is geen eindtijd. In de loop van de ochtend verandert het buffet naar een lunchbuffet. Het diner serveren we aan tafel.

Inclusief

Welkomstdrankje aan boord
5 overnachtingen aan boord van het MPS Salvinia
Verblijf aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
Eén avond met livemuziek
Captains Diner

Exclusief

Overige drankjes
Excursies zijn aan boord te boeken (tegen betaling)
Het is mogelijk om voor € 35,00 p.p. de avond voor vertrek in te schepen.
Taxi-Direct Service (retour) is bij te boeken voor € 99,00 p.p.
Reis en of annuleringsverzekering
Evt. fooien
Reserveringskosten € 25 per boeking (incl. Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!
Minimum aantal deelnemers is vereist.

Taxivervoer

Taxi Direct Service
De perfecte start van uw vakantie! Laat uw vakantie beginnen bij uw eigen voordeur met deze unieke service. Het taxivervoer wordt uitgevoerd met luxe auto's en minibussen. U reist met maximaal 8 personen. Afhankelijk van routes en planningen kunnen ritten gecombineerd worden, maar de maximale rijtijd zal nooit meer bedragen dan één uur.

Taxivervoer regelen is heel eenvoudig.
U kunt ervoor kiezen om het taxivervoer te boeken op de dag van vertrek van de cruise of de avond ervoor indien u de avond eerder inschepen heeft gereserveerd. Enkele dagen voordat uw vakantie begint, krijgt u de exacte ophaaltijd door en wordt u op uw vertrekdag op de afgesproken tijd thuis opgehaald. U kunt deze taxiservice boeken voor alle adressen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Deze service is niet afhankelijk van minimum aantal personen.