Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Nederland > Tulpen Serenade - over de Rijn

Tulpen Serenade - over de Rijn

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Tulpen Serenade - over de Rijn

Prachtige voorjaarscruise over de Nederlandse en Belgische wateren. De Lage Landen zijn bij uitstek geschikt voor een schitterende riviercruise. Uw riviercruise begint en eindigt in Amsterdam. Hoogtepunten zijn het bezoek aan de beroemde musea in Arnhem, Middelburg en de Deltawerken, wereldstad Rotterdam met de Markthal, Kinderdijk en de Keukenhof. In België ontdekt u tijdens boeiende uitstapjes de vier mooiste steden van onze zuiderburen: Gent, Brugge, Antwerpen en hoofdstad Brussel. Een veelzijdige cruise waarbij u Nederland en België vanaf het water ontdekt!


 04/04/19
 Nederland en België, Tulpenserenade
 HS Amadeus Queen, zeer luxe schip

incl. volpension v.a.1396.00p.p

Informatie over HS Amadeus Queen

Beschrijving schip

Hotelschip Amadeus Queen
De Amadeus Queen behoort tot de top van de riviercruiseschepen en draagt met trots haar vijf sterren. De Amadeus Queen staat bekend om haar moderne elegantie en uitstekende faciliteiten. De grandeur vindt u terug in elk detail. Gaat u heerlijk ontspannen in de nog nooit vertoonde indoor-pool op het Mozartdek, terwijl u prachtige panorama’s voorbij ziet komen? Of laat u zich eens heerlijk verwennen in de massage salon, aan u de keus! Het professionele team aan boord zorgt er dagelijks voor dat het u aan niets ontbreekt. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

Welkom aan boord
Op het Mozartdek kunt u in de sfeervolle panoramasalon heerlijk genieten van de prachtige landschappen die aan u voorbij trekken. Ontspannen doet u op het Zonnedek, in de Amadeusclub of in de openlucht lounge River Terrace op het Mozartdek. Tevens zijn er fitnessfaciliteiten op het Straussdek en een massageruimte en een kapsalon op het Haydndek. Het restaurant vindt u op het Straussdek, hier geniet u van de voortreffelijke maaltijden. Het schip biedt plaats aan maximaal 162 personen.

Cabines als hotelkamers
De royale en comfortabele cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht. Alle cabines hebben een eigen royale badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. De cabines op het Mozartdek en het Straussdek zijn maar liefst 17 m² met een innovatieve panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden en op deze wijze tevens dient als Frans balkon. Op het Mozartdek zijn ook enkele royale suites gelegen van maar liefst 26 m², met een eigen veranda-balkon. De cabines op het Haydndek zijn 16 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozartdek, het Straussdek en het Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

• A- en B-cabines van 17 m² met horizontale panorama schuifpui
• A-suites van maar liefst 26 m² met privé veranda-balkon
• Indoor pool
• Openlucht lounge: River Terrace
• Echte hotellift aan boord
• Gratis fietsen aan boord
• Wi-Fi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat, €35,- per week
• Bouwjaar 2018

Inclusief

7 overnachtingen aan boord van het HS Amadeus Queen
Volpension verzorging aan boord (ontbijt, lunch en diner)
Individuele groepsreis: deskundige Nederlandssprekende cruiseleader inbegrepen vanaf minimaal 25 passagiers

Bij te boeken extra's

Excursiepakket
De excursiepakketten kunt u ook direct online bijboeken tijdens uw reservering.
Voor een uitgebreide omschrijving van de excursies Klik hier

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Reis- en/of annuleringsverzekering
Eventuele brandstoftoeslag
Excursies (bij boeking te reserveren)
Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard
Wi-Fi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat, €35,- per week

Bijzonderheden

Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand!
Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen
U maakt een individuele groepsreis in een internationaal gezelschap. Uw cruise zal bij minimaal 25 passagiers worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende cruiseleader
Circa 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd
Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw cruise boekt binnen 6 weken voor aanvang van de reis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen