Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > België > Van der Valk Oud en Nieuw cruise

Van der Valk Oud en Nieuw cruise

DIRECT BOEKENDELEN

Cruise > Van der Valk Oud en Nieuw cruise

Vier Oud & Nieuw aan boord van het MS Dutch Melody en luid het nieuwe jaar in op dit prachtige schip. Vaar mee langs de mooie plaatsen Rotterdam, Antwerpen, Heusden, Woudrichem en Dordrecht. Samen met alle gasten aan boord luidt u het nieuwe jaar in en geniet u van de prachtige vuurwerk show op de Erasmus brug in Rotterdam onder het genot van een glas champagne en heerlijke oliebollen. Mogen wij u uitnodigen voor een fantastische jaarwisseling aan boord van het 4* Hotelschip Dutch Melody?
 Vertrek 29 december
 Vuurwerkspektakel in Rotterdam
 4* HS Dutch Melody
 Geniet van gezellige jaarwisseling

incl. volpension v.a.639.00p.p

Informatie over HS Dutch Melody

Algemeen

Het 4* HS Dutch Melody is een mooi, luxe en comfortabel schip met een sfeervolle ambiance. Het moderne schip is sinds 1999 in de vaart en zeer goed onderhouden. Op het schip kunnen 140 passagiers en is voorzien van totaal 70 hutten. Deze hutten zijn verdeeld over totaal 3 dekken. Daarnaast heeft het schip ook een vierde dek, het zonnedek voorzien van heerlijke ligstoelen. Het schip beschikt over een gezellige bar en lounge, kleine bibliotheek en fitnesscentrum met sauna.

Accommodatietype

Alle hutten zijn minimaal 14 m2 groot, beschikken over 2 aparte bedden die overdag opgeklapt worden zodat u een gezellig zitje heeft in uw hut. Alle hutten beschikken over een eigen badkamer. Daarnaast zijn alle hutten buitenhutten met airconditioning, douche/toilet, televisie en föhn. Het voltage in de hutten is 220V.

Alle hutten zijn te bereiken met de lift met uitzondering van de 14 hutten op het Preludedek. De hutten op het Preludedek zijn niet te bereiken met de lift.
Daarnaast is er ook een traplift naar het zonnedek aanwezig.

Extra informatie

Receptie
Restaurant
Lounge & Bar
Wellness
Fitness
Bibliotheek
Zonnedek
Lift

Inclusief

5 overnachtingen aan boord van het Hotelschip Dutch Melody in gewenst huttype
Verzorging op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner)
Welkomstborrel
Champagne en oliebollen tijdens Oud & Nieuw
High Tea op nieuwjaarsdag
Brunch op nieuwjaarsdag tussen 09.00-13.00 uur
1 x per dag koffie en thee met cake en koekjes in de Salon
Dagelijks omstreeks 22.00 uur een middernacht snack
Dagelijks live entertainment aan boord van het schip
Afscheidsdiner
Captainsdinner Oud & Nieuw diner

Exclusief

Excursies en niet omschreven entreegelden
Persoonlijke uitgaven
Fooien
Niet omschreven maaltijden
Reserveringskosten à € 25,00 per boeking

Bij te boeken extra's

Excursiepakket
Het excursiepakket kunt u bijboeken bij uw boeking. U kunt dit aangeven nadat u voor 'boeken' heeft gekozen.
Voor een uitgebreide omschrijving van de excursies Klik hier

Drankenpakket arrangement € 110,00 per persoon uitsluitend te boeken per hut (onbeperkt koffie, thee, cappuccino chocolademelk, water, frisdrank, sappen, bier van de tap, flesjes bier, Nederlands gefabriceerde alcoholische dranken, huiswijnen (rood, wit, rosé), port, sherry en vermouth. Dagelijks ontvangt u een flesje water in de hut en u ontvangt een korting van 25% op alle wijnen op het wijnmenu.

Bijzonderheden

Het vaarprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand! Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen
Het meenemen van eigen rollators en/of rolstoelen is niet toegestaan indien dit niet vooraf bij ons is aangevraagd en door ons schriftelijk is bevestigd. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel laat het ons dan snel weten
Aan boord kunnen rolstoelen en rollators NIET gebruikt worden. Deze worden bij het aan boord komen centraal opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat u zich aan boord zelfstandig, zonder hulp van een rollator of rolstoel kunt bewegen. Rolstoelen en rollators kunnen uitdrukkelijk NIET worden meegenomen naar de hut
Eventuele diëten dient u op te geven bij boeking