U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Duitsland > Vierlanden Cruise compleet

Vierlanden Cruise compleet

DIRECT BOEKENDELEN

Riviercruises > Vierlanden Cruise compleet

De meest complete riviercruise over de Rijn door maar liefst vier verschillende landen! De inscheping vindt plaats in Amsterdam aan boord van hotelschip Bellejour. U vaart via Nederland, Duitsland en Frankrijk naar Basel in Zwitzerland. Vanaf Basel keert de Bellejour haar steven voor de dalvaart vanuit Basel naar Amsterdam. Tijdens uw cruise maakt u kennis met indrukwekkende steden als Domstad Keulen, Heidelberg aan de Neckar en Straatsburg, waar het Europese parlement haar zitting heeft. Vanaf Koblenz bevaren we de schilderachtige Moezel met haar schitterende wijnbergen. De bekende Rijksburcht in Cochem is een bezoek meer dan waard. Al varend geniet u van de gezellige sfeer en de uitstekende verzorging aan boord. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

 Bellejour van Friendship Cruises
 Vanuit Nederland naar Basel
 Cruise door 4 verschillende landen!
incl. volpension v.a.1698.00p.p

Informatie over HS Bellejour

Algemeen

Hotelschip Bellejour is een modern riviercruiseschip, gebouwd in 2001. De sfeer aan boord van de Bellejour is gastvrij en de verzorging is uitstekend. U kunt ontspannen in de leesruimte met bibliotheek of laat u zich eens verwennen in de prachtige wellness. Op het royale Zonnedek kunt u heerlijk genieten van het indrukwekkende panorama. U zult onvergetelijke momenten beleven aan boord van de Bellejour.

Accommodatietype

Alle cabines zijn stijlvol en comfortabel ingericht. Uw cabine beschikt over TV, telefoon, minibar, föhn, kluisje en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Elke cabine heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Donaudek vindt u de A-cabines en A-cabines Economy van 16 m².
Op het Rijndek zijn de B-cabines van en de B-cabines Economy van 16 m² gelegen. De C-cabines en C-cabines Economy van 16 m² en 14 m² liggen op het Moezeldek. De A- en B-cabines op het Donau- en Rijndek beschikken over een panorama schuifpui en een Frans balkon. De C-cabines op het Moezeldek beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Extra informatie

Uw verblijf aan boord is op basis van volpension: ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Dat wordt heerlijk genieten! De vriendelijke bemanning is te allen tijde bereid om u van dienst te zijn en al uw vragen te beantwoorden. De Bellefleur biedt plaats aan maximaal 170 personen. Er is géén lift aanwezig. Passagiers die minder goed ter been zijn, adviseren wij een cabine op het Donaudek te boeken.Inclusief

14 overnachtingen aan boord van de HS Bellejour
Volpension verzorging aan boord
Individuele groepsreis: deskundige Nederlandssprekende cruiseleader inbegrepen vanaf minimaal 25 passagiers.

Bij te boeken extra's

Excursiepakket
Excursiepakketten:
Bij reservering kunt u een keuze maken uit drie excursiepakketten, het basis excursiepakket voor slechts € 109,25 p.p., het uitgebreide excursiepakket voor € 136,80 p.p. of het complete excursiepakket voor € 205,70 p.p. Deze pakketten boekt en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u geen gebruik maakt van de excursiepakketten, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Wij kunnen u in dat geval niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies. De dagexcursie Zwitserse bergen en klooster Einsiedeln op de 8e dag is alleen aan boord te boeken o.v.v. voldoende belangstelling. Tevens vindt u onderstaand een aantal suggesties voor indivudele uitstapjes in de verschillende steden die u bezoekt. Hierbij hebben wij ook alvast een prijsindicatie vermeld. Voor een uitgebreide omschrijving van de excursies Klik hier

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Reis-/ Annuleringsverzekering
Eventuele brandstoftoeslag
Keuze uit drie verschillende excursiepakketten (bij boeking te reserveren)
Drankenarrangement (bij boeking te reserveren).
Taxiservice (bij boeking voor € 95,00 p.p. te reserveren).
Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard

Taxivervoer

Van huisdeur tot loopplank!
U reist per taxi of taxibusje vanaf uw huisdeur tot aan de loopplank van het schip. Als de inscheping in het buitenland plaatsvindt, zoals bij onze Elbe-, Donau- of Seinecruises, reist u naar het centrale overstapcentrum. De taxi brengt u bijvoorbeeld naar Restaurant ’t Centrum in Babberich of het Van der Valk hotel in Gilze. Vandaar vertrekt u per luxe touringcar naar uw plaats van inscheping. Geen gesleep met koffers en dergelijke, een ontspannen begin van uw cruise!

Spelregels:
Uw huisadres wordt uw op- en uitstapplaats
- De chauffeur verzorgt uw bagage
- U reserveert de Taxiservice direct bij boeking. De kosten bedragen € 95,- p.p. retour
- Boekt u meerdere personen in één boeking, dan kunt u toch een verschillend huisadres opgeven
- Uiterlijk twee dagen voor de vertrekdatum neemt de Taxiservice telefonisch contact met u op om u op de hoogte te stellen van de exacte vertrektijd
- In uw reisdocumentatie ontvangt u meer informatie over onze Taxiservice
- Per taxi worden maximaal acht personen vervoerd, een combinatie van op- / uitstapplaatsen is dus mogelijk; de reistijd bevat in dat geval maximaal één uur extra ‘omrijtijd’
- Deze service geldt niet op de Waddeneilanden en buiten Nederland

Bijzonderheden

Voor dit reisarrangement gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden Klik hier
Wijzigingen in vaarschema en excursieprogramma om nautische / organisatorische redenen voorbehouden
Aan boord ontvangt u uitgebreide informatie over georganiseerde excursies op de diverse dagen
Het meenemen van eigen rollators en/of rolstoelen is niet toegestaan indien dit niet vooraf bij ons is aangevraagd en door ons schriftelijk is bevestigd. Aan boord is voor een beperkt aantal rollators en rolstoelen ruimte. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel laat het ons dan snel weten.
Aan boord kunnen rolstoelen en rollators NIET gebruikt worden. Deze worden bij het aan boord komen centraal opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat u zich aan boord zelfstandig, zonder hulp van een rollator of rolstoel kunt bewegen. Rolstoelen en rollators kunnen uitdrukkelijk NIET worden meegenomen naar de hut.
Dieetmaaltijden: Diëten zoals zoutloos, vetarm, vetvrij, suikervrij en vegetarisch zijn alleen mogelijk mits deze bij boeking als ‘preferentie’ gemeld worden. De kosten voor een dieet (ca. € 4,- per persoon per dag) dient u aan het eind van de reis aan boord af te rekenen. Overige diëten zijn uitsluitend als ‘essentie’ op te geven tegen inlevering van een dieetlijst.
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op de website va Friendship cruises.
Mininum aantal deelnemers voor doorgaan van deze cruise vereist
Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist