Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam

U bevindt zich hier: Home > Vliegvakanties > Amerika > Van der Valk Golf Resort Inverness

Van der Valk Golf Resort Inverness

DIRECT BOEKENDELEN

Vliegreis > Van der Valk Golf Resort Inverness

Vliegreis per KLM naar Verenigde Staten, Florida naar de plaats Inverness - Van der Valk Golf Resort Inverness. Ideaal als u op zoek bent naar een heerlijke zonbestemming in de USA, luxe comfort, ruimte en uitstekende golfbanen. Bij het Van der Valk Golf Resort Inverness vindt u het allemaal. U verblijft in een appartement of een privé villa met zwembad.
 Van der Valk Resort
 Uitstekende golfbanen
 Luxe villa's met privé zwembad
o.b.v. logies v.a.990.00p.p
Reist u met kinderen?

KINDERPRIJSKinderprijs 2 t/m 11 jaar is van toepassing indien de villa wordt gedeeld met minimaal 2 volbetalenden.
Baby's t/m 1 jaar betalen een vast tarief van € 145,00 (in economy class). Zij hebben geen recht op een eigen zitplaats en kunnen maximaal 10kg bagage meenemen.
Onder het tabblad <> vindt u de kinderprijzen.

Informatie over Van der Valk Golf Resort Inverness

Algemeen

Welkom bij Van der Valk Golf Resort Inverness. Uniek gelegen, direct aan de Lakeside Country Club in Inverness, Florida. Het centrum van “Mother Nature’s Gulf Coast” niet ver weg van de drukte van de steden en stranden waar Florida het meest bekend voor is, steden als Crystal River, Tampa en Orlando. Ontdek de magnifieke pracht van Florida ‘s natuurlijke kant..

Ligging

In Inverness (provincie Citrus County) ligt dit mooie resort op ongeveer 70 minuten rijden van de luchthaven van Orlando en op ongeveer 60 minuten rijden van Disneyworld.

Faciliteiten

-18-holes golfbaan
-Golftrainingsfaciliteiten
-Clubhuis
-Restaurant
-Watersportmogelijkheden zoals kanoën, vissen, varen, jetskiën en waterskiën

Accommodatietype

Indien u verblijft in een appartement kunt u gebruik maken van een gezamenlijk zwembad.
Alle villa's zijn voorzien van een privé zwembad, airconditioning, garage, riante woonkamer, eetkamer, luxe woonkeuken voorzien van alle denkbare apparatuur, twee, drie of vier slaapkamers en twee badkamers. Tegen een geringe toeslag reserveren wij voor u een villa met zicht op de golfbaan.

3-bedroom appartement (maximaal 6 personen)
Géén privé zwembad, maar een gezamenlijk zwembad. Inclusief gratis Golf & Wellness pakket.

3-bedroom Familie Villa (maximaal 6 personen)
Inclusief privé zwembad, exclusief Golf & Wellness pakket.

4-bedroom Familie Villa (maximaal 8 personen)
Inclusief privé zwembad, exclusief Golf & Wellness pakket.

5-bedroom Familie Villa (maximaal 10 personen)
Inclusief privé zwembad, exclusief Golf & Wellness pakket.

2-bedroom Villa (maximaal 4 personen)
Inclusief privé zwembad, inclusief Golf & Wellness pakket.

3-bedroom Villa (maximaal 6 personen)
Inclusief privé zwembad, inclusief Golf & Wellness pakket.

4-bedroom Villa (maximaal 8 personen)
Inclusief privé zwembad, inclusief Golf & Wellness pakket.

3-bedroom Villa met Golfview (maximaal 6 personen)
Inclusief privé zwembad, inclusief Golf & Wellness pakket.

4-bedroom Villa met Golfview (maximaal 8 personen)
Inclusief privé zwembad, inclusief Golf & Wellness pakket.

3-bedroom Villa Executive (maximaal 6 personen)
Inclusief privé zwembad, inclusief Golf & Wellness pakket en extra badkamer.

4-bedroom Villa Executive (maximaal 8 personen)
Inclusief privé zwembad, inclusief Golf & Wellness pakket en extra badkamer.

Extra informatie

Bijzonderheid
Gratis greenfees op 9 verschillende banen. M.u.v. de Familie villa's. (Als Van der Valk Vakanties gast is uw verblijf inclusief gratis greenfees, u betaalt slechts de buggy en Cart Fee) Lakeside, Citrus Springs, Miona Lake en The Country Club at Silver Springs Shores voor de gehele periode. Cart Fee per Golf course ca. $15-$35 per persoon.

NB: In Florida heeft u geen Golf Vaardigheidsbewijs nodig.

Extra's bij te boeken:
-Babybedje
-Kinderstoel
-Video/DVD speler
-Barbeque
-Extra bed

Attentie:
U betaalt ter plaatse een borg van $ 250,00 per creditcard

Alle appartementen/villa's beschikken over bedlinnen en handdoeken.

Voor uitstapjes, kortingsflyers etc. kunt u de receptie benaderen.

Check in: vanaf 16.00 uur, check out: tot 11.00 uur

Alle accommodaties beschikken over een telefoon, alle nummers in de USA zijn gratis

Alle accommodaties beschikken over gratis WIFI, u ontvangt ter plaatse een toegangscode

De zwembaden worden wekelijks schoongemaakt
Het verwarmen van uw privé zwembad kan tot maximaal 65 tot 80 degrees Fahrenheit boven de buitentemperatuur a $ 25,00 per dag

Sport & Outdoor Adventures
Ons resort ligt in Citrus County, deze provincie is bekend als "Mother Nature's Playground" en "Water Lovers' Florida". Er zijn veel mogelijkheden voor dag activiteiten zoals fietsen, wandelen, kanoën, vissen, kayakken, jagen en paardrijden. Op loopafstand van uw vakantie verblijf kunt u kanoën op het meer “Tsala Apopka”, er is een vis-pier en een zonnen dek en kunt u paardrijden met een gids op de boerderij “Lakeside Ranch”, en paardrij les voor de beginners. De “Withlacoochee state trail” ligt naast Lakeside voor de fiets liefhebber een ideaal start punt, en wandelen door het resort. Kijk voor een uitgebreide omschrijving op onze “activiteiten” pagina http://www.valkusa.nl/activities/.

Googlemaps laden...

Inverness

Inverness is een plaats in de Amerikaanse staat Florida, en valt bestuurlijk gezien onder Citrus County.
In 2006 is het aantal inwoners 7215.
De plaats heeft een oppervlakte van 21,0 km², waarvan 18,9 km² land en 2,1 km² water. Inverness ligt op ongeveer 16m3 boven zeeniveau.

USA

Belangrijk:
Reizigers die zonder visum kunnen reizen hebben de mogelijkheid online inreis-toestemming te vragen via ESTA. Voor meer informatie bezoekt u alstublieft de Custom and Border Protection's ESTA webpagina's. ( http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/id_visa/esta/ ). Tevens kunt u hier een folder downloaden met alle belangrijke ESTA informatie.

Elektriciteit
Er is een voltage van 110 volt. Voor het gebruik van elektrische apparatuur die niet werkt op 110 Volt of 60 Hertz heeft u een verloopstekker nodig. De universele verloopstekkers zijn erg prijzig, daarom kunt het beste een gewone USA verloopstekker aanschaffen.

Geld en valuta
De munteenheid binnen de Verenigde Staten is de Amerikaanse Dollar. Pinnen is mogelijk bij de zogenaamde (drive-in) ATM's. Uw europas of giropas moet hier wel geschikt voor zijn. Informeert u bij uw eigen bank omtrent de mogelijkheden hierover. Creditcards zijn binnen de Verenigde Staten een zeer gebruikelijk betaalmiddel. Zo kan in hotels een deposito gevraagd worden voor eventuele door u te gebruiken extra's. Dit ondanks het feit dat de overnachtingen bij het betreffende hotel al betaald zijn. Een creditcard voorkomt dan dat u een gedeelte van uw contante geld moet gebruiken voor deze deposito's. Kortom een creditcard is zeer gemakkelijk tijdens uw rondreis door de VS. U kunt uw creditcard ook gebruiken om geld op te nemen bij een bank of geldautomaat. Indien u onderweg gebruik maakt van uw creditcard of uw pinpas is het van het grootste belang dat u uw pas of kaart niet uit het oog verliest. Het komt helaas maar al te vaak voor dat de gegevens van uw kaart gekopieerd worden en dat daarna betalingen worden verricht met uw creditcard of uw pinpas. Let er daarom op dat niemand uw pincode kan afkijken als u betaalt of geld opneemt met uw pinpas. Frauderen met creditcards is niet altijd uit te sluiten en elke creditcard maatschappij is daarvoor verzekerd, maar door alert te zijn kunt u een heleboel problemen voorkomen. Ook kunnen toeristen gebruik maken van de zogeheten travellercheques. U kunt deze cheques in Amerikaanse Dollars voor uw vertrek in Nederland kopen. Zo bent u tegen diefstal en verlies verzekerd. U kunt met cheques vrijwel overal betalen of ze tegen contant geld inwisselen. In de Verenigde Staten is het wisselen van buitenlandse valuta bij banken niet mogelijk. Dit kan vrijwel uitsluitend bij de wisselkantoren.

Paspoort en visum
Voor houders van een Nederlands paspoort geldt dat dit paspoort nog geldig is tot na vertrek uit de Verenigde Staten. Een visum is niet verplicht bij een machinaal leesbaar paspoort én bij verblijf korter dan negentig dagen. Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u daarvoor contact op met een Amerikaanse instantie (zie onder nuttige adressen).

Op 30 september 2004 is de US Visa Waiver Countries, waaronder Nederland, opgenomen in het zgn. US Visit System. Dit houdt in dat alle Visa Waiver country nationals in het bezit moeten zijn van een machine readable paspoort. Dit geldt ook voor passagiers die op doorreis zijn en voor kinderen en baby’s. Alle Nederlandse paspoorten die vanaf 1 januari 1995 zijn uitgegeven, behalve noodpaspoorten, zijn machinaal leesbaar. Bovendien dienen alle passagiers te beschikken over een ticket dat aantoont dat ze de Verenigde Staten weer binnen 90 dagen zullen verlaten. Niemand mag meer naar de VS reizen op een paspoort waarin de kinderen staan bijgeschreven. In elk paspoort mag maximaal 1 persoon vermeld staan. Dit houdt in dat kinderen die nu in het paspoort van hun ouders staan bijgeschreven, over een eigen paspoort dienen te beschikken. Aan passagiers die niet over een machinaal leesbaar paspoort beschikken, wordt geen visumontheffing meer verleend. Deze passagiers dienen een nieuw paspoort, of een “non immigrant” visum aan te vragen bij het Amerikaanse consulaat. Indien passagiers niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, mogen zij helaas niet aan boord van de vluchten naar de Verenigde Staten. Voor verdere informatie verwijzen wij u tevens naar de website van de Amerikaanse ambassade (www.usemb.nl) en het Visit USA Marketing & Promotion bureau (www.visitusa.org).

Telefoon, internet en post
Om vanuit Amerika naar Nederland te bellen kunt u het beste een telefoonkaart kopen. U moet eerst 011 draaien daarna de landcode (voor Nederland) en vervolgens het netnummer zonder 0. Overal zijn internetcafés te vinden. In veel bibliotheken kunt u gratis internetten. In de meeste dorpen in Amerika, hoe klein ook, is nog een postkantoor te vinden.

Tijdsverschil en vliegafstand
Westkust 9 uur vroeger met Nederland.
In Florida is het verschil met Nederland 6 uur vroeger in de zomer en 5 uur vroeger in de winter.
De vliegafstand is ca. 9,5 uur.

Tips en fooien
Het is zeer gebruikelijk dat er voor diensten en service een tip wordt gegeven. In Nederland is het bedieningsgeld vaak bij de prijs inbegrepen, maar in het buitenland zijn mensen vaak geheel afhankelijk van tips en fooien. N Amerika is een fooi van 15 % zeer gebruikelijk en u zult vreemd worden aangekeken als u geen tip geeft.

Vaccinaties en gezondheid
Inentingen voor de Verenigde Staten worden niet geadviseerd. Voor informatie omtrent vaccinaties kunt u contact op nemen met uw plaatselijke GG&GD of uw huisarts. Tevens raden wij u aan om een uitdraai van uw programma mee te nemen zodat men u een advies op maat kan geven.

Extra Informatie

Bovenstaande reissommen zijn gebaseerd op de goedkoopste klasse van de KLM (economy class). Per dag kan KLM haar prijzen aanpassen. Dit betekent dat bovenstaande reissommen niet altijd beschikbaar zijn tegen het gepubliceerde tarief, vandaar dat de reis ‘op aanvraag’ is. Zodra u een ‘aanvraag’ plaatst, kijken wij de beschikbaarheid voor u na. Kunnen we de vakantie boeken tegen het gepubliceerde tarief, dan betreft het een definitieve boeking. Is de goedkoopste klasse van de KLM niet meer beschikbaar en is de vlucht alleen tegen een toeslag te boeken, nemen wij contact met u op over de bijkomende kosten. Uiteraard kunt u de ‘aanvraag’ kosteloos laten vervallen als u niet akkoord gaat met de toeslag. Houd u er rekening mee dat tijdens schoolvakantieperiodes en zeker tijdens de kerstperiode er hoge toeslagen van toepassing zijn.

Inclusief

Vlucht met overstap Amsterdam - Orlando v.v. per KLM / Delta Airlines in de V-klasse economy
23 kg. ruimbagage per persoon en 12 kg. handbagage per persoon
Maaltijden en drankjes aan boord van het vliegtuig
Luchthavenbelastingen en taxen
Overnachtingen in gewenst appartement of villa (7 t/m 14 nachten* verblijf in uw accommodatie zoals beschreven (* de laatste nacht verblijft u in het vliegtuig. Bij een 9-daagse reis verblijft u dus 7 nachten in uw accommodatie en 1 nacht in het vliegtuig, bij een 16-daagse reis, 14 nachten in uw accommodatie en 1 nacht in het vliegtuig)
Welkomstpakket (bij min. 7 nachten verblijf) --> niet bij de familievilla's
Onbeperkt greenfees op 9 verschillende banen (exclusief cartfee) --> niet bij de familievilla's
Eindschoonmaak (indien u een pakketreis boekt inclusief vlucht)
Handdoeken en bedlinnen
Gratis bellen in de USA en Canada
Gratis wireless internet

Exclusief

Reserveringskosten van € 25,00 per boeking
Reis- en annuleringsverzekering
Borg $ 250,00 ter plaatse te voldoen
Wenst u een auto te huren? Boek hier
Wenst u een voorovernachting te boeken nabij de luchthaven Schiphol?Boek hier

Bij te boeken extra's

Verwarmd zwembad $ 25,00 per dag (ter plaatse te voldoen)
Cartfee voor de golfbanen ca. $15,00 - $ 30,00 per persoon per dag. (ter plaatse te voldoen)
Babybedje
Kinderstoel
Video/DVD speler
Barbeque
Extra bed

Bijzonderheden

Golf, Sport & Wellness pakket:
Als gast ontvangt u de volgende services gratis (niet bij de Familievilla's)
Gratis Greenfees (exclusief cartfee $ 15-$ 40 per persoon)
Gratis gebruik van de tennisbanen
Gratis gebruik van het fitnesscentrum
ratis gebruik van de Wellness; binnen- en buitenzwembad, spa en overige activiteiten

Golfbanen (gratis):
Lakeside Golf & Country Club
Citrus Springs Golf & Country Club
The Oaks at Citrus Hills Golf & Country Club
The Meadows at Citrus Hills Golf & Country Club
Skyview at Terra Vista Golf & Country Club
Brentwood Farms at Terra Vista Golf & Country Club
Juliette Falls Golf & Country Club
The Country Club at Silver Spring Shores Miona Lake Golf Club