Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Riviercruises > Nederland > Voorjaarscruise Nederland

Voorjaarscruise Nederland

DIRECT BOEKENDELEN
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Salvinia foto 1
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Salvinia foto 2
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Salvinia foto 4
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Salvinia foto 3
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Salvinia foto 5
  • Feenstra Rijnlijn - Hotelschip Salvinia foto 6

Cruise > Voorjaarscruise Nederland

De overweldigende kleurenpracht van de ontluikende natuur en Zaanse Schans de bloeiende bollen in de Keukenhof vormen het decor voor deze schitterende 6-daagse voorjaarscruise. Interessante steden als Hoorn, Enkhuizen en Kampen staan op het programma.
 Vertrek 23/04
 Vertrek vanaf Arnhem
 M.P.S. Salvinia
 Bezoek o.a. Hoorn, Enkhuizen en Kampen

incl. volpension v.a.795.00p.p

Informatie over MPS Salvinia

Algemeen

De comfortabele Salvinia heeft met haar drie dekken ruimte voor 124 passagiers. In de ruime en smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de langs glijdende landschappen. Omdat de Salvinia spudpalen heeft, kunnen we aanleggen waar we willen. Ook als er geen steiger is. Meer informatie over de Salvinia vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Faciliteiten

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping en elders op het zonnedek staan diverse zitjes en ligbedden. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, fitnessapparatuur, toilet en een grote doucheruimte.

Accommodatietype

In alle hutten zijn volop faciliteiten, zoals een douche en toilet, aparte wastafel, föhn, televisie, een kluisje, bergruimte, regelbare airconditioning en twee aparte bedden, waarvan er één overdag wordt omgebouwd tot een bankje. De hutten 130 en 131 hebben dezelfde faciliteiten, maar dan met een vrijstaand tweepersoonsbed. In de 3-pers. hut is het derde bed alleen geschikt voor kinderen. Deze hut is iets groter dan de 2-pers. hut. De twee 3-pers. hutten op het hoofddek zijn ook te boeken voor 2 personen. Deze staan vermeld in de prijstabel als 2-pers. hut Plus. De 2-pers. B-hut is een fractie kleiner dan de standaard 2-pers. hut. Ook zijn er zeven 1-pers. hutten. De 2-pers. hutten op het promenadedek hebben grotere ramen dan die op het hoofddek. De ramen op het hoofddek zijn hoger geplaatst.

Salondek
• Lounge met dansvloer en bar

Zonnedek
• Lift naar de lager gelegen dekken

Promenadedek
• 25 tweepersoonshutten
• 01 driepersoonshutten
• 04 éénpersoonshutten
• Restaurant en keuken
• Hal met receptie en souvenirverkoop, grote boekenkast,
• Lift naar de andere dekken

Hoofddek
• 29 tweepersoonshutten
• 02 driepersoonshutten (bovenbed)
• 03 éénpersoonshutten
• Lift naar de hoger gelegen dekken
• Zonnecabine, whirlpool, sauna, grote doucheruimte, toilet

Tussen de verschillende dekken is een personenlift voor 6 personen.

Inclusief

5 overnachtingen in de door u gekozen hut op het M.P.S. Salvinia
Volpension; ontbijt, lunch en diner
Welkomstcocktail
1 avond met live muziek
Captains Dinner

Exclusief

Reserveringskosten € 35,00 per boeking
SGR bijdrage € 5,- per persoon
Excursies
Reis- en/of annuleringsverzekering
Eventuele fooien

Bijzonderheden

Deze reis wordt uitgevoerd door Feenstra Rijn Lijn
Het vaarprogramma en de vermelde aankomst- en vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de weersomstandigheden en waterstand.
Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.
Het is wel mogelijk de avond voor vertrek in te schepen a € 45,- p.p. (dit dient u bij boeking te melden)
Programma is onder voorbehoud van wijzigingen
Minimum aantal deelnemers voor deze riviercruise is vereist
Het meenemen of huren van een rolstoel en/of rollator is op aanvraag en dient u bij boeking te vermelden