Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Combinatiereis zelf samenstellen

Stel zelf uw combinatie droomreis samen!

Droomt u van een vliegvakantie naar niet 1, maar 2 tropische eilanden? Heerlijk relaxen op de hagelwitte stranden van Aruba, Bonaire of Curaçao en daarna op avontuur in de jungle van Suriname? Kies hieronder uit één van onze vooraf samengestelde combinatiereizen. Deze reizen zijn allemaal inclusief een vlucht per KLM en eventuele tussenvlucht(en). Start met de keuze voor uw bestemming(en), kies vervolgens uw vertrekdatum, de reisduur en uw reisgezelschap. Tot slot maakt u een selectie van uw favoriete hotels, resort en accommodaties. Misschien nog een paar excursies en tours bij boeken? Het kan allemaal.

Stelt u uw droomreis toch liever helemaal zelf samen? Ook dat is mogelijk, klik hier om een offerte voor uw combinatie droomreis aan te vragen. Onze reisspecialisten stellen in dat geval een reisprogramma op maat voor u samen.


Combinatiereizen op maat
van
t/m
Landen
Regio
Steden
Vakantietype
Verzorging
Accommodatie
Classificatie
Faciliteiten
Ligging