Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

U bevindt zich hier: Home > Combinatiereis zelf samenstellen

Stel zelf je vakantie op de Caribbean samen

Een droomvakantie naar niet 1 maar 2 tropische eilanden? Een combinatiereis die je zelf kunt samen stellen. Genieten op Curacao, Bonaire of Aruba en relaxen op de hagelwitte stranden. Je kiest hieronder de bestemming waar je de reis wilt starten, vervolgens kiest je je vertrekdatum, het aantal nachten en je favoriete hotel. Zo stelt je je eigen droomreis samen. De reizen zijn standaard inclusief de vlucht per KLM en de tussenvlucht.
Toch liever een combinatiereis tussen de verschillende eilanden die al helemaal is samengesteld door onze Productmanager? Neem hier een kijkje


Combinatiereizen op maat
van
t/m
Landen
Regio
Steden
Vakantietype
Verzorging
Accommodatie
Classificatie
Faciliteiten
Ligging