Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Themareizen

Jaarlijks organiseert Van der Valk Vakanties voor duizenden reizigers hun vakantie. Naast ons reguliere aanbod van auto-, bus-, vaar- en vliegvakanties, bieden wij ook themareizen aan. Op reis gaan is op zichzelf natuurlijk al een feestje, maar reizen vergezeld door artiesten, in een bepaald thema en/of met een gelijk gestemd gezelschap is een nog veel groter feest! Daarom heeft Van der Valk Vakanties altijd een selectie themavakanties in haar reisaanbod. Wat dacht u van een vakantie met favoriete Nederlandstalige zangers? Een unieke Oud&Nieuw of Kerstcruise? Een grootkoorreis waarbij u in kerken en andere bijzondere locaties in het buitenland gaat zingen? Of een meerdaagse busreis naar een festival in een grote stad als Berlijn? Wij maken het mogelijk!

De themareizen worden door ons persoonlijk begeleid en zijn compleet verzorgd. Zo geniet u van gezellige feestavonden, heerlijke diners en leerzame excursies. Nét dat beetje extra amusement, gastvrijheid en service. Alles om uw vakantie onvergetelijk en uniek te maken!