Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam

Disclaimer en Privacy

Disclaimer

Ondanks de zorg en aandacht die besteed wordt aan het beheer van deze website, is het mogelijk dat de site onjuiste informatie bevat. Van der Valk Vakanties kan niet aansprakelijk gesteld worden voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links naar de websites van derden.

Op al onze reizen zijn onze Algemene Reisvoorwaarden van toepassing.

Privacy

Persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Van der Valk vakanties respecteert uw privacy wanneer u uw gegevens achterlaat bij een reservering, informatieaanvraag, bij gebruik van onze website of een inschrijving voor onze nieuwsbrief.
Van der Valk vakanties houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming persoonsgegevens stelt.

Gebruikersinformatie

U wordt automatisch opgenomen in ons adressenbestand indien u een brochure-aanvraag doet, zich inschrijft voor onze nieuwsbrief of indien u een reservering heeft gemaakt.
Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen van de producten en diensten van Van der Valk vakanties.

Wenst u niet langer opgenomen te worden in ons adressen bestand, dan kunt u dit schriftelijk opzeggen per e-mail of per brief:

Van der Valk vakanties
Hoorn 168-170
2404 Hk Alphen aan den Rijn

E-mail: info@valkvakanties.nl
Tel: 0172 - 46 96 96