Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam

Groeps- & Incentive Reizen

Groeps- & Incentive Reizen

Mag ik u even voorstellen

Een team met jarenlange ervaring staat voor u klaar om de reis voor uw groep op maat samen te stellen naar uw wensen. Wij verzorgen de reizen tot in de details en zorgen ervoor dat u reis naar wens verloopt. Onze medewerkers, met jaren toeristische en incentive ervaring, weten wat nodig is om uw reis tot een succes te maken. Vanaf het moment dat u een offerte aanvraagt tot en met de terugkomst van de groep heeft u persoonlijk contact met één van onze gespecialiseerde medewerkers. Desgewenst verzorgen wij vanuit ons team ook ervaren en professionele reisbegeleiding.

Maatwerk

Waar iedereen echter het Van der Valk-concern kent, werkt de afdeling Groepsreizen nog hard aan haar bekendheid. Er is een grote en zeer loyale klantengroep. Maar er zijn ook mensen die ons nog niet kennen, dan wel denken dat onze reizen uitsluitend naar Van der Valk-hotels voeren. Zo zijn we wel ooit begonnen, maar inmiddels bieden we als Valk Vakanties een grote verscheidenheid aan reizen aan. Ondanks die enorme diversiteit blijft maatwerk geboden. Bij grotere gezelschappen bijvoorbeeld of reizen die speciaal voor een bepaalde groep worden gecreëerd. Soms kan het voor een familiereis van tien personen ook al interessant zijn om via Groepsreizen te boeken. Bent u op zoek naar alleen een ticket of een volledig verzorgde reis? Juist op dat laatste gebied ligt de meerwaarde van groepsreizen.

Gewaardeerd

Bedrijven weten Van der Valk Vakanties steeds vaker te vinden voor incentives of groepsreizen of als er een meerdaags personeelsuitje georganiseerd moet worden. We zijn servicegericht én flexibel. Door de afdeling Groepsreizen en ook doordat we als Van der Valk Vakanties onze eigen touringcarbedrijf hebben, kunnen we snel en flexibel schakelen.

Groepsreizen

Speciaal voor het Grootkoor organiseert de afdeling Groepsreizen al jaren de buitenlandse reizen. Het Grootkoor, bestaande uit 100 tot 300 stemmen, maakt koorreizen naar het buitenland waar in kerken of andere tot de verbeelding sprekende locaties wordt opgetreden. Zo zijn o.a. de volgende landen al bezocht: Curaçao, Zuid-Afrika, Canada, Engeland, Cyprus, Thailand en Italië.
Ook onze Artiestenreizen zijn enorm populair. De reizen worden persoonlijk begeleid. Reisleiding is echt onderdeel van de groep.

Soorten Reizen

Wij verzorgen o.a. de volgende reizen voor u Kijk verder

Bereikbaarheid

De afdeling groepsreizen staat 5 dagen per week van 09.00 uur tot 17.30 uur voor u klaar. U kunt uw aanvraag op meerdere manieren bij ons indienen:
 via ons online aanvraagformulier
 telefonisch 0172- 64 00 00
 via e-mail:Offerte aanvragen

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om een afspraak te maken en in een persoonlijk gesprek uw wensen door te spreken.
Wij komen graag naar u toe!