Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Groepsreizen

Groepsreizen

Groepsreizen op maat

Waar we ooit zijn begonnen als touroperator voor busreizen naar de Van der Valk Hotels, zo zijn we vandaag de dag veel meer dan dat. We bieden als reisorganisatie een grote verscheidenheid aan reizen en vakanties aan. Toch blijft maatwerk voor groepen, zoals bedrijfsuitjes, familie- en teamweekenden, schoolreisjes, dagtochten en themareizen, noodzakelijk. Juist daarom kan het voor grotere gezelschappen (al vanaf 10 personen) interessant zijn om een groepsreis te boeken!

Als reisorganisatie zijn we flexibel en servicegericht. De fijne samenwerking met Van der Valk Tours maakt dat we snel kunnen schakelen en vrijwel altijd touringscars én chauffeurs beschikbaar hebben. Het team van Van der Valk Vakanties staat klaar om uw groepsreis op maat samen te stellen. Door onze jarenlange ervaring weten de reisspecialisten wat er past bij uw wensen en wat er nodig is om uw groepsreis tot een groot succes te maken!

Reisaanbod

Wat voor groepsreizen verzorgen wij zo al? U kunt bij Van der Valk Vakanties terecht voor:

 Schoolreisjes
Wij helpen u graag bij de organisatie van het jaarlijkse schoolreisje of schoolkamp in het binnen- en buitenland.

 Bedrijfsuitjes
Een gezellig avondje of dagje weg in Nederland met uw collega's? Of misschien zelfs een weekend of week naar een buitenlandse bestemming?

 Teamweekenden
Met het sportteam op pad? Of organiseert u een vrijgezellenfeest? Informeer naar de mogelijkheden.

 Dagtochten en (meerdaagse) busreizen
Geheel verzorgd één of meerdere dagen weg naar een bestemming in Nederland of Europa? Bekijk ons aanbod van busreizen.

 Themareizen
Op reis met een gelijk gestemd gezelschap is het leukst, daarom organiseren wij al jaren themareizen: samenzang- en grootkoorreizen, artiestenreizen en fancruises, wijn- en wandelvakanties, festival- en kerstreizen. Deze reizen worden door ons altijd persoonlijk begeleid.

Offerte aanvraag

Vanaf het moment dat u een offerte aanvraagt tot en met de terugkomst van de groep heeft u persoonlijk contact met één van onze gespecialiseerde medewerkers. Desgewenst verzorgen wij vanuit ons team ook ervaren en professionele reisbegeleiding.

Een offerte aanvragen?
Bent u op zoek naar en geheel verzorgde groepsreis op maat? Wij helpen u graag! De afdeling Groepsreizen staat op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur voor u klaar. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op de volgende manieren:

 Online: klik hier voor ons aanvraagformulier
 Per e-mail: klik hier om uw offerte aan te vragen
 Telefonisch: bel naar tel. +31 (0)172 - 46 96 96
 Op locatie: wij maken graag een afspraak om de wensen voor uw groepsreis persoonlijk te bespreken.