Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Combinatiereizen

Droomt u al heel lang van dé perfecte vliegvakantie? Een reis waarin u de hagelwitte zandstranden van de Antillen combineert met de jungle en het wildlife van Suriname? Of eilandhoppen en naar alle drie de ABC-eilanden? Bij ons is het mogelijk om uw combinatie droomreis volledig zelf samen te stellen! Waar u heen gaat, voor hoe lang en met wie, dat bepaalt u uiteraard zelf. Onze reisspecialisten adviseren u alleen over de goedkoopste vliegtickets, de beste accommodaties en passende tours voor uw rondreis. U selecteert de ingrediënten voor de vakantie van uw dromen en wij doen de rest!

Zelf uw combinatie droomreis samen stellen?
Het is ook mogelijk om zelf uw combinatie droomreis samen te stellen. Klik dan hier, maak uw keuze uit verschillende bouwstenen en vraag een offerte aan voor uw droomreis op maat!