Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Combinatiereizen

Droomt u van die ultieme vliegvakantie waarin u meerdere tropische bestemmingen met witte zandstranden bezoekt? Dan zijn onze combinatiereizen iets voor u! Van der Valk Vakanties biedt verschillende reizen aan waarin verschillende Caribische eilanden met elkaar worden gecombineerd: eilandhoppen dus! U verblijft in luxe hotels en resorts, zoals Van der Valk Kontiki Beach en Plaza Beach Resort, en bent van alle gemakken voorzien. Ook voor onze combinatiereizen geldt namelijk: vertrouwd, verzorgd én voordelig.

Vertrekt u voor 10 dagen naar Aruba, Bonaire en Curaçao? Of voor 15 dagen of langer om daarnaast ook Suriname aan te doen? Onze reisspecialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw ultieme droomreis. Het accommodatietype, de reisduur, faciliteiten, excursies en verzorging, alles kan op maat. Vraag gerust een offerte aan!