U bevindt zich hier: Home > Autovakantie > Duitsland > André Rieu in Keulen (4* Hotel)

André Rieu in Keulen (4* Hotel)

DIRECT BOEKENDELEN
  • andre rieu keulen 2018
  • andre rieu keulen 2018

Autovakantie > André Rieu in Keulen (4* Hotel)

Bezoek het concert van André Rieu in Keulen! U gaat op eigen gelegenheid naar Duitsland waar u verblijft in een 4-sterren hotel in de omgeving van Keulen / Zuid-Düsseldorf / Bonn. De autoreis is inclusief een entreekaart voor het concert van André Rieu en het Johann Strauss Orkest (keuze uit categorie 1, 2, 3 en 4). Beleef een magische avond vol klassieke muziek, overgoten met een moderne twist in de Lanxess Arena in Keulen.

 Concert André Rieu Lanxess Arena
 Verblijf 4* hotel
 Incl. ontbijt en toegangsbewijs concert
incl. ontbijt v.a.169.00p.p

Informatie over 4-sterren hotel in de omgeving van Keulen / Zuid-Duitsland / Bonn

4-sterren hotel

U verblijft gedurende 2 nachten in een 4-sterren hotel in de omgeving van Keulen / Zuid-Duitsland / Bonn.

U verblijft in een 4-sterren hotel welke 3 weken voor vertrek bekend wordt gemaakt. U verblijft in Best Western Leoso Leverkusen, Mercure Bonn Hardtberg, Ramada Brühl oder Hürth (of gelijkwaardig)
Googlemaps laden...

Keulen

Keulen: stad van de beroemde Dom en de kerstmarkten

Keulen is een grote stad (> 1 miljoen inwoners) gelegen aan de Rijn. Hoewel er al in de vroege historie van de mensheid, mensen woonden waar nu Keulen staat, is de oorsprong van de stad terug te voeren naar het jaar 38 voor Christus. De nederzetting Oppidum Ubiorum werd toen door de Ubiërs gesticht. Binnen het Romeinse rijk groeide de nederzetting gestaag en al snel was het een van de belangrijkste steden binnen het gebied waar het tegenwoordige Duitsland ligt. Deze rol heeft Keulen nog steeds. De industriële revolutie heeft Keulen veel welvaart gebracht. De enige dip die de stad vrij recent meegemaakt heeft is Tweede Wereldoorlog. Bombardementen hebben Keulen toen vrij zwaar beschadigd. Al decennia geleden is Keulen weer in oude glorie hersteld. Het huidige Keulen is een fraaie stad waar oude wijken en moderne architectuur op mooie wijze hand in hand gaan. Keulen is op cultureel gebied een belangrijk centrum in Duitsland. Bekendheid geniet de stad vooral vanwege de vele kerstmarkten en het carnaval, dat in februari/maart uitbundig en op geheel eigen wijze gevierd wordt.

Duitsland

Duitsland is een prachtig en zeer populair land voor zowel jong en oud! Het ligt op een korte afstand van Nederland en heeft veel te bieden. U vindt er schitterende steden, natuurgebieden, rivieren en meren en is dus uitermate geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers. Geniet van de mooie landschappen middels een heerlijke wandeling, fietstocht of een vaartocht.

Noord Duitsland
Het Noorden van Duitsland kent een aantal steden en gebieden die zeer de moeite waard zijn voor een bezoek. De wereldstad Hamburg met 1,7 miljoen inwoners en Noord-en Oostzeekust worden steeds populairder.

Het Ruhrgebied
Noord Rijn Westfalen dat aan Nederland en België grenst, is de deelstaat met de meeste inwoners (18 miljoen) en wordt meestal als het westen van Duitsland aangeduid. Verder kan men ook Rijnland-Palts, Hessen en het kleine Saarland bij het westen tellen. Keulen en Düsseldorf de twee grootste steden zijn de moeite waard om te bezoeken. Niet alleen om te winkelen maar beide steden hebben een groote aanbod van lokale brouwerijen, restaurants en van lokale brouwerijen, restaurants en cafés.
De rivier de Rijn die door West-Duitsland en tussen Bingen en Bonn stroomt door een steile kloof, is beroemd om zijn mooie landschap, wijngaarden en kastelen. De zuidelijke sectie van het Rijnland, dat de Eifel en Hunsrück-bergen bevat, is grotendeels landbouwgrond en heeft beroemde wijngaarden, vooral in de vallei van de Moezel.

Oost-Duitsland
Een stedenbezoek aan één van de voormalige Oostduitse steden wordt steeds populairder. De geschiedenis van deze steden is bijzonder interessant. De wederopbouw van oude gebouwen na de oorlog en de naoorlogse communistische invloeden maken Dresden, Leipzig, Weimar en Erfurt een bezoek waard. Uiteraard hoort Berlijn er ook gedeeltelijk bij.

Zuid-Duitsland
In het zuiden liggen de twee grote deelstaten Beieren en Baden-Württemberg. München, de Beierse hoofdstad, is de grootse stad in het zuiden met 1,3 miljoen inwoners en een belangrijk economisch en cultureel centrum. Stuttgart is de hoofdstad van Baden-Württemberg. In het algemeen is het zuiden het rijkste gedeelte van Duitsland.
Door het zuiden stromen de rivieren de Donau, Iller, Lech, Isar, Neckar en de Main. Het hoogste punt is de Zugspitze (2963 m) in de Beierse Alpen. Verder bestaat het gebied uit plateaus en beboste bergen, bijvoorbeeld het Zwarte Woud, de hooglanden van Zwaben en het Bohemer Woud. Het gebied rondom het Bodenmeer is een populair toeristisch gebied.

Extra Informatie

Voor meer informatie over de categorie kaartjes verwijzen wij u naar de plattegrond.
Voor een uitvergroting, klik op de plattegrond:
Categorie 1 = Geel
Categorie 2 = Roze
Categorie 3 = Oranje
Categorie 4 = Blauw

Plattegrond André Rieu Reis

Inclusief

2 overnachtingen in een 4* hotel in de omgeving van Keulen/Zuid Duitsland/Bonn
Verzorging op basis van logies en ontbijt
Entree André Rieu concert in Lanxess Arena in Keulen
Zitplaats categorie 1, 2, 3 of 4 tijdens het concert

Exclusief

Reserveringskosten € 25,00 per boeking
Reis- en annuleringsverzekering
Eventuele toeristenbelasting (ter plaatse te betalen)

Bijzonderheden

U reist op eigen gelegenheid vanaf uw hotel naar het concert 'Lanxess Arena', welke goed wordt aangegeven op de borden
Bij de Arena is er ruime parkeergelegenheid aanwezig ca. € 1,30 per uur
Op deze reis zijn onze groepsvoorwaarden van toepassing
Aanbetaling 25% van de reissom binnen 1 week na boeking. Het restant dient u uiterlijk 6 weken voor vertrek te voldoen.