Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.
U bevindt zich hier: Home > Autovakantie

Autovakanties

Onze autovakanties staan voor vrijheid en vrijheid betekent blijheid! Of u nu alleen reist, met uw partner of met het volledige gezin. Van der Valk Vakanties biedt autovakanties naar verschillende bestemmingen binnen Europa aan. Gezellige hotels en pensions die prima te bereiken zijn met de auto, maar ook goed te ontdekken zijn vanuit de auto. Wat dacht je van een lang weekend naar de Duitse hoofdstad Berlijn? Maar ook een zonvakantie naar de mediterrane landen rondom de Middellandse Zee behoort tot de mogelijkheden.

Het fijne van een autovakantie is dat u altijd eigen vervoer tot uw beschikking heeft om uitstapjes te maken en de omgeving te verkennen. U bepaalt waar u heen gaat, hoe lang en op basis van welke verzorging. Vertrouwd, verzorgd én voordelig dus. Vul hieronder uw voorkeuren in, bekijk het geselecteerde aanbod en boek uw autovakantie vandaag nog!