Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Over ons

Over Van der Valk Vakanties

Vertrouwd, verzorgd & voordelig

Bij Van der Valk Vakanties weten we hoe belangrijk het is om mensen te laten genieten. Wij geloven er in om mensen comfortabel te laten reizen voor een betaalbare prijs, een echte Van der Valk is namelijk zelf een reiziger. Daarnaast zit het in onze familie (en genen) om goede service te verlenen en aandacht te schenken aan onze gasten, want daar draait het uiteindelijk allemaal om!

Waarom met Van der Valk op vakantie?
 Vertrouwd, verzorgd én voordelig
 Een familie bedrijf met passie voor reizen
 Persoonlijke service en aandacht
 Gespecialiseerd in reizen op maat
 Jarenlange ervaring, expertise en kennis

Busreizen, auto- en vliegvakanties, stedentrips, groepsreizen, zee- en riviercruises, thema- en artiestenreizen én ook nog eens talloze bestemmingen: een breed aanbod waar wij als reisorganisatie onze handtekening onder hebben gezet. Een handtekening die al meer dan 25 jaar staat voor een combinatie van unieke gastvrijheid, goede service en een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Ooit begonnen met busreizen naar onze eigen Van der Valk Hotels, bieden we vandaag de dag ook reizen aan die een groot deel van de wereld beslaan: Van der Valk Vakanties. Wat onze verscheidenheid aan bestemmingen bindt, is onze passie om het u, als gast, naar uw zin te maken. Ieder jaar opnieuw. En ieder jaar nóg beter. Allereerst geldt dat natuurlijk voor onze reizen, maar het heeft ook zijn uitwerking op onze service. Of het nu komt door onze horeca-inslag of de gepassioneerde instelling van onze medewerkers, feit is dat wij ieder jaar ons uiterste best doen om ons in te leven in uw wensen en daar ook aan te beantwoorden. Daarin gaan we ver – heel ver! Nagenoeg iedere reis die wij aanbieden, kunnen we voor u op maat maken. Daarnaast betekent een verzorgde reis bij ons ook écht een verzorgde reis. Wat dat betreft zijn we met recht een Van der Valk-organisatie te noemen. Een organisatie met het reisaanbod in een nieuw jasje dat beter past bij wat we vandaag de dag allemaal doen en nog willen doen in de toekomst.

Boeken

Boek uw volgende auto-, bus-, vaar- of vliegvakantie vertrouwd, verzorgd, voordelig en snel via valkvakanties.nl!
Heeft u persoonlijk reisadvies nodig of wilt u boeken? Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Onze reisspecialisten staan graag voor u klaar!
Klik hier om contact met ons op te nemen of bel naar tel. +31 (0)172 - 46 96 96!