Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam

Over ons

Over Van der Valk Vakanties

Vanuit de historie van Van der Valk weten we hoe belangrijk het is om mensen te laten genieten. Wij geloven in zoveel mogelijk mensen comfortabel te laten reizen voor een betaalbare prijs, een echte van der Valk is tenslotte zelf reiziger. Het zit in onze familie om service te verlenen en aandacht te schenken aan onze gasten.

VERTROUWD BIJ VAN DER VALK
 Familiebedrijf met passie
 Persoonlijke service en aandacht
 Verzorgd en betaalbaar
 Gespecialiseerd in reizen op maat
 Expertise, ervaring, kennis

Reisorganisatie

Droomvakanties, stedentrips, groepsreizen, cruises en meer waar wij persoonlijk onze handtekening onder hebben gezet.
Een handtekening die al meer dan 25 jaar staat voor een combinatie van gastvrijheid, service, kwaliteit en een scherpe prijs. Het zijn de pijlers onder onze organisatie geworden.

Ooit begonnen met busreizen naar Van der Valk-hotels, bieden we vandaag de dag reizen aan die een groot deel van de wereld beslaan. Wat deze verscheidenheid aan bestemmingen bindt, is onze passie om het u, als onze gast, naar uw zin te maken. Ieder jaar opnieuw. En ieder jaar nóg beter. Allereerst geldt dat natuurlijk voor onze reizen, maar het heeft ook zijn uitwerking op onze service. Of het nu komt door onze horeca-inslag of de gepassioneerde instelling van onze medewerkers, feit is dat wij ieder jaar ons uiterste best doen om ons in te leven in uw wensen en daar ook aan te beantwoorden. Daarin gaan we ver – heel ver! Nagenoeg iedere reis die wij aanbieden, kunnen we voor u op maat maken. Daarnaast betekent een verzorgde reis bij ons ook écht een verzorgde reis. Wat dat betreft zijn we met recht een Van der Valk-organisatie te noemen. Een organisatie met het reisaanbod in een nieuw jasje dat beter past bij wat we vandaag de dag allemaal doen.