Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Contact en Route

Contact

Wij helpen u graag

Voor vragen en boekingen zijn wij van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur telefonisch te bereiken via de onderstaande contactgegevens:

Van der Valk Vakanties
Hoorn 168-170
2404 HK Alphen aan den Rijn
Nederland

 Tel. +31 (0)172 - 46 96 96
 info@valkvakanties.nl
 facebook.nl/valkvakanties

Klik hier om het contactformulier in te vullen.


Openingstijden

Onze reserveringsafdeling is van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons kantoor in Alphen aan de Rijn, maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Bent u net te vroeg of te laat met contact opnemen? Klik dan hier om een bel-mij-terug-formulier in te vullen.

Vrijdag 10 mei 2024 is ons kantoor gesloten. Wij helpen u graag maandag 13 mei 2024 verder. Uiteraard kunt u ons altijd mailen via info@valkvakanties.nl

In geval van nood
Bij noodgevallen zijn wij 7 dagen per week, 24-uur per dag te bereiken. U kunt in dat geval contact opnemen met Van der valk Hotel Avifauna via tel. +31 (0)172 - 48 75 75. De medewerkers van het hotel nemen dan direct contact op met onze alarmdienst.

Route & parkeren

Met de auto:
Het hoofdkantoor van Van der Valk Vakanties bevindt zich tegenover Hotel en Vogelpark Avifauna, op ca. 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Vanaf de A4 en de A12 neemt u de afslag Alphen aan den Rijn (N11) en vanaf de N11 wijzen de borden "Avifauna" u de weg. U kunt gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid van het Hotel en Vogelpark tegenover het hoofdkantoor. Klik hier voor een gedetailleerde routebeschrijving of bekijk hieronder Google Maps.

Met openbaar vervoer:
Vanaf NS-Station Alphen aan den Rijn kunt u per openbaar vervoer (Bus of Rijnstreekhopper) naar Vogelpark Avifauna reizen. De Rijnstreekhopper brengt u vanaf Station Alphen aan den Rijn naar Avifauna en terug. U dient de Rijnstreekhopper minimaal 1 uur van te voren te reserveren via tel. +31 (0)800 - 024 74 74.

Plan hier uw route