Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Bij te boeken excursies

Excursies

Bij te boeken excursies:

Excursie voordeelpakket
Bij reservering boekt u voor slechts € 134,- p.p. een uitgebreid excursiepakket inclusief 6 excursies, zoals onderstaand beschreven. Normaal € 144,- p.p.! Dit pakket boekt en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u geen gebruik maakt van het excursiepakket, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U geniet dan echter niet de voordeelprijs en betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Ook kunnen wij niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies.

Morgenexcursie Kinderdijk
Een groot deel van Nederland ligt tot ongeveer zeven meter onder zeeniveau. Vernuftig watermanagement, bestaande uit onder andere dijken, duinen, stuwen, sluizen, molens en gemalen, zorgt dat wij Nederlanders hier niets van merken. Zelfs bij springvloed blijven onze voeten droog! Tussen Rotterdam en Dordrecht, gelegen aan de rivier de Noord, ligt het kleine dorpje Kinderdijk. Het meest belangwekkende aspect van Unesco Werelderfgoed Kinderdijk is ongetwijfeld de unieke verzameling van negentien authentieke windmolens uit de 18e eeuw die wereldwijd als Nederlands icoon worden beschouwd. Tijdens het bezoek aan Molenmuseum Nederwaard en Blokweer leert u meer over het nut van de molens in vroeger tijden en de moderne pompen die deze taak tegenwoordig hebben overgenomen. Een interessante excursie!
Excursieprijs: € 21,- p.p.
Inclusief: rondleiding met bezoek aan Museummolen Nederwaard en Blokweer

Middagexcursie Delft
Per touringcar reizen we naar Delft waar we eerst wat vrije tijd hebben, alvorens we een bezoek brengen aan de Royal Dutch Delftware fabriek. Delfts blauw wordt volledig met de hand geschilderd volgens eeuwenoude traditie. Tijdens ons bezoek kunt u een meesterschilder aan het werk zien en tevens veel antieke stukken bewonderen evenals een uitgebreide collectie in de showroom bekijken.
Excursieprijs: € 29,- p.p.
Inclusief: transfer per touringcar, entree Royal Delft Pottery

Morgenexcursie Mons
Mons is de plaats van zowel het eerste en laatste optreden van de Britse troepen in de Eerste Wereldoorlog. We brengen o.a. een bezoek aan het Mons Memorial Museum en bezoeken St. Symphorien Military Cemetary. Deze begraafplaats is uniek vanwege zijn Duitse graven én Gemenebest graven, waaronder die van John Parr en George Ellison, respectievelijk de eerste en laatste Britse soldaat gesneuveld tijdens de Eerste Wereldoorlog.
Excursieprijs: € 21,- p.p.
Inclusief: entree museum, bezoek St. Symphorien

Morgenexcursie stadstour Antwerpen
Antwerpen, de stad van Rubens en van Barok, is de grootste havenstad van België. In het midden van de 16e eeuw werd Antwerpen gezien als één van de belangrijkste steden van Europa. Kortom, Antwerpen is een bezoek meer dan waard! Antwerpen was al eens de culturele hoofdstad van Europa. Ontdek het historische centrum tijdens een stadswandeling onder leiding van een deskundige gids.
Excursieprijs: € 26,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige gids.

Dagexcursie Ieper
In Ieper brengen we een bezoek aan de Menenpoort, waar de namen van 54.896 vermiste soldaten in de muren zijn gegraveerd. Nog dagelijks worden hier oorlogsslachtoffers herdacht. Om 8 uur ’s avonds wordt de ‘Last Post’ geblazen. Het trompetgeschal eert de gevallen soldaten, opdat wij ze nooit vergeten. Ook bezoeken we het Flanders Field Museum in de Lakenhallen van Ieper. Persoonlijke verhalen vertellen het verhaal van de Eerste Wereldoorlog. De tentoonstelling beschrijft de inval in België en de vier jaar durende stellingenoorlog in de Westhoek. Ook een bezoek aan Ploegsteert en Hyde Park Corner Cemetery. Een indrukwekkende excursie langs de sporen van de Eerste Wereldoorlog.
Excursieprijs: € 21,- p.p.
Inclusief: lunchpakket, vervoer per touringcar, entree Flanders Field Museum o.l.v. een deskundige gids

Morgenexcursie Skyline Rotterdam
Parijs heeft de Eiffeltoren, Brussel had het Atomium en Rotterdam heeft de Euromast! Neem de supersnelle lift naar het uitkijkplatform en geniet van het uitzicht - je kunt Den Haag en Antwerpen zien op een heldere dag. We bezoeken ook de curieuze kubuswoningen, een architectonisch wonder in het hart van de stad.
Excursieprijs: € 26,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige gids