Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Bij te boeken excursies

Excursies

Bij te boeken excursies:

Excursie voordeelpakket
Bij reservering boekt u voor slechts € 62- p.p. een excursiepakket inclusief 2 excursies, zoals onderstaand beschreven. Normaal € 66,- p.p. Dit pakket boekt en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u geen gebruik maakt van het excursiepakket, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U geniet dan echter niet de voordeelprijs en betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Ook kunnen wij niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies.

Morgenexcursie Keukenhof
De Keukenhof is ‘s werelds mooiste lentepark. Meer dan zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen acht weken lang voor een onbeschrijfelijke kleur en kersenbloesem. In de 15e eeuw was het gebied rond de Keukenhof nog steeds grotendeels ongerepte natuur. Behalve voor de jacht op het landgoed is dit gebied ook gebruikt om kruiden te kweken voor de kasteelkeuken, vandaar de naam Keukenhof (keuken Hof). In 1857 ontwierp de landschapsarchitect Zocher een tuin voor het Kasteel Keukenhof. Het plan van deze Engelse tuinman vormt vandaag de basis van het park. De Keukenhof is in 1949 op initiatief van een groep bloementelers opgericht onder de neem Spring Flower Show. In het enorme, 32 hectare grote park zijn er niet alleen bloemen te zien, maar ook sfeervol aangelegde meren, kreken, windmolens en nog veel meer. De verscheidenheid aan vormen en kleuren, evenals de stijl van presentatie en de overvloed aan bloemen zullen u verbazen.
Excursieprijs: € 20,- p.p.
Inclusief: vervoer per touringcar, entree.

Middagexcursie grachtenrondvaart Amsterdam
Ontdek Amsterdam vanuit een wel heel bijzonder perspectief. Een ontspannende rondvaart door de grachten is één van de hoogtepunten van uw bezoek in Amsterdam. U vaart door grote en kleine kanalen, onder lage bruggen door en langs prachtige pakhuizen en herenhuizen uit de 16e en 17e eeuw. Onderwijl geniet u van een heerlijke selectie kazen met een bijbehorend glaasje wijn.
Excursieprijs: € 46,- p.p.
Inclusief: rondvaart door de grachten