Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Bij te boeken excursies

Excursies

Bij te boeken excursiepakket

Dag 2 – Rüdesheim – 30 December
Mini-treintje door de wijnvelden en muziek kabinet
Muziek en prachtige wijnvelden, wat een heerlijke manier om Rüdesheim te verkennen! U vertrekt per minitrein vanaf het schip, rijdend door de indrukwekkende wijnvelden, richting het hart van Rüdesheim. In het centrum van Rüdesheim bevindt zich het beroemde muziek kabinet waar u kunt genieten van 350 zelf-bespelende instrumenten van meer dan drie eeuwen Duitse geschiedenis.
Duur: Ongeveer 2 uur (inclusief mini-trein transfer van en naar het schip)
Tijdstip: 14.30 – 16.30uur

Dag 3 – Koblenz – 31 December
Stadswandeling Koblenz
De perfecte strategische ligging aan de samenvloeiing van de Rijn en de Moezel, was de reden dat de Romeinen de stad Confluentes noemden. Confluentes is het Romeinse woord voor samenvloeiing en in 1926 werd deze naam veranderd naar Koblenz. De romantische straatjes van Koblenz tonen een verscheidenheid aan beroemde verhalen die gevormd worden rond de vele lokale tradities en bezienswaardigheden. Geniet ook van de hoogtepunten zoals de Onze – Lieve Vrouwen kerk en de Sint-Castor-basiliek. De ‘Duitse Eck’ is een spitse landtong waarbij de Moezel en de Rijn bijeenkomen. Vanaf daar is het op de rotsachtige klif gelegen adembenemende fort Ehrenbreitstein goed te zien.
Duur: Ongeveer 1,5 uur (loopafstand van het schip)
Tijdstip: 16:30 – 18:00uur

Dag 4 – Keulen – 1 Januari
Keulen stadswandeling
Alhoewel Keulen een moderne uitstraling heeft, behoort Keulen tot een van de oudste steden van Duitsland. De stad is meer dan 2000 jaar oud en heeft veel historische fundamenten uit de Romeinse tijd. Deze Romeinse ruïnes zijn verspreid over de hele stad. Zo kunt u de beroemde Romeinse poort bezichtigen die vroeger deel uit maakte van de stadsmuren van Keulen. Gedurende de stadsrondleiding zal uw gids de culturele en historische hoogtepunten van Keulen laten zien met onder andere de St. Martins kerk en het historische stadhuis. De
stadsrondleiding eindigt bij de indrukwekkende Dom van Keulen, de Dom is een van de grootste Gotische Kathedralen van Europa. Na de stadsrondleiding heeft u vrije tijd in deze prachtige stad of kunt u op uw gemak terug naar het schip wandelen.
Tijdsduur: Ongeveer 2 uur (loopafstand van en naar het schip)
Tijdstip: 14:30 – 16:30uur

Houd u er rekening mee dat:
* Het programma kan worden onderworpen aan veranderingen
* Om het excursie programma te draaien, is er een minimum van 20 deelnemers per excursie vereist en kan het mogelijk worden onderworpen aan een maximaal aantal deelnemers per excursie.
* In bepaalde gevallen kunnen kleinere groepen worden gemaakt; prijzen en voorwaarden worden bepaald door de rederij.
* In het geval van beperkte transportcapaciteit, verkorte openingstijden, onverwacht/zwaar verkeer, noodzakelijke omwegen, lokale feesten etc., behouden wij ons het recht om de route te wijzigen en in uitzonderlijke gevallen een gepland bezoek af te lassen vanwege externe invloeden zoals overmacht.
* Tenzij anders vermeld, winkelen maakt geen deel uit van het excursieprogramma.