Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Bij te boeken excursies

Excursies

Bij te boeken excursiepakket

Dag 2 - Stadswandeling Königswinter
Königswinter is een stad met meer dan 40.000 inwoners, gelegen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het prachtige Zevengebergte, de ruïne 'Drachenfels' en het sprookjeskasteel 'Drachenburg' zijn de absolute hoogtepunten van deze stad aan de Rijn. Maar uiteraard heeft Königswinter nog veel meer te bieden! Ontdek deze mooie stad tijdens een interessante rondleiding onder leiding van een lokale Duitssprekende gids.
Duur: Ongeveer 1,5 uur (loopafstand van het schip)
Tijdstip: 09.30 - 11.00 uur

Dag 4 - Rüdesheim
Mini-treintje door de wijnbergen en muziek kabinet
Muziek en prachtige wijnvelden, wat een heerlijke manier om Rüdesheim te verkennen!
U vertrekt per mini-treintje vanaf het schip, rijdend door de indrukwekkende wijnvelden, richting het hart van Rüdesheim. In het centrum van Rüdesheim bevindt zich het beroemde muziek kabinet waar u onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids kunt genieten van 350 zelf-bespelende instrumenten van meer dan drie eeuwen Duitse geschiedenis.
Duur: Ongeveer 2 uur (inclusief mini-trein transfer van en naar het schip)
Tijdstip: 09.00 - 11.00 uur

Dag 5 - Stadswandeling Koblenz
De perfecte strategische ligging aan de samenvloeiing van de Rijn en de Moezel, was de reden dat de Romeinen de stad Confluentes noemden. Confluentes is het Romeinse woord voor samenvloeiing en in 1926 werd deze naam veranderd naar Koblenz. De romantische straatjes van Koblenz tonen een verscheidenheid aan beroemde verhalen die gevormd worden rond de vele lokale tradities en bezienswaardigheden. Geniet ook van de hoogtepunten zoals de Onze - Lieve Vrouwen kerk en de Sint-Castor-basiliek onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids.
De 'Duitse Eck' is een spitse landtong waarbij de Moezel en de Rijn bijeenkomen. Vanaf daar is het op de rotsachtige klif gelegen adembenemende fort Ehrenbreitstein goed te zien.
Duur: Ongeveer 1,5 uur (loopafstand van het schip)
Tijdstip: 09:00 - 10:30 uur

Dag 6 - Keulen mini-treintje
Alhoewel Keulen een moderne uitstraling heeft, behoort Keulen tot een van de oudste steden van Duitsland. De stad is meer dan 2000 jaar oud en heeft veel historische fundamenten uit de Romeinse tijd. Deze Romeinse ruïnes zijn verspreid over de hele stad. Zo kunt u de beroemde Romeinse poort bezichtigen die vroeger deel uit maakte van de stadsmuren van Keulen. Dichtbij het schip stapt u op een mini-treintje met Duits sprekende begeleiding, dat u via een leuke route naar het centrum van Keulen brengt waar u direct tegenover de indrukwekkende Gotische Dom van Keulen uitstapt! U heeft alle tijd om deze mooie stad te ontdekken alvorens u weer met het mini-treintje word teruggebracht naar het schip.
Tijdsduur: Ongeveer 3 uur (inclusief mini-trein transfer van en naar het schip)
Tijdstip: 14:00 - 17:00 uur

Excursiepakket totaal € 75,00 per persoon

Houd u er rekening mee dat:
 Het programma kan worden onderworpen aan veranderingen
 Om het excursie programma te draaien, is er een minimum van 15 deelnemers per excursie vereist en kan het mogelijk worden onderworpen aan een maximaal aantal deelnemers per excursie
 In het geval van beperkte transportcapaciteit, verkorte openingstijden, onverwacht/zwaar verkeer, noodzakelijke omwegen, lokale feesten etc, behouden wij ons het recht om de route te wijzigen en in uitzonderlijke gevallen een gepland bezoek af te lassen vanwege externe invloeden zoals overmacht
 Tenzij anders vermeld, maakt winkelen geen deel uit van het excursieprogramma