Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Bij te boeken excursies

Excursies

Bij te boeken excursies

Excursie informatie Seniorencruise

Dag 2: Dinsdag 5 november 2019 – Cochem

kasteel tour
Het adembenemend kasteel Reichsburg bevindt zich op een 100 meter hoge berg en geeft een prachtig uitzicht over de Moezel en de omliggende valleien. Per minibus wordt u naar de bergtop gebracht en geniet u tijdens de reis omhoog van het prachtige uitzicht over de vallei. Tijdens de rondleiding in het kasteel ziet u de verschillende kamers die allemaal uniek zijn door hun eigen stijl en verhaal. Wanneer de rondleiding is afgelopen kunt u worden afgezet in het centrum van Cochem of u weer bij het schip laten afzetten.

Tijdstip: 09.00 – 11.00uur
Tijdsduur: Ongeveer 2 uur (inclusief bustransfer van en naar het schip)
Prijs: € 27,50 per persoon

Dag 3: Woensdag 6 november 2019 – Rüdesheim

Mini-treintje door de wijnvelden en muziek kabinet
Muziek en prachtige wijnvelden, wat een heerlijke manier om de middag te besteden!
U vertrekt per mini-treintje vanuit het schip, rijdend door de indrukwekkende wijnvelden, richting het hart van Rüdesheim. In het centrum van Rüdesheim bevind zich het wereldberoemde muziekkabinet. Hier kunt u genieten van 350 zelf-bespelende instrumenten van meer dan drie eeuwen Duitse geschiedenis.

Tijdstip: 15.15 – 17.15uur
Tijdsduur: Ongeveer 2 uur (inclusief mini-trein transfer van en naar het schip)
Prijs: € 27,50 per persoon

Dag 4: Donderdag 7 november 2019 – Düsseldorf

Stadstour Düsseldorf
Geniet van deze bijzonder mooie stadsrondleiding door Düsseldorf, ook wel de "parel van de Rijn" genoemd. Tijdens deze tour zullen we onder andere de beursgebouwen, het regeringskwartier, de Hofgarten, de glazen poort en uiteraard de beroemde boulevard de "Königsallee" gaan zien.
Ook bezoeken we Oberkassel, een stadsdeel dat de verwoestingen tijdens de Tweede Wereldoorlog goed heeft doorstaan en met prachtige authentieke Jugendstil-façaden uit begin 20e eeuw, nu een van de mooiste stadsdelen van Düsseldorf is.
Een ander hoogtepunt van de rondleiding is de "Medienhafen"; een tot voor kort verwaarloosde haven die met de hulp van wereldberoemde architecten een complete metamorfose heeft ondergaan en er nu adembenemend uitziet!
Dit betreft een stadsrondrit per bus. De bus zal een aantal keer stoppen en heeft u de mogelijkheid een klein stukje te wandelen.

Tijdstip: 14.00 – 17.00uur
Duur: Ongeveer 3 uur (inclusief bus transfer van en naar het schip)
Prijs: € 35,00 per persoon


Belangrijk:
• Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen
• Voor de excursies is een minimum aantal deelnemers van toepassing van 20 personen, en kan er een maximum aantal deelnemers per excursie zijn
• Excursies worden begeleid door Nederlandse gidsen
• In het geval van beperkte transportcapaciteit, verkorte openingstijden, onverwacht/zwaar verkeer, noodzakelijke omwegen, lokale feesten etc., behoudt de rederij het recht om de route te wijzigen en in uitzonderlijke gevallen een gepland bezoek af te lassen vanwege externe invloeden zoals overmacht.
• Tenzij anders vermeld, winkelen maakt geen deel uit van het excursieprogramma.