Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Bij te boeken excursies

Excursies

Bij te boeken excursies

U boekt de excursies bij reservering van uw cruise:

Bezoek kerstmarkt Antwerpen
Tijdens deze excursie brengt u een bezoek aan de kerstmarkt in Antwerpen. Met een treintje gaat u vanaf het schip naar de kerstmarkt waar u de gelegenheid heeft rond te wandelen op de kerstmarkt. Tegen het einde van de middag keert u te voet terug naar het schip. Dit is ongeveer 15 minuten lopen.

Excursieprijs: € 13,- p.p.

Stadswandeling Gorinchem en bezoek Gorcums Museum
U maakt onder begeleiding van een gids een stadswandeling door Gorinchem waarbij u de trekpleisters van deze stad ontdekt. Daarnaast brengt u ook een bezoek aan het veelzijdige Gorcums museum. Na dit bezoek keert u weer terug naar het schip.

Excursieprijs: € 17,- p.p.

 Voor de excursies is een minimum deelname van toepassing.