Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Bij te boeken excursiepakket

Excursies

Bij te boeken excurspakket


Exursiepakket met Engels- of Duitssprekende gids € 90,00 per persoon

Wij hebben voor u een mooi en voordelig excursiepakket samengesteld.
Indien u vooraf het complete excursie pakket boekt, profiteert u van een gereduceerde prijs.

Bij te boeken excursie pakket à € 90,00 p.p.
Tijdens het boeken van uw riviercruise kunt u voor vertrek een excursiepakket met de volgende excursies bijboeken. Deze excursies worden begeleid door een Engels- of Duitssprekende gids.

dag 3: maandag 21 oktober Melk Abdij
De barokke benedictijnen abdij van Melk is een van de grootste toeristische trekpleisters van Oostenrijk. Met talloze binnenplaatsen, weergaloze wandschilderingen en prachtig beeldhouwwerk heeft het meer weg van een paleis dan van een klooster. Na de rondleiding met een Engels- of Duitssprekende gids heeft u vrije tijd om het terrein en de tuinen te verkennen.

Duur: ca. 3 uur (inclusief bus transfer van en naar het schip)
Tijd: 08.45 uur – 11.45 uur

dag 4: dinsdag 22 oktober Wenen stadstour
Wenen is één van de mooiste steden in Centraal Europa. Het is niet alleen een stad die bekend staat om zijn bezienswaardigheden, maar hier komen ook vele beroemdheden uit de geschiedenis vandaan zoals Sisi, Strauss, Mozart en de gedenkwaardige beelden van Gustav Klimt. De tour begint per bus richting de beroemde Weense Ring, waar u vele bezienswaardigheden kunt bekijken. U gaat dan te voet verder de stad in, beginnend bij het beroemde Albertina Museum. Vanaf hier wandelt u rustig door de stad richting de wereldberoemde Stephans Dom.

Duur: ca. 3 uur (inclusief bus transfer van en naar het schip)
Tijd: 08.45 uur – 12.00 uur

dag 5: woensdag 23 oktober Budapest stadstour
Ontdek de magische stad Boedapest met een bus & wandeltour onder leiding van een Engels- of Duitssprekende stadsgids. Als hoofdstad van Hongarije, wordt Budapest vaak het ‘Parijs van het Oosten’ genoemd en is hierdoor een hoogtepunt van reizigers van heinde en verre. De tour geeft u niet alleen een indruk van de kleurrijke historie van de stad, maar u ziet ook dat de stad is gesplitst door de Donau. De ene kant van de stad is traditioneel ‘Buda’ en aan de andere kant begeeft u zich in het kosmopolitische ‘Pest’. Met de bustour rijdt u door beide delen van de stad langs de beroemde monumenten.

Duur: ca. 3 uur (inclusief bus transfer van en naar het schip)
Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur

dag 7: vrijdag 25 oktober Bratislava mini trein & kasteel
Bratislava is de hoofdstad van Slowakije en bekend om het kasteel gelegen op de heuvel boven de oude stad. Per mini trein reist u naar het prachtige kasteel wat een hoogtepunt van de stad is. Op eigen gelegenheid kunt u het kasteel verkennen. Vervolgens kunt u in de oude stad de charmante pleinen, binnenplaatsen en smalle straatjes van deze Slowaakse hoofdstad te voet verkennen.

Tijd: 09.00 uur – op eigen gelegenheid terug naar het schip
Duur: door u te bepalen

Aan boord is het mogelijk aanvullende excursies onder begeleiding van een Engels- of Duitssprekende gids te boeken. Deze zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Het excursiepakket kunt u bijboeken bij uw boeking. U kunt dit aangeven in het opmerkingen veld of telefonisch doorgeven via 0172-469696.