Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Bij te boeken excursies

Excursies

Bij te boeken excursies:

U boekt en betaalt de onderstaande excursies aan boord.

Excursie stadstour Brussel
De hoofdstad van België is vanwege de rol als bestuurlijk centrum van de Europese Unie feitelijk ook de hoofdstad van Europa. Veel belangrijke beslissingen op Europees niveau worden hier in Brussel genomen. Deze metropool is dan ook een belangrijke diplomatenstad. Tijdens een boeiende stadstour ontdekt u allereerst het stadsdeel Laken met het Koninklijk Paleis en het Atomium met haar negen bollen, die de negen provincies van België symboliseren. Vervolgens voert de touringcar u door het Cinquantenaire-Park, waar de vele gebouwen van de Europese Unie zijn gevestigd. Tot slot ontdekt u het stadscentrum van Brussel, waar u te voet de oudste galerieën van Europa verkent.
Excursieprijs: € 36,- p.p.
Inclusief: stadstour Brussel.

Excursie stadswandeling Antwerpen
Antwerpen, de stad van Rubens en van Barok. Scheldestad waar diamantairs bloeiende handel bedrijven. Kortom, Antwerpen is een stad met veel mogelijkheden. Het bekendste plein in Antwerpen is waarschijnlijk de Grote Markt. Rondom het plein staan imposante 16e- en 17e-eeuwse gildehuizen. Niet alle huizen zijn echter origineel. In 1576 brandde een deel van de Grote Markt af en werden er kopieën teruggeplaatst. Op het plein staat de beroemde fontein van Brabo en het prachtige renaissancestadhuis. Antwerpen was al eens de culturele hoofdstad van Europa. Dat was niet voor niets, want Antwerpen bevat een groot aantal historische gebouwen, zoals het Steen, de gildehuizen en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, waar u ook een bezoek aan zult brengen. Na de stadswandeling heeft u nog voldoende tijd om op eigen gelegenheid te genieten op een terrasje of heerlijk te winkelen.
Excursieprijs: € 18,- p.p.
Inclusief: stadswandeling Antwerpen met bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.

Excursie stadstour Gent
Gent is een historische en een eigentijdse stad tegelijk. Het moderne dagelijkse leven van de actieve stadsbewoner speelt er zich af in een prachtig decor. In Gent wordt gewoond en geleefd, gewerkt en genoten! Aan het uitgestrekte Sint-Baafsplein staat de imposante Sint-Baafskathedraal, waar u tevens een bezoek aan zult brengen. De voormalige Sint-Janskerk werd omstreeks de 14e eeuw verbouwd en zo ontstond langzaam het begin van deze indrukwekkende kathedraal. In de kathedraal vindt u verschillende waardevolle kunstobjecten en tevens het beroemde schilderij van de gebroeders Van Eyck. Er wordt zelfs gezegd dat als u de ‘Aanbidding van het Lam Gods’ niet heeft gezien, u Gent niet kent!
Excursieprijs: € 36,- p.p.
Inclusief: stadstour Gent met bezoek aan de Sint-Baafskathedraal.

Excursie Brugge
Brugge is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen. De stad is vooral bekend als Werelderfgoedstad, omdat de gehele historische binnenstad sinds het begin van dit millennium op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat vermeld. Omdat Brugge grotendeels gespaard is gebleven tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlogen, zijn veel historische gebouwen, pleinen, straatjes en monumenten bewaard gebleven. Wie door de straten van Brugge wandelt, waant zich terug in vroeger tijden! U reist per touringcar naar Brugge; de historische binnenstad verkent u te voet (op eigen gelegenheid).
Excursieprijs: € 20,- p.p.
Inclusief: transfer per touringcar naar Brugge.