Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Email
Voornaam
Achternaam
Van der Valk Vakanties gebruikt cookies (kleine tekstbestanden) om uw gebruikerservaring te verbeteren. Zo kunnen we u een optimale ervaring bieden en leren hoe wij onze website en informatie beter aan kunnen sluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over uw gebruik van onze website. Deze informatie delen we met partners voor adverteren, social media en analyse van statistieken. In ons Privacybeleid leggen wij u verder uit welke gegevens wij verzamelen, hoe wij dit doen, waarom en wat we ermee doen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden Friendship Cruises

Afwijkende voorwaarden

Friendship Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Voor dit reisarrangement gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

A: Bij annulering tot 90 dagen voor vertrek: de aanbetaling + de reserveringskosten.
B: Bij annulering vanaf 90 dagen (inclusief) tot 30 dagen (exclusief) voor vertrek: 50% van de reissom + de reserveringskosten.
C: Bij annulering vanaf 30 dagen (inclusief) voor vertrek tot de dag van vertrek (exclusief): 90% van de reissom + de reserveringskosten.
D: Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.